- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.921
hayırlısı olsun inş gönlüne göre olsun herkesinBenimkide erkek çıkıyor bizim sulale hep erkek esimin taraf :))) yav hic kiz yok ya eltim dogum yapti oda erkek:))))
Amin canim saglikli doğsun yavrularımız gerisi hic onemli değilhayırlısı olsun inş gönlüne göre olsun herkesin
Benimkide erkek çıkıyor bizim sulale hep erkek esimin taraf :))) yav hic kiz yok ya eltim dogum yapti oda erkek:))))
O nası bi istatistik kız :)))Eşinin halası falsn var mı? Yoksa senin byk ihtmalle erkek olur
O nası bi istatistik kız :)))
Ben bu konuyu. Rabbime emanet eder valla bitek ondan medet umarim canim benim ya valla hic onemli,değil isterse keşke ikiz olsun bir kiz bir erkek evlat bu... şimdiden onu kollarima almak icin sabirsizlaniyorum rabbim,evlatlarimizi bizlere bağışlasınCinsiyeti baba belirliyo ya, eğer babanın ailesinde varsa hala falan yani kıx olma.ihtimali de artıyo haliyle.
İyi 1tane varmış bari x genleri tamamen ölü değil demek
Gunaydin kizlarrrrgünaydın
Gunaydin kizlarrrr
günaydın
günaydınnnnnnnGünaaydınm herkesee
ohhh misss afiyet olsunn bi acı kahveni içerimKizlarrr çaya gelinnnn :) ev işlerimi bitirdim yoruldum cayimi iciyorumm
Kizlarrr çaya gelinnnn :) ev işlerimi bitirdim yoruldum cayimi iciyorumm
Haklisin zaten çok birşey yapmadım canımSen ev işi falan yapma bence bi süre. Daha yeni kanaman oldı
bu ay 15 gün, bi sonraki ay 10 gün. sonra 10 gün bitince inofolic mi başlıyım? bide aç tok?soğan kürün bitsin canım ondan snra başla,ben sabah akşam kullanmıştım bir kutu 15 gün yetiyor zaten,
zaten sorun bizde değilCanım inan aklımdasın inşallah ikimizde aynı dönemde kalırız da şu erkencilere havamızı atarız :)
hayır canım sen şimdi bu ay 15 gün yap kürünü,15 günlük kürün bittikten snra inofoliğe başla sabah akşam aç karna iç 30 adet var 15 gün de bitiyor,2.kürü zaten bir sonraki adetine 10 gün kala 5 gün yada 1 hafta yapıyorsun,nerden baksan o arada bir ay gibi bir süre oluyor zatenbu ay 15 gün, bi sonraki ay 10 gün. sonra 10 gün bitince inofolic mi başlıyım? bide aç tok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?