- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
canım evet adetliyken ara veriyorsunAmin canım inşallah bakalım etkisini görebilicek miyiz. birde buna adetliyken ara vermek lazım sanırım adetim bittikten 7 gün sanra başladım. 20sinde 15 gün yapmış olucam bu kürü. sonra adet görürsem inşallah ara verip tekrar 7.günde devam.
Canim benim doktorum bakirkoy radyomarin kagidini verdi bende emin olamadim arastirdim yorumlari okudum gercekten herkes memnun kalmis doktor ve asistani beni bayagi motive etti hic aci hiss3tm3dim kalkip yurudum fiyat olarakta 450 tl. Umarim yardimci olmusumdur.benden henuz istemedilerde acaba doktoruma soylesem mi diyorum bi kontrol ettirsek. bu aradanerde ne kaara cektirdin canim sen?
sağol canım benim teşekkür ederim.Canim benim doktorum bakirkoy radyomarin kagidini verdi bende emin olamadim arastirdim yorumlari okudum gercekten herkes memnun kalmis doktor ve asistani beni bayagi motive etti hic aci hiss3tm3dim kalkip yurudum fiyat olarakta 450 tl. Umarim yardimci olmusumdur.
Bende adetim bitti biteli yapiyorum cnm pko oldugu icin bende de hep silik cizgi negatif yani bakalım pozitifi ne zaman göreceğiz. Birde bir sey sorcam gunde 1 kez mi yapıyorsun ?ovulasyona da başladım dün itibariyle kızlar cok silik bir çizgi oldu
Bende adetim bitti biteli yapiyorum cnm pko oldugu icin bende de hep silik cizgi negatif yani bakalım pozitifi ne zaman göreceğiz. Birde bir sey sorcam gunde 1 kez mi yapıyorsun ?
Kizlar sat 24agustos takvime gore bu aralar yumurtlama donemim ama cok guvenmiyorum o takvime.bayrama da denk gelebilir diye dusunuyorum ve yine yalniz degiliz her ay bi sey cikiyor biliyorum vakti zamani var ama uzulmemek elde degil : (
evet canım ben akşam yaptım 20:30 gibi,akşam yapmak daha saglıklıymış birde yapmadan 2 saate kadar önce çok sıvı tüketmemek gerekiyor bende pkoluyum :) benim adetim 22 ile 27 gün arasında degişiyor oyuzden erkenden başladımBende adetim bitti biteli yapiyorum cnm pko oldugu icin bende de hep silik cizgi negatif yani bakalım pozitifi ne zaman göreceğiz. Birde bir sey sorcam gunde 1 kez mi yapıyorsun ?
canım canını sıkma sonuçta olacak bir gün :)Kizlar sat 24agustos takvime gore bu aralar yumurtlama donemim ama cok guvenmiyorum o takvime.bayrama da denk gelebilir diye dusunuyorum ve yine yalniz degiliz her ay bi sey cikiyor biliyorum vakti zamani var ama uzulmemek elde degil : (
Evet telfn uygulamasi.oda ayri ama anne baba evinde de olmaz ki yatlflardaki takvim uygulamasını mı kullanıyosun sen de? ben de bu ay ona göre hareket edicem de :) bi de bayrama denk gelse nolucak ki hiç canını sıkma odanız ayrı değil mi sonuçta, şimdiden strese sokma kendini
Ins o mutlu duyguyu yasarizcanım canını sıkma sonuçta olacak bir gün :)
Hımmm tmm cnm bende akşamları yapayim bundan sonra. Teşekkür ederim cnmevet canım ben akşam yaptım 20:30 gibi,akşam yapmak daha saglıklıymış birde yapmadan 2 saate kadar önce çok sıvı tüketmemek gerekiyor bende pkoluyum :) benim adetim 22 ile 27 gün arasında degişiyor oyuzden erkenden başladım
rica ederim ne demek senin adet döngün nasıl peki canım?Hımmm tmm cnm bende akşamları yapayim bundan sonra. Teşekkür ederim cnm
inşallah canım ben daha yolun başındayım.Ins o mutlu duyguyu yasariz
Evet doğru söylüyorsun cnm ama biraz evhamliyim pko olduguna inanamıyorum hala ondan sanırım bu hallerimvalla bende aldım ama henüz başalamadım. günde birkez akşama doğru yada akşam yapmak en doğrusu. bende de pko var ama zaten adet olduktan hemen sonra yumurtlama olamayacağı için (bizim adımıza söylüyorum) ben 12. günden itibaren yapmayı planlıyorum.
Evet telfn uygulamasi.oda ayri ama anne baba evinde de olmaz ki ya
Normalde cok duzenli olurdum 2 ay adet olmayınca gittim doktora o sekilde ogrendim pko oldugun 4-5 ay oldu ogreneli glukofen ve progestan kullanıyorum 1-2 ay sonra kontrole gideceğim doktora bakalım. Şimdilik duzenli anlayacağın. 30- 32 gunde bir oluyorumrica ederim ne demek senin adet döngün nasıl peki canım?
Kizlar sat 24agustos takvime gore bu aralar yumurtlama donemim ama cok guvenmiyorum o takvime.bayrama da denk gelebilir diye dusunuyorum ve yine yalniz degiliz her ay bi sey cikiyor biliyorum vakti zamani var ama uzulmemek elde degil : (
2senedir ama dedigim gibi her ay bi sey cikti.asilamalar tutmadi bi sikinti yok gorunuyor tahlillerden ins kendiliginden gelir sende nasil durumlarhımmm başka yere gidiyosunuz.. anladım. hayırlısı olsun, hiç belli olmaz ne zaman olacağı. sıkma kendini. ne zamandır istiyosunuz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?