Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

yeni topic ac sende :))) ne yorum yapacaklar cok merak ediyorum

biri görüp etiketlemiş sağolsun resmi buraya at diye. gebelik diye ayrı bi konu başlğı var ya onun altında varmış bi tane nubla ilgili. oraya attm bakalım az önce. ne diycekler acabaaaa. ama erkek gibi sanki yaa bilemedm

gördüm takipteyimm :)) kız bence kız

Almanyada kullanılan çin takvimiymiş bu kızlar bir topicte paylaşılmış dogru çıkıyormuş hep :) yaş falan eklemeyin sadece hamile kaldıgınız ay kaç yaşındaysanız o yaşın o ayına bakın :)

senin ne ç.ıktı? yalnız bak bu 4 etti hee. 2tane çin takvimi 1 rus takvimi bi de hücre yenilemeye göre kız diyo. o çocuk erkek olursa döverim

benimde kız çıkıyor valla :))) bekleyip görücez ama senin ki kız annesi oyuzden dövüşmeye gerek yok

valla ya söylerken bile aslında kendmi bi yandna kötü hissediyorum ama canım gidiyo kız olsun diye bu sıralar daha da arttı bu istek. önceden hani olsa iyi olur diyodum, şimdi bildğin istiyorum

burcu1888 burcunun da tüm takv,mlerde falan kız çkmştı da hatta doktor erkek diynce şaşrmştı ya, şimdi onun da kesin kızsa eğer ümitlendim ben de iyice

evet kız istiyoruz ama erkek olursa da üzülmeyiz diil mi küserler vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…