Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kız elimde olan bir şey değil benim kızda uykucu bende ikimizde uyuyoruz ama ev çok pis
ay derdin ev olsun ben geleyim :) temizlerim missss valla bak bide ben baya titizimdir he yani etraf öyle söyler zaten 2 ay daha dağılıp pislenmez kolay kolay sende bak miniğinle keyfine hamile kalabilirsem en çok bundan dert yanabilirim. uyku olucaktır mutlaka bende çünkü vücudumdaki her sıkıntıda bende uyku yapar ev aldı başını gitti olursa nasıl olurum bilmiyorum

haftasonları eşimle yapıyoruz artık benimki bu durumdan pek hoşlanmasa da yapacak bir şey yok öyle başta yardım edip sonra hiçbir şeye karışmamak olmaz

gunaydn evet karsilatirabldm, gordgm kadaryla degerlernz normal. Tiroid nispeten dusuk cikmis tehlikeli bir noktada degil amabelki doktorunuz bu konuyla ilgili ilac kullanmanizi veya ilave tetkik yapilmasini isteyeblr, su an sinrda demiş hormon testtimle ilgili sorduğum hatun.

Evet okudum :) sen inofolic kullanmadın degil mi kullanmadıysan sogan küründen sonra lütfen başla

Evet okudum :) sen inofolic kullanmadın degil mi kullanmadıysan sogan küründen sonra lütfen başla
:)şimdi onu düşündüm bende :) cevabı okur okumaz senin dediklerin aklıma geldi :) soğan kürü ile nasıl kullanılır bi onu çözersem başlıycam. 03.12de soğan kürüne başlamıştım. 15 gün yapayım sonrada 10 gün yapıcam. o yüzden ne ara nasıl kullansam onu düşünüyorum.

soğan kürün bitsin canım ondan snra başla,ben sabah akşam kullanmıştım bir kutu 15 gün yetiyor zaten,

Canım inan aklımdasın inşallah ikimizde aynı dönemde kalırız da şu erkencilere havamızı atarız :)

Ne kasar oldu kanaman korkma hemen dur bakalım.bi. git acile progestan berirler büyük ihtimalle xsten.
Cumartesi gunu,gene olmustu sildigimde cok az gelmisti pazar gunu deger baktirmaya gittigimde acldeki doktor yerlesme kanamasi da olabilir dış gebelikte dedi. Bidaha gitmedim,zaten simdide baya geldi kagita... bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…