Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Evet cogu klomen kullaniyor pkolularin bana neden vermedi bilmiyorum doktorum 1-2ay sonra gittigimde soracağım doktoruma bakalim InşAllah gerek kalmaz da.

herkes farklı bir yol izliyor. ama bende hep pkolu olup klomen kullananlara denk geldim. hatta bir arkadaşımında kisti vardı ama kisti patlıyormuş ve bu sıvı dağılıyormuş bu sebepten hamile kalamıyormuş onada doktoru hsg çektirmesini söylemiş ve klomen kullandırmış. şuan 6 aylık tatlı mı tatlı bir kızı var.

Evet telfn uygulamasi.oda ayri ama anne baba evinde de olmaz ki ya
ayy canım hiç sorma benim de bayram haftasına denk geliyor.
ancak sana şunu söyleyim telefondaki uygulama yada hesaplama motorlarına fazla güvenme ben geçen ay ovülasyon testine başladım hiç tahmin etmediğim bir tarih çıktı bu ay tekrar yapayım diyorum ama malum bayram haftası o hengamede vakit bulabilirmiyim bilmiyorum. bu ay akışına bırakacak gibiyim

Aynen bende hiç inanmıyorum bu telfn uygulamalarına
benimde bayrama denk gelicek diye tahmin ediyorum bayram falan dinlemicem yani :)) ovulasyonada başladım bakalım hayırlısı olur inş hepimizin hakkında

Kizlar sat 24agustos takvime gore bu aralar yumurtlama donemim ama cok guvenmiyorum o takvime.bayrama da denk gelebilir diye dusunuyorum ve yine yalniz degiliz her ay bi sey cikiyor biliyorum vakti zamani var ama uzulmemek elde degil : (
Bat ayni tarih benkimkide 24de yumurtlamamiz 10da benim tabi 28gunde bir adet goruyosan

kızlar bende baktim hamile kalabileceğiniz dönem 30 ağustos - 9 eylül diyor ?

Cnm hayiti nasil yapıyorsun anlatır mısın ?

bir bardak klorsuz suyu cezvede kaynatıyorum. bu aradabir çay kaşığı kayıt tohumunu eziyorum ve kaynayan suyun altını kısıp içine döküyorum. bir iki dk bu şekilde ocakta bırakıyorum. bana kalırsa tam kendini salmıyor ocaktan alıp eklediğinde. o yüzden hala ocaktayken koyup bir iki dk bekletip alıyorum daha sonra bir yerde 5 dk dinlendirip süzüyorum.

Iki gundur deli baş agri,akşamlari da kasik agrisi yumurtluyor muyum neyim yada bu yumoşlar kiste dönüşüyor

Tmmdir cok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…