Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri erkek diyodum ama şu 3 gündür kız gibi geliyo
Çrş saat 2 de herşey ortaya çıkacak bakalım

Ayy hadi bakalım yaaa çok heyecanlııı. benm de yarın 2li bar sorsam mı doktora.demiştim ya. ama bizimki de pek sakin adam yaa zamana bırakıyo her şeyi. ruh halime göre sorarm belki uarın.
2lide alttan muayene oluyo mu bu arada

Yok canım alttan muayene yok. Bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakacak bir de kan vereceksin. O kadar

Heh iyi bari ona göre sabahtan komple bakıma gidicektim
Ay o da ayrı bi derdimiz ya
Benim hep o seçenek olduğundan hep komple bakımlı gitmek zorundayım fenalık geldi şimdiden :))

Kızlar az önce ayıptır söylemesi birkaç kaşık nutella gömdükten sonra uzandım tv karşısında, sanki ufacık incecik kıpırtılar hissettim içerde, heyecan yaptım bir an :))

Yaaaa nasıl bi duyguu

Yaaaa nasıl bi duyguu
Avucunun içinde yakaladığın bi kelebeği biraz tuttuysan aynı onun kanat çırpması gibi, içerde duvara bişey sürtünüp geçer gibi,
Daha önceki hamileliğimde 20 21.haftada ancak hissetmiştim böyle ama tam anlayana kadar sonlanmıştı zaten. Şimdi erken olunca şaşırdım yani :))

O hissi bildğin için şimdi daha çabuk anlıyosunfur. ne güzel yaaaa
Bol bol nutella ye

hee çok yolunda 2 kez kanamam oldu. saykoya bağlamıştım, nerdeyse eve ultrason cihazı alıcaktım artık sürekli kontrol edeyim diye şuan bi şey yok ama çok şükür ilaca dvm ediyorum tabi bi yandan
Aman aman ya haklisin dert edilir seyler bunlar ama bizde biraz fazla ediyoruz aslinda :)) neyse sorun ortadan kalmtiysa insallah saglikla kucagina alirsin minigini?

Kizzzz nerdesin sen bak sen olmayali burda neler oldu
Bende sonunda hamileyim.
Ayyy masallahh canim benim cok sevindim :)) valla biraz ihtiyacim vardi cunku psikolojim bozulmak uzereydi kesin oldu kesin oldu diyip husranla karsilasa karsilasa... o yuzden birazcik ara vermistim ama masallah size ki hepiniz ne guzel hamile kalabilmissiniz. insallah saglikla huzurla alirsin bebisini kucagina canim benim. he bana dersen sen ne alemdesin diye, iste ben ayni :) henuz bir ben var benden icerde kismina gelemedim sogan suyudur icip duruyorum bacim :)

Keciboynuzu oekmezi deneyin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…