Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Nerelerw bakıyosun bu arada tatil için
Arabayla gidebilmek için yakın yerlere bakıyorum aslında. Arabasız bebekle zor olur. Aklımda cunda sarımsaklı falan var. Denizi de çok güzel. Hem gitmiştim daha önce çok keyif almıştım yine gidebilirim. Ya da çanakkale veya bozcaada da olabilir.

Çanakkale tarafına hiç gitmedm ben. Hiç bilmiyorum oraları. Yaz gelsin artk yaa öiniklerimizle tatile gidelimm

Kızlar yarın doktora gidicem en az 2-3 saat beklemek zorunda kalacak olsam da.. İnşallah kese görünür ve bi sorun yoktur.. :)

Kızlar yarın doktora gidicem en az 2-3 saat beklemek zorunda kalacak olsam da.. İnşallah kese görünür ve bi sorun yoktur.. :)

Görünür görünür. Çok rahat görünür. Kalp atışını bile duyarsın belki hadi hayırlısı. İyi yapmşsn öne almakla. İlaç falan vericekse bari onu kullanmaya başlarsın daha da gecikmeden

Ayy hadi inşallah çok sevindim bi an inşallah duyarım pıt pıt ları da
Kuzum öne alma gibi bi şansım yok randevusuz sıra alcam o yuzden fazla bekliyorsun. Ama yapacak bişeyim yok. İnşallah herşey yolunda gider çok teşekkür ederimm

Pilli bebek diye.birini.hiç hatrlamyrm valla. Başlarda yazanlar hamile kalamadılar diye kafa dinlemek amaçlı komple çkanşar oldu ama diğerlerni bilmyrm
Sen yaz canm neden araha giresin. Bizdensin
Baska topiktemiydiki o karistirmista olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…