- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.081
zaten kalmadı galiba hamile kalmayanımızEğer tutarsa jübilem olacak
Daha da tahmin yapmam sonrasında
Hadi bakalım 2017nin ilk haberini senden bekliyoruz :))
amiin canım benim inşallah :)Şifa olsunn inş tez zamanda alalım seninde güzel haberlerini :))
genelde doktorla bu folic asit türünü pkolu hastalarına önerirler canım benim. folik asit türevi.Inofolik ne icindi benide bilgilendirrmisiniz
Evet devlet hastanesi, ve ilgiside ayni şekilde.cok berbat ama elim mahkum yapacsk birsey yokben bugun gidip,kan versem hcg degerime baksam olur demi kac olmus olmasi gerekir ki
Hep 15 gun sonraya veriyor sizler ozele mi gidiyorsunuz ?
hehehe bir cinsiyet tahmini yöntemi daha buldum :) ikili taramada cıkan beta hcg seviyesi 50 nin altındaysa erkek, 50 üzerindeyse kız olurmuş :) ikili tarama yaptıran arkadaşlarım sonuçlarınıza bi bakarmısınız :) @burcu1888 özellikle sen ilkinin ve nisankraliçesinin daha belli olmadı diye biliyorum
Doktor dedi şehir disinda bi kadin dogumcu var oraya git bekleme.randevunu dedi az.kanamam oldu diyince ultrasonla baksin dedi
46 benim kihehehe bir cinsiyet tahmini yöntemi daha buldum :) ikili taramada cıkan beta hcg seviyesi 50 nin altındaysa erkek, 50 üzerindeyse kız olurmuş :) ikili tarama yaptıran arkadaşlarım sonuçlarınıza bi bakarmısınız :) @burcu1888 özellikle sen ilkinin ve nisankraliçesinin daha belli olmadı diye biliyorum
Canım inş tutar sende de erkek istiyordun sen zatenn hayırla saglıkla gelsin inş :))46 benim ki
ay inşallah 3.yü düşünmek istemiyorumCanım inş tutar sende de erkek istiyordun sen zatenn hayırla saglıkla gelsin inş :))
Bulundugum şehir küçük canım, ozel doktor yok sadece hastane konya şehir merkezine 1 saat uzakliktayimSizin orda doktor yok mu ji sen hastaneye direk muhtacım dedin ben anlamadm. Fırsatn varsa bence de git jemen. İçin rahatlar en azndan. İlaç.verir belki
Devlet hastanesinde sadece 1kadin dogum doktoru var canım,ve yakin uzak herkez buna.geliyor ee malum öyle de olunca aşırı kalabalik,ve ilgi yokkkEvt özele gidiyorm ben. Direk muayenehanesine yani. Dvlt hastansne gidncr şimdi o zmn düzenli doktorun da olöuyomş demi. Kim denk gelirse mi olucak
46 benim ki
Devlet hastanesinde sadece 1kadin dogum doktoru var canım,ve yakin uzak herkez buna.geliyor ee malum öyle de olunca aşırı kalabalik,ve ilgi yokkk
Aynen canım aklıma kötü birşey getirmiyorum ben Rabbim yavrularımızı korur inşallah :)Hmm zormş o zamam ya tüh.. kanla takip et o zmn sen de gidene kadar yapacak bi şeyin yoksa eğer. Az kaldı zaten birszcık daha sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?