- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.741
ahaha aynende herşeyin fazlası zarar ya bilemedimne güzel işteee
ahaha aynende herşeyin fazlası zarar ya bilemedim
ben de aksine uyuyamıyorum sabahları cok erken uyanıyorum,geceleride sürekli uyanıyorum,gün içerisinde agırlık çöküyor yemekten snra özellikle işte oldugum için malesef uyuyamıyorum :)))
ay baya baya toparladım bi ara çok takmıştım heh oldu heh olcak derken kafayı yiycektim :) nefes alırken bile dur çok yormayım kendimi moduna gelmiştim valla :) neyseki şuan çok iyiyim. istiyorum ama hastalık derecesinde değil :)iyi aman sen kafaya takma da zamanı geldğinde olur. iyi bak kafanı rahatlatmş olmana sevindim
ay baya baya toparladım bi ara çok takmıştım heh oldu heh olcak derken kafayı yiycektim :) nefes alırken bile dur çok yormayım kendimi moduna gelmiştim valla :) neyseki şuan çok iyiyim. istiyorum ama hastalık derecesinde değil :)
aynen baya bilinçlendirici ve yardımcı bir topic olmuş hoşuma gitti bakalım akşam yazar artık hatun :)tesadüfen görmüştüm topiği güzel bir topic olmuşinsanlarla bildiklerini paylaşıyor çok ince bir davranış :)
hahah bilmiyorum artık ne zaman patlar :)işyerinde uyumak en keyiflisi ama. ben çok uykm geldğnde kapımı kilitleyip uyuyorum işyerindebu 1ay nasıl uyuduysam bgn çoık gelmedi uykum neyse ki
senin de bi yerde vücut mutlaka patlar. çıkar bu uykusuzlukların. sürekli uyumak istersin :)
inşallah :) senin hamilelik nasıl gidiyor okuyorum maşallah herşey yolunda sanırımen güzeli iştee. kendini böyle rahat bıraktğnda olur zaten ki yaşın da genç. en doğru zamanda olur inşallah
yazar mutlaka kimseyi cevapsız bırakmıyoraynen baya bilinçlendirici ve yardımcı bir topic olmuş hoşuma gitti bakalım akşam yazar artık hatun :)
inşallah :) senin hamilelik nasıl gidiyor okuyorum maşallah herşey yolunda sanırım
Keyif yapıyorum vallahi, annem bendeydi o gitti ablam geldi o da gitti şimdiben anneme geldim,işe başladım bugünne kadar olunabilirse o kadar iyiyim sen nasılsın
Bendensinya kızlar ben çok uyuyorum ya
Keyif yapıyorum vallahi, annem bendeydi o gitti ablam geldi o da gitti şimdiben anneme geldim,
İşim gücüm yatmak oldu valla :)))
İçiyorum içmez miyim. 30. haftaya kadar devamİyi.yapıyosun yaa zaten yeni doğum yapanlar mzellkle bol bol yat uyu kıymetini bil diyo bu günlerin :)
Sen progestan içmiyodun artık demi? bu uyku halleri ondan değil
Canım bence 15 gün sonrası normal bir süre, kese falan ancak gözüküyor çünkü 5 haftalık falan olduğundaKizlar bi cvp verin ltfnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?