- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.941
günaydınn :)) ohh ne güzel güzel günlerde giyin inşKizlarrr gunaydinnn :)) gunume çok guzel başladımmm alışveriş ten geliyorum sabah sabah eşim sagolsun dolabimi baştan aşağı yeniledii
hayır canım sen şimdi bu ay 15 gün yap kürünü,15 günlük kürün bittikten snra inofoliğe başla sabah akşam aç karna iç 30 adet var 15 gün de bitiyor,2.kürü zaten bir sonraki adetine 10 gün kala 5 gün yada 1 hafta yapıyorsun,nerden baksan o arada bir ay gibi bir süre oluyor zaten2.kutu inofoliğe bile başlayabilrsin o süreçte, daha snra 2.sogan kürü 5 günlük yada 1 haftalık ,hoopppp sonra dolsun göbüş gelsin bebiş inş
oooo Allah güzel günlerde giyinmeyi nasip etsin canım hayırlı olsun :) alınmıştır artık hamile pantalonları vsKizlarrr gunaydinnn :)) gunume çok guzel başladımmm alışveriş ten geliyorum sabah sabah eşim sagolsun dolabimi baştan aşağı yeniledii
aynen adetliyken de kullanabilirsin inofoliği,kalınabilir canım belli olmaz ,okudum burada yaptıgı ay hamile kalan vardoğru dedinöyle yapıcam :) o aradki sürede 2 kutu kullanırım adetliykende kullanılır sanırım inofolic. 2. kutum bitince adet olana kadarda soğan kürümü yaparım. bu şekilde daha mantıklı oldu :) acaba soğan kürü yapılırken hamile kalınabilir mi yahu? bilgin var mı?
Sagol kuzum teşekkür ederim, valla hamile giyime pek daha adapte olamadım :) eşim giyimci zaten dukkana gittik o oturdu ben gezdim istediğimi aldım valla :))oooo Allah güzel günlerde giyinmeyi nasip etsin canım hayırlı olsun :) alınmıştır artık hamile pantalonları vs
ohhhSagol kuzum teşekkür ederim, valla hamile giyime pek daha adapte olamadım :) eşim giyimci zaten dukkana gittik o oturdu ben gezdim istediğimi aldım valla :))
Aynen öyle valla o benden daha da zevkli giyim konusunda o yönden sansliyimohhhen sevilen eş profili ya ayakkabı çanta yada kadın giyim
kız valla iyi buluyosun he :) bakalım Allah'ım banada nasip ederse hep birlikte yaşıycaz inşallah :) aslında sizin önce hamile kalmanızda işime gelmedi değil yani :) siz tecrübelenin artık. bende sizin tecrübenizden yararlanıyımaynen adetliyken de kullanabilirsin inofoliği,kalınabilir canım belli olmaz ,okudum burada yaptıgı ay hamile kalan var
inş sana ve tüm isteyenlere nasip etsinkız valla iyi buluyosun he :) bakalım Allah'ım banada nasip ederse hep birlikte yaşıycaz inşallah :) aslında sizin önce hamile kalmanızda işime gelmedi değil yani :) siz tecrübelenin artık. bende sizin tecrübenizden yararlanıyımhahahha
ah ne güzel :) benimkiyle 30 mağaza gezeriz bir tane beğenip alamazAynen öyle valla o benden daha da zevkli giyim konusunda o yönden sansliyim
hep bizimkilerin kötü yanlarını almışıminş sana ve tüm isteyenlere nasip etsintabi tabi sen bi hamiş kalda biz tecrübelerimizi seve seve paylaşırız
İlk tecrübe ettiğimiz şey ve en önemlisikız valla iyi buluyosun he :) bakalım Allah'ım banada nasip ederse hep birlikte yaşıycaz inşallah :) aslında sizin önce hamile kalmanızda işime gelmedi değil yani :) siz tecrübelenin artık. bende sizin tecrübenizden yararlanıyımhahahha
üükeelaaaa senihep bizimkilerin kötü yanlarını almışımannemin 8 sene olmamış hiç bir sorunuda yokmuş. şimdi kimle konuşsak annene çekmesen ölürdün diyolar yoksa ben mükemmelimde zaten genler işte
Hahaha benimkide iyi hoş ta, fazla bakma çabuk çabuk der ondan o kasada durdu ben kendim,gezdim :) haha evet benim oooah ne güzel :) benimkiyle 30 mağaza gezeriz bir tane beğenip alamazbizde o sever alışverişi ben pek sevmem. ben bakarım beğenizrim alırım bitti o gezer bakar gezer bakar tekrar gezer bakar ama almaz bu arada keçiboynuzu pekmezini sen mi demiştin? bi yerde buldum el yapımıymış. ordan alcam bi kavanoz bakalım artık
İlk tecrübe ettiğimiz şey ve en önemlisi
İnşallah hamile kalınca çok yüksek ihtimal kanaman olacak sakın korkma
Maaşallahımız var daha kanamasız atlatan olmadı. Bizim aklımız çıktı ama sen sakin kalBişey olmuyormuş
İlk tecrübe ettiğimiz şey ve en önemlisi
İnşallah hamile kalınca çok yüksek ihtimal kanaman olacak sakın korkma
Maaşallahımız var daha kanamasız atlatan olmadı. Bizim aklımız çıktı ama sen sakin kalBişey olmuyormuş
evet grip açılışını da yaptık :) sen şimdi grip oldun kesin bizde oluruz bulaşıcı bu topikGerçekten yaaa hepimizin başndan geçti. Ne şans ama
Ben fena grip oldum ya üffff
evet grip açılışını da yaptık :) sen şimdi grip oldun kesin bizde oluruz bulaşıcı bu topikgecmiş olsun
herkes dikkat etsin cok müsaitiz şuan grip olmayabana da kocamdan bulaştı ya off dikkat edin de bari bulaşmasın size
Ben de pek iyi hissetmiyorum kendimi ya hasta olcam gibiGerçekten yaaa hepimizin başndan geçti. Ne şans ama
Ben fena grip oldum ya üffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?