Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Evet devlet hastanesi, ve ilgiside ayni şekilde.cok berbat ama elim mahkum yapacsk birsey yok ben bugun gidip,kan versem hcg degerime baksam olur demi kac olmus olmasi gerekir ki

Kan ver ama onun bi kıyaslaması olmaz. Kan değerinin yani. Sen bi.git ver bakalım ne çkıcak

Ayy iyice bulandırıcaksın kafamı gerçi ben gitmycem sonucu almaya. Arayp öğtenicem doktoru. Sonçları randrvu zamanı alıcam zaten. Yani yinr bekşycrm

Doktor dedi şehir disinda bi kadin dogumcu var oraya git bekleme.randevunu dedi az.kanamam oldu diyince ultrasonla baksin dedi

Sizin orda doktor yok mu ji sen hastaneye direk muhtacım dedin ben anlamadm. Fırsatn varsa bence de git jemen. İçin rahatlar en azndan. İlaç.verir belki

46 benim ki

Evt özele gidiyorm ben. Direk muayenehanesine yani. Dvlt hastansne gidncr şimdi o zmn düzenli doktorun da olöuyomş demi. Kim denk gelirse mi olucak
Devlet hastanesinde sadece 1kadin dogum doktoru var canım,ve yakin uzak herkez buna.geliyor ee malum öyle de olunca aşırı kalabalik,ve ilgi yokkk

Devlet hastanesinde sadece 1kadin dogum doktoru var canım,ve yakin uzak herkez buna.geliyor ee malum öyle de olunca aşırı kalabalik,ve ilgi yokkk

Hmm zormş o zamam ya tüh.. kanla takip et o zmn sen de gidene kadar yapacak bi şeyin yoksa eğer. Az kaldı zaten birszcık daha sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…