Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ben de aksine uyuyamıyorum sabahları cok erken uyanıyorum,geceleride sürekli uyanıyorum,gün içerisinde agırlık çöküyor yemekten snra özellikle işte oldugum için malesef uyuyamıyorum :)))

ben de aksine uyuyamıyorum sabahları cok erken uyanıyorum,geceleride sürekli uyanıyorum,gün içerisinde agırlık çöküyor yemekten snra özellikle işte oldugum için malesef uyuyamıyorum :)))

işyerinde uyumak en keyiflisi ama. ben çok uykm geldğnde kapımı kilitleyip uyuyorum işyerinde bu 1ay nasıl uyuduysam bgn çoık gelmedi uykum neyse ki
senin de bi yerde vücut mutlaka patlar. çıkar bu uykusuzlukların. sürekli uyumak istersin :)

iyi aman sen kafaya takma da zamanı geldğinde olur. iyi bak kafanı rahatlatmş olmana sevindim
ay baya baya toparladım bi ara çok takmıştım heh oldu heh olcak derken kafayı yiycektim :) nefes alırken bile dur çok yormayım kendimi moduna gelmiştim valla :) neyseki şuan çok iyiyim. istiyorum ama hastalık derecesinde değil :)

en güzeli iştee. kendini böyle rahat bıraktğnda olur zaten ki yaşın da genç. en doğru zamanda olur inşallah

hahah bilmiyorum artık ne zaman patlar :)

inşallah :) senin hamilelik nasıl gidiyor okuyorum maşallah herşey yolunda sanırım

hee çok yolunda 2 kez kanamam oldu. saykoya bağlamıştım, nerdeyse eve ultrason cihazı alıcaktım artık sürekli kontrol edeyim diye şuan bi şey yok ama çok şükür ilaca dvm ediyorum tabi bi yandan

Kizlar tecrubelerinize dayanarak birşey sorucam sizlere.. merak içindeyim ben cuma günü hamile oldugumu kan testi ile öğrendim, 2 sefer de tekrarladim hcg değeri. İlki 50,3 ikincisi 137,9 çıktı. Ve acildeki Dr. Birdaha yaptirmama gerek olmadığını ve kadin dogum doktoruma randevu almam gerektiğini söyledi. Fakat en erken randevuyu bu ayın 27sine verdiler. Bi sorun olur mu bukadar geç gitsem?

Keyif yapıyorum vallahi, annem bendeydi o gitti ablam geldi o da gitti şimdiben anneme geldim,
İşim gücüm yatmak oldu valla :)))

İyi.yapıyosun yaa zaten yeni doğum yapanlar mzellkle bol bol yat uyu kıymetini bil diyo bu günlerin :)
Sen progestan içmiyodun artık demi? bu uyku halleri ondan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…