- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.241
ay vallaha ne diyeceğimi bilemedimAjahahaja aceleci davranmamak lazım demek
ay vallaha ne diyeceğimi bilemedimzaten sonra son surat terk ettim
ay nebiliyim öyle cevap verinceAlşıktır onlar ya soruyodur bir sürü kişi kesin
ay nebiliyim öyle cevap verincedoğrudur soruyordur bir sürü kişi
hahaha alemsin sen yahuuuay nebiliyim öyle cevap verincedoğrudur soruyordur bir sürü kişi
ilacı kullanırsan ve dikkat edersen bir şey olmaz inşallah :) nasıl kullanacağını söyledi mi doktor?Yaa ben atamadm stresi üzerimden yaa. bu durum yekrarlar mı acabaa. Yaşayan var mı böyle bi şey
ah bide o hormonları bana sor mafetti benihahaha alemsin sen yahuuubiz adeta kardeş gibiyiz ögrendiğimizden bu yana,hormonlarımda saolsun beni hiç dürtüklemiyor
benim bir kaç gün sürmüştü bende ilk gün cok korkmuştum ama korkma gecerYaa ben atamadm stresi üzerimden yaa. bu durum yekrarlar mı acabaa. Yaşayan var mı böyle bi şey
senin hormonlarına hayranım dogrusu gebelik öncesi de sonrası da maşallah dur durak bilmiyor senin bu hormonlarah bide o hormonları bana sor mafetti beni
canım artarak devam ediyor bende istemiyorum inşallah böyle devam etmezsenin hormonlarına hayranım dogrusu gebelik öncesi de sonrası da maşallah dur durak bilmiyor senin bu hormonlar
nasıl bir hormonmuş arkadaşşşşşcanım artarak devam ediyor bende istemiyorum inşallah böyle devam etmez
ilacı kullanırsan ve dikkat edersen bir şey olmaz inşallah :) nasıl kullanacağını söyledi mi doktor?
aman sana da bir gün sonra görürümnasıl bir hormonmuş arkadaşşşşş
benim bir kaç gün sürmüştü bende ilk gün cok korkmuştum ama korkma gecer
inşallah olmaz canım :) :)Ay inş yaaa kıpkırmızı olması korkuttu beni. tekrarlamaz umarım
korkma annem korkma ilacını düzenli al hiç bişicik olmaz Allahın izniyle,kalp atışınıda duymussun nasıldı ne hissettinAy inş yaaa kıpkırmızı olması korkuttu beni. tekrarlamaz umarım
korkma annem korkma ilacını düzenli al hiç bişicik olmaz Allahın izniyle,kalp atışınıda duymussun nasıldı ne hissettin
enemmmm yirim o pıt pıt atan kalbini benValla ben o an kprkudan hiçbi şey hissedemedm yaa. tansiyonm bile yüksek çktı nasıl gerildiysem. doktordan çktk, eşime dedm kalp atışını bu şeklde duymayı hiç hayal etmemiştim diye
Yine de ama bi garip oldum. içimden dedm dur durduğun yerde, sıkı tutun oraya
Doktor.bi şeye bastı birden çktk kalp atşları güp güp diye derinden derinden. çok güzeldi şapşik
enemmmm yirim o pıt pıt atan kalbini bensıkı tutun anneyi üzme emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?