- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
İnşallah cnm değerlendiriyoruz Rabbim bu ay dualarımızı kabl eder benmde zamanı gelmiştir inşgeçmiş olsun canım. en iyi doğal yolla olmasını denemek olurdu zaten. baktın olmuyo ozaman tedavi.. ama inşallah bu ay yüzün gülerde diğer aylarda uğraşmana gerek kalmaz tedaviyle falan.. bu zamanları mutlaka değerlendirin. 12. gününden sonra dönemin başlar diye düşünüyorum.
canım ben geçen hafta çektirdim, başlarda çok araştırdım çok korkuyodum. Çekildiğim yer son yöntemleri kullandıklarını ve anesteziye gerek kalmadığını söyledi gerçekten öyyleymiş ilaç veriyolar ve saniyelik adet sancısı gibi zaten 10 dk sürüyor hiç korkulcak gibi değil.kızlar aranızda hsg çektiren var mı?
Ben evleneli de 1bucuk sene oldu bizde düşünmedik ama şimdi düşünmeye başladık çünkü hemen olmicak diye korkmaya başladım 1ay denedik olmadı. 3 sene çok uzun geldi bana.inşallah hayırlısı ile nasip eder Allahım isteyen herkese
Normalde bizde 2yil düşünmüyordu k.Ama etrafımda ki çoğu kişi hamile olunca ister istemez pskolojikman etkilendim.ve herkes de bebek yokmu daha vs diye sordukca canım sıkılmaya başladı.Bide hemen isteyince çocuk sahibi olunmuyormus onu anladım.burda yazılanları okuyunca nekadar çok uğraşan varmış çocuk için. O yüzden korktum hemen düşünmeye karar verdim.hatta eşim daha düşünmüyordu bu yüzden de çok tartıştık ama sonra pes etti o da :) Allahım hayırlısı ni nasip etsin artikBen aslnda daha uzun beklemeyi düşünüyodum ama etrafmzdakiler birer birer çocuk yapmaya başlaynca ben de artk istediğimi farkettim.
Zaten çok severim bebejleri. Her konuda araştrmam var bebek arabasondan biberon markasına kadarbi bebişimiz eksik :)) o kadar çok planlarm var ki günlük falan tutucam onu bile aldım. Şuan baya bi istiyorm
İnşallah canim :)Normalde bizde 2yil düşünmüyordu k.Ama etrafımda ki çoğu kişi hamile olunca ister istemez pskolojikman etkilendim.ve herkes de bebek yokmu daha vs diye sordukca canım sıkılmaya başladı.Bide hemen isteyince çocuk sahibi olunmuyormus onu anladım.burda yazılanları okuyunca nekadar çok uğraşan varmış çocuk için. O yüzden korktum hemen düşünmeye karar verdim.hatta eşim daha düşünmüyordu bu yüzden de çok tartıştık ama sonra pes etti o da :) Allahım hayırlısı ni nasip etsin artik
Normalde bizde 2yil düşünmüyordu k.Ama etrafımda ki çoğu kişi hamile olunca ister istemez pskolojikman etkilendim.ve herkes de bebek yokmu daha vs diye sordukca canım sıkılmaya başladı.Bide hemen isteyince çocuk sahibi olunmuyormus onu anladım.burda yazılanları okuyunca nekadar çok uğraşan varmış çocuk için. O yüzden korktum hemen düşünmeye karar verdim.hatta eşim daha düşünmüyordu bu yüzden de çok tartıştık ama sonra pes etti o da :) Allahım hayırlısı ni nasip etsin artik
benden henuz istemedilerde acaba doktoruma soylesem mi diyorum bi kontrol ettirsek. bu aradanerde ne kaara cektirdin canim sen?canım ben geçen hafta çektirdim, başlarda çok araştırdım çok korkuyodum. Çekildiğim yer son yöntemleri kullandıklarını ve anesteziye gerek kalmadığını söyledi gerçekten öyyleymiş ilaç veriyolar ve saniyelik adet sancısı gibi zaten 10 dk sürüyor hiç korkulcak gibi değil.
insallah canim :) sıkıntısız sorunsuz ve fazla beklemeden istedigine kavusursunİnşallah hayırlısyla olsun hepimizin. Bakalm biz de bu ay başlyrz :) inş beklemeyiz çok
Inşallah canım:)İnşallah hayırlısyla olsun hepimizin. Bakalm biz de bu ay başlyrz :) inş beklemeyiz çok
Aynen öyle cnm şifa olsun InşAllah hepimize 4.gunum benimde bugüntadı kötü değilmiş hayıt otuna göre bal şerbet valla :)
Aynen öyle cnm şifa olsun InşAllah hepimize 4.gunum benimde bugün
Kızlar günaydın bu sabah çok değişik bir şeyle karşılaştım uyandım sırt ustu yatıyorken iki elimi gobeğime koydum alışkanlığımdır karnıma dokunurum öyle. Neyse öyle elimi gezdirirken sol tarafımda kasıgımda yani bacagımda değil. Kemiğimiz varya tam orada elime top gibi bişey geldi bildiğiniz bilye. Sağa baktım hiçbişey yok nedir bu kızlar eşimede,dokun dedin gezdirdi parmaklarını hemen buldu. Ne olabilir bu lütfen yanıtsız bırakmayın korktum ?
Ağrılı değil canım ilk defa farkediyorum boyle bişey aylar önce bi yerde okumuştum eski usul hamilelik testlerinde sırt ustu yatın elleyin top gibi bişey geliyorsa hamilesiniz yazıyodu ama tabi inanamıyorum yani aylardır beklediğim için regl gelcek aynı dongu devam etcek gibi geliyo. Deminde bi arkadaşa sordum yazıştığım topikte ilk hamileliğinde oyleymiş oda ve boyle bşey duymuş beklemekten başka çarem yok sanıyorum batımda yaklaştı regl belirtisi anlamına geliyormu ki bu top gibi şeyAllah allah beze falandır canım heyecan yapma hemen. İnşallah önemli birşey değildir. sertlik var mı yoksa yumuşak bir beze mi kontrol edebildin mi birde dokunup kontrol ettiğinde ağrılı mı?
Kızlar günaydın bu sabah çok değişik bir şeyle karşılaştım uyandım sırt ustu yatıyorken iki elimi gobeğime koydum alışkanlığımdır karnıma dokunurum öyle. Neyse öyle elimi gezdirirken sol tarafımda kasıgımda yani bacagımda değil. Kemiğimiz varya tam orada elime top gibi bişey geldi bildiğiniz bilye. Sağa baktım hiçbişey yok nedir bu kızlar eşimede,dokun dedin gezdirdi parmaklarını hemen buldu. Ne olabilir bu lütfen yanıtsız bırakmayın korktum ?
Ağrılı değil canım ilk defa farkediyorum boyle bişey aylar önce bi yerde okumuştum eski usul hamilelik testlerinde sırt ustu yatın elleyin top gibi bişey geliyorsa hamilesiniz yazıyodu ama tabi inanamıyorum yani aylardır beklediğim için regl gelcek aynı dongu devam etcek gibi geliyo. Deminde bi arkadaşa sordum yazıştığım topikte ilk hamileliğinde oyleymiş oda ve boyle bşey duymuş beklemekten başka çarem yok sanıyorum batımda yaklaştı regl belirtisi anlamına geliyormu ki bu top gibi şey
içmeye calışkizlar soganlari aldim bakalimaldimda icebilir miyim acaba diyorum suan
Tamam canım cevabın için çok sağollbende herhangi bir şişlik olmuyor regli dönemi. hamilelikle olan ilgisinide hiç duymamıştım. madem öyle batını bekle bakalım inşallah diğer arkadaşların dediği doğrudurda hamilesindir :) batın geçince test yap bakalım pozitif çıkmaz ve şişlik kaybolmazsa bi doktora görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?