- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.781
Benimkide afedersin nefret ederdi ama iş öyle olunca tadina bayıldıböyle eşlere valla alkışşş :) bende benimkine diyim bari. zaten bayılır pekmezdir çikolatadır
benimkine hiç bişey deme valla çürük de tadı kötüde olsa yararlı de yesin içsinBenimkide afedersin nefret ederdi ama iş öyle olunca tadina bayıldı
Ohh şanslısin ozmn canim:))))benimkine hiç bişey deme valla çürük de tadı kötüde olsa yararlı de yesin içsin
aynen canım bol bol içinbi o kaldiydi :) onu nasil ne zaman iciyoruz. esim ve ben sabah ac karnina ve gece yatmadan once birer kasik mi
amin canım benim amiiiinnn :) sendeadını değitird uykukraliçesi yapıver benceaynen canım bol bol içininşallah sende hamile kalırsın canım
aaa ben kocam konusunda ben çok şanslıyım maşallahOhh şanslısin ozmn canim:))))
kız elimde olan bir şey değilamin canım benim amiiiinnn :) sendeadını değitird uykukraliçesi yapıver bence
cevap yazmadım herhalde uykudan herşeyi unutyorum canımBendensin
ay derdin ev olsun ben geleyim :) temizlerim misssskız elimde olan bir şey değilbenim kızda uykucu bende ikimizde uyuyoruz ama ev çok pis
haftasonları eşimle yapıyoruz artık benimki bu durumdan pek hoşlanmasa da yapacak bir şey yok öyle başta yardım edip sonra hiçbir şeye karışmamak olmazay derdin ev olsun ben geleyim :) temizlerim missssvalla bak bide ben baya titizimdir he yani etraf öyle söyler zaten 2 ay daha dağılıp pislenmez kolay kolay sende bak miniğinle keyfine hamile kalabilirsem en çok bundan dert yanabilirim. uyku olucaktır mutlaka bende çünkü vücudumdaki her sıkıntıda bende uyku yapar ev aldı başını gitti olursa nasıl olurum bilmiyorum
doğru valla iyi yapıyosun :)kız ben hamile olsam benimki başında taşır artık beni :) o derece zevallımhaftasonları eşimle yapıyoruz artık benimki bu durumdan pek hoşlanmasa da yapacak bir şey yok öyle başta yardım edip sonra hiçbir şeye karışmamak olmaz
ay ikinizde yorulmuşunuzdur inşallah bi an önce kalırsında ikinizde rahat edersinizdoğru valla iyi yapıyosun :)kız ben hamile olsam benimki başında taşır artık beni :) o derece zevallım
Evet okudum :) sen inofolic kullanmadın degil mi kullanmadıysan sogan küründen sonra lütfen başlagunaydn evet karsilatirabldm, gordgm kadaryla degerlernz normal. Tiroid nispeten dusuk cikmis tehlikeli bir noktada degil amabelki doktorunuz bu konuyla ilgili ilac kullanmanizi veya ilave tetkik yapilmasini isteyeblr, su an sinrda demiş hormon testtimle ilgili sorduğum hatun.
:)şimdi onu düşündüm bende :) cevabı okur okumaz senin dediklerin aklıma geldi :) soğan kürü ile nasıl kullanılır bi onu çözersem başlıycam. 03.12de soğan kürüne başlamıştım. 15 gün yapayım sonrada 10 gün yapıcam. o yüzden ne ara nasıl kullansam onu düşünüyorum.Evet okudum :) sen inofolic kullanmadın degil mi kullanmadıysan sogan küründen sonra lütfen başla
soğan kürün bitsin canım ondan snra başla,ben sabah akşam kullanmıştım bir kutu 15 gün yetiyor zaten,:)şimdi onu düşündüm bende :) cevabı okur okumaz senin dediklerin aklıma geldi :) soğan kürü ile nasıl kullanılır bi onu çözersem başlıycam. 03.12de soğan kürüne başlamıştım. 15 gün yapayım sonrada 10 gün yapıcam. o yüzden ne ara nasıl kullansam onu düşünüyorum.
ilkinilkin Frzee @burcu1888 nisankralicesi A adetabirkontes vs. vs. hepinizi özledim aynı dönemde anne olalım istedim birlikte eşyalardan bebeişlerden konuşalım istedim ama :nasip değilmiş :) şuan bekliyorum.bebişi kafaya takmıyorum. sadece soğan kürü yapıyorum ve ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum. olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok napalım dedim :) valla hormon testi sonuçlarından anlayanınız varsa hayrına yazıyımda bi yorum yapın yahu :)
Ne kasar oldu kanaman korkma hemen dur bakalım.bi. git acile progestan berirler büyük ihtimalle xsten.kizlar ACİL BAKİN LUTFEN AKSAM BU SAATDE ACİLDE KANA BAKİOLAR Mİ BENİM KANAMAM VARR((
Cumartesi gunu,gene olmustu sildigimde cok az gelmisti pazar gunu deger baktirmaya gittigimde acldeki doktor yerlesme kanamasi da olabilir dış gebelikte dedi. Bidaha gitmedim,zaten simdide baya geldi kagita...Ne kasar oldu kanaman korkma hemen dur bakalım.bi. git acile progestan berirler büyük ihtimalle xsten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?