- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.901
yeni topic ac sende :))) ne yorum yapacaklar cok merak ediyorumgönderdim de onlar da taa aralğn başnda yazmş bikaç kişi haricinde de yazan yok
yeni topic ac sende :))) ne yorum yapacaklar cok merak ediyorum
gördüm takipteyimm :)) kız bence kızbiri görüp etiketlemiş sağolsun resmi buraya at diye. gebelik diye ayrı bi konu başlğı var ya onun altında varmış bi tane nubla ilgili. oraya attm bakalım az önce. ne diycekler acabaaaa. ama erkek gibi sanki yaa bilemedm
yaaaa ne güzelll :))1 kişi kız dedi ordan
Eki Görüntüle 1924878
Almanyada kullanılan çin takvimiymiş bu kızlar bir topicte paylaşılmış dogru çıkıyormuş hep :) yaş falan eklemeyin sadece hamile kaldıgınız ay kaç yaşındaysanız o yaşın o ayına bakın :)
Eki Görüntüle 1924878
Almanyada kullanılan çin takvimiymiş bu kızlar bir topicte paylaşılmış dogru çıkıyormuş hep :) yaş falan eklemeyin sadece hamile kaldıgınız ay kaç yaşındaysanız o yaşın o ayına bakın :)
benimde kız çıkıyor valla :))) bekleyip görücez ama senin ki kız annesi oyuzden dövüşmeye gerek yoksenin ne ç.ıktı? yalnız bak bu 4 etti hee. 2tane çin takvimi 1 rus takvimi bi de hücre yenilemeye göre kız diyo. o çocuk erkek olursa döverim
benimde kız çıkıyor valla :))) bekleyip görücez ama senin ki kız annesi oyuzden dövüşmeye gerek yok
evet kız istiyoruz ama erkek olursa da üzülmeyiz diil mi küserler vallahivalla ya söylerken bile aslında kendmi bi yandna kötü hissediyorum ama canım gidiyo kız olsun diyebu sıralar daha da arttı bu istek. önceden hani olsa iyi olur diyodum, şimdi bildğin istiyorum
burcu1888 burcunun da tüm takv,mlerde falan kız çkmştı da hatta doktor erkek diynce şaşrmştı ya, şimdi onun da kesin kızsa eğer ümitlendim ben de iyice
Baktım canım erkek çıkıyo :))
hamile kaldıgın aya yanlış bakmıssındırrrBaktım canım erkek çıkıyo :))
Yok kız kurban bayramı eylül değil mi? O ay kaldım işte. O kadar hesap yapıyoruz çok şükürhamile kaldıgın aya yanlış bakmıssındırrr
evet kız istiyoruz ama erkek olursa da üzülmeyiz diil mi küserler vallahi
Yok kız kurban bayramı eylül değil mi? O ay kaldım işte. O kadar hesap yapıyoruz çok şükür
tutturmaya calışıyoruz ama yaaaaYok kız kurban bayramı eylül değil mi? O ay kaldım işte. O kadar hesap yapıyoruz çok şükür
Tutmadı ama tek farklı bu çıktıtutturmaya calışıyoruz ama yaaaa
Benimkide erkek çıkıyor bizim sulale hep erkek esimin taraf :))) yav hic kiz yok ya eltim dogum yapti oda erkek:))))benimde kız çıkıyor valla :))) bekleyip görücez ama senin ki kız annesi oyuzden dövüşmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?