Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

doğru dedinöyle yapıcam :) o aradki sürede 2 kutu kullanırım adetliykende kullanılır sanırım inofolic. 2. kutum bitince adet olana kadarda soğan kürümü yaparım. bu şekilde daha mantıklı oldu :) acaba soğan kürü yapılırken hamile kalınabilir mi yahu? bilgin var mı?

aynen adetliyken de kullanabilirsin inofoliği,kalınabilir canım belli olmaz ,okudum burada yaptıgı ay hamile kalan var

oooo Allah güzel günlerde giyinmeyi nasip etsin canım hayırlı olsun :) alınmıştır artık hamile pantalonları vs
Sagol kuzum teşekkür ederim, valla hamile giyime pek daha adapte olamadım :) eşim giyimci zaten dukkana gittik o oturdu ben gezdim istediğimi aldım valla :))

aynen adetliyken de kullanabilirsin inofoliği,kalınabilir canım belli olmaz ,okudum burada yaptıgı ay hamile kalan var
kız valla iyi buluyosun he :) bakalım Allah'ım banada nasip ederse hep birlikte yaşıycaz inşallah :) aslında sizin önce hamile kalmanızda işime gelmedi değil yani :) siz tecrübelenin artık. bende sizin tecrübenizden yararlanıyım hahahha

inş sana ve tüm isteyenlere nasip etsin tabi tabi sen bi hamiş kalda biz tecrübelerimizi seve seve paylaşırız

Aynen öyle valla o benden daha da zevkli giyim konusunda o yönden sansliyim
ah ne güzel :) benimkiyle 30 mağaza gezeriz bir tane beğenip alamaz bizde o sever alışverişi ben pek sevmem. ben bakarım beğenizrim alırım bitti o gezer bakar gezer bakar tekrar gezer bakar ama almaz bu arada keçiboynuzu pekmezini sen mi demiştin? bi yerde buldum el yapımıymış. ordan alcam bi kavanoz bakalım artık

inş sana ve tüm isteyenlere nasip etsin tabi tabi sen bi hamiş kalda biz tecrübelerimizi seve seve paylaşırız
hep bizimkilerin kötü yanlarını almışım annemin 8 sene olmamış hiç bir sorunuda yokmuş. şimdi kimle konuşsak annene çekmesen ölürdün diyolar yoksa ben mükemmelimde zaten genler işte

İlk tecrübe ettiğimiz şey ve en önemlisi
İnşallah hamile kalınca çok yüksek ihtimal kanaman olacak sakın korkma
Maaşallahımız var daha kanamasız atlatan olmadı. Bizim aklımız çıktı ama sen sakin kal Bişey olmuyormuş

hep bizimkilerin kötü yanlarını almışım annemin 8 sene olmamış hiç bir sorunuda yokmuş. şimdi kimle konuşsak annene çekmesen ölürdün diyolar yoksa ben mükemmelimde zaten genler işte
üükeelaaaa seni çok gençsin daha olucak inş en kısa sürede inanıyorum ben

Hahaha benimkide iyi hoş ta, fazla bakma çabuk çabuk der ondan o kasada durdu ben kendim,gezdim :) haha evet benim ooo iyi olmuş canım, sabah akşam tüketin :)))

Gerçekten yaaa hepimizin başndan geçti. Ne şans ama
Ben fena grip oldum ya üffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…