Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

İnşallah cnm değerlendiriyoruz Rabbim bu ay dualarımızı kabl eder benmde zamanı gelmiştir inş

kızlar aranızda hsg çektiren var mı?
canım ben geçen hafta çektirdim, başlarda çok araştırdım çok korkuyodum. Çekildiğim yer son yöntemleri kullandıklarını ve anesteziye gerek kalmadığını söyledi gerçekten öyyleymiş ilaç veriyolar ve saniyelik adet sancısı gibi zaten 10 dk sürüyor hiç korkulcak gibi değil.

Ben aslnda daha uzun beklemeyi düşünüyodum ama etrafmzdakiler birer birer çocuk yapmaya başlaynca ben de artk istediğimi farkettim.
Zaten çok severim bebejleri. Her konuda araştrmam var bebek arabasondan biberon markasına kadar bi bebişimiz eksik :)) o kadar çok planlarm var ki günlük falan tutucam onu bile aldım. Şuan baya bi istiyorm

Normalde bizde 2yil düşünmüyordu k.Ama etrafımda ki çoğu kişi hamile olunca ister istemez pskolojikman etkilendim.ve herkes de bebek yokmu daha vs diye sordukca canım sıkılmaya başladı.Bide hemen isteyince çocuk sahibi olunmuyormus onu anladım.burda yazılanları okuyunca nekadar çok uğraşan varmış çocuk için. O yüzden korktum hemen düşünmeye karar verdim.hatta eşim daha düşünmüyordu bu yüzden de çok tartıştık ama sonra pes etti o da :) Allahım hayırlısı ni nasip etsin artik

İnşallah canim :)

İnşallah hayırlısyla olsun hepimizin. Bakalm biz de bu ay başlyrz :) inş beklemeyiz çok

benden henuz istemedilerde acaba doktoruma soylesem mi diyorum bi kontrol ettirsek. bu aradanerde ne kaara cektirdin canim sen?

Kızlar günaydın bu sabah çok değişik bir şeyle karşılaştım uyandım sırt ustu yatıyorken iki elimi gobeğime koydum alışkanlığımdır karnıma dokunurum öyle. Neyse öyle elimi gezdirirken sol tarafımda kasıgımda yani bacagımda değil. Kemiğimiz varya tam orada elime top gibi bişey geldi bildiğiniz bilye. Sağa baktım hiçbişey yok nedir bu kızlar eşimede,dokun dedin gezdirdi parmaklarını hemen buldu. Ne olabilir bu lütfen yanıtsız bırakmayın korktum ?

Aynen öyle cnm şifa olsun InşAllah hepimize 4.gunum benimde bugün

Amin canım inşallah bakalım etkisini görebilicek miyiz. birde buna adetliyken ara vermek lazım sanırım adetim bittikten 7 gün sanra başladım. 20sinde 15 gün yapmış olucam bu kürü. sonra adet görürsem inşallah ara verip tekrar 7.günde devam.

Allah allah beze falandır canım heyecan yapma hemen. İnşallah önemli birşey değildir. sertlik var mı yoksa yumuşak bir beze mi kontrol edebildin mi birde dokunup kontrol ettiğinde ağrılı mı?

Allah allah beze falandır canım heyecan yapma hemen. İnşallah önemli birşey değildir. sertlik var mı yoksa yumuşak bir beze mi kontrol edebildin mi birde dokunup kontrol ettiğinde ağrılı mı?
Ağrılı değil canım ilk defa farkediyorum boyle bişey aylar önce bi yerde okumuştum eski usul hamilelik testlerinde sırt ustu yatın elleyin top gibi bişey geliyorsa hamilesiniz yazıyodu ama tabi inanamıyorum yani aylardır beklediğim için regl gelcek aynı dongu devam etcek gibi geliyo. Deminde bi arkadaşa sordum yazıştığım topikte ilk hamileliğinde oyleymiş oda ve boyle bşey duymuş beklemekten başka çarem yok sanıyorum batımda yaklaştı regl belirtisi anlamına geliyormu ki bu top gibi şey

birde ayaktayken nasıl duruyor. çünkü kasık fıtığı gibi birşeyde olabilir sanırım. yada enfeksiyonla ilgili bir apse olabilir. eğer ilaç kullanıyosan farklı bir reaksiyonda olmuş olabilir bence.

bende herhangi bir şişlik olmuyor regli dönemi. hamilelikle olan ilgisinide hiç duymamıştım. madem öyle batını bekle bakalım inşallah diğer arkadaşların dediği doğrudurda hamilesindir :) batın geçince test yap bakalım pozitif çıkmaz ve şişlik kaybolmazsa bi doktora görün.

Tamam canım cevabın için çok sağoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…