- 9 Mayıs 2016
- 179
- 165
- 103
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Iste benim yarin gozukuo bi yerde daha yaptim yarin ve 12si arasi gozukuyo.artik ne zaman denk gelirsebu arada adet tarihlerimiz de aynıymış. benim de sat 25 ağustos. yumurtlama tam bayram günü gözüküyo 12 eylül
canım valla insanlar nasıl hamile kalabiliyo bende şaşıyorum bazı durumlarda ama kalıyorlar işte :) yok ya olmaz dedikleri durumlarda hamile kalanlar, kesin oldu diyip kalamayanlar... o yüzden strese girme hiç olucağı varsa zaten olacaktır o :)Evet telfn uygulamasi.oda ayri ama anne baba evinde de olmaz ki ya
2senedir ama dedigim gibi her ay bi sey cikti.asilamalar tutmadi bi sikinti yok gorunuyor tahlillerden ins kendiliginden gelir sende nasil durumlar
Iste benim yarin gozukuo bi yerde daha yaptim yarin ve 12si arasi gozukuyo.artik ne zaman denk gelirse
benimde bat 25 i galiba sanırsamIste benim yarin gozukuo bi yerde daha yaptim yarin ve 12si arasi gozukuyo.artik ne zaman denk gelirse
benimde bat 25 i galiba sanırsam
canım benim tanıdığım 2 koruma kullandığı halde hamile kalmıştıcanım valla insanlar nasıl hamile kalabiliyo bende şaşıyorum bazı durumlarda ama kalıyorlar işte :) yok ya olmaz dedikleri durumlarda hamile kalanlar, kesin oldu diyip kalamayanlar... o yüzden strese girme hiç olucağı varsa zaten olacaktır o :)
3 ettik :)
valla ben pkolu olduğumdan ötürü pek emin değilim :) ama ilacın durumuna göre o dönemde olması lazım. bide yumurtam gelişmedi bu ay 9unda doktora gidicem kontrol edicek çatlarmı çatlamaz mı.. duruma göre adet söktürücü... anlıycağınız ekimden ümidi kesmesem daha iyi olur sanırımhaha
en büyük örneğim teyzemdir. kadın yaşı sebebiyle tüplerini bağlatmıştı ve adet düzensizliği sebebiylede d.kontrol hapı kullanıyordu. 3.yeğenim tam bir kahramancanım benim tanıdığım 2 koruma kullandığı halde hamile kalmıştıgülüyüm de başımıza gelir belki
ahahahaen büyük örneğim teyzemdir. kadın yaşı sebebiyle tüplerini bağlatmıştı ve adet düzensizliği sebebiylede d.kontrol hapı kullanıyordu. 3.yeğenim tam bir kahramançok çetrefilli yollardan geçerek geldi dünyaya
bence hiç bi zaman ümidini kesme. gerçekten ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz
kız hayıt kötü ama içiliyor yaniorası öyle canım. elimden geldiğince takmamaya çaışıyorum işte. bugünde soğan suyu başladım 5 gündürde hayıt içiyorum. fena değil yani. sanırım ümidi kesmedim. kessem adını anmam çocuğun
valla soğan kürüne de başladım ya ben. o yüzden sabah akşam soğankürü öğlen ve yatmadan hemen önce hayıt içicm. aynı anda tüketmek istemiyorum. ikisini bir kaldıramamkız hayıt kötü ama içiliyor yanidün akşam içtim bi zamanı var mı ki?
ben soğana başladım şimdilik hayıt içiyorum sabah akşam olur o zaman :) aynen canım soğan kötü olur ama yapacak bir şey yokvalla soğan kürüne de başladım ya ben. o yüzden sabah akşam soğankürü öğlen ve yatmadan hemen önce hayıt içicm. aynı anda tüketmek istemiyorum. ikisini bir kaldıramam
şuan herhangi bir tedavi görmüyorum ben,2 yıllık evliyim yeni evli oldugum dönemler gitmiştim doktora teshis ozmn konulmuştu folik asit vermişti doktor sadece,evlendikten 8 ay sonra hamile kalmıştım,malesef kaybettim kalbi durdu 9 haftalıkken kürtaj oldum,sonra ara verdim korunmaya başladık korunmayı daha yeni bıraktık,birde mayısta kimyasal gebeligim oldu ,alternatif tıpla birşeyler olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım.Normalde cok duzenli olurdum 2 ay adet olmayınca gittim doktora o sekilde ogrendim pko oldugun 4-5 ay oldu ogreneli glukofen ve progestan kullanıyorum 1-2 ay sonra kontrole gideceğim doktora bakalım. Şimdilik duzenli anlayacağın. 30- 32 gunde bir oluyorum
Senin tedavin nasil ?
Evet doğru söylüyorsun cnm ama biraz evhamliyim pko olduguna inanamıyorum hala ondan sanırım bu hallerim
Canimm cook geçmiş olsun. Bende 2 yıllık evliyim bizde yeni bıraktık korunmayi. InsAllah en yakın zamanda olur cnm bebisimizşuan herhangi bir tedavi görmüyorum ben,2 yıllık evliyim yeni evli oldugum dönemler gitmiştim doktora teshis ozmn konulmuştu folik asit vermişti doktor sadece,evlendikten 8 ay sonra hamile kalmıştım,malesef kaybettim kalbi durdu 9 haftalıkken kürtaj oldum,sonra ara verdim korunmaya başladık korunmayı daha yeni bıraktık,birde mayısta kimyasal gebeligim oldu ,alternatif tıpla birşeyler olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım.
Burdan haberleselim cnm meraklanirim ben hadi hayırlısı bakalımCanimm cook geçmiş olsun. Bende 2 yıllık evliyim bizde yeni bıraktık korunmayi. InsAllah en yakın zamanda olur cnm bebisimiz
Evet cogu klomen kullaniyor pkolularin bana neden vermedi bilmiyorum doktorum 1-2ay sonra gittigimde soracağım doktoruma bakalim InşAllah gerek kalmaz da.ben doktora ilk gittiğimde pekte şaşırmadım. ne kadar kötü olan bişey varsa hep bende oluyor :) o yüzden pek şaşırmadım. klomen + folik asit başladım devam ediyorum şimdilik glukofen,progestan falan kullanmadım. bir muayene birde hormon testi yaptırdım ve başladım klomene. şimdi 2. kullanışımdı. bu seferde yumurta gelişmedi. bakalım biraktık haline. sopan kürüdür hayıttır falanda yapmaya çalışıyorum. görücez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?