- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.141
:)))))))) cok pis altaliyosunuz :))Bizi nerelerde aldatıyosan artık
ikinden ben kaçırdım
Kiz birak bosver bamlanirsin.Şuan ben de sizi başka yerde aldatıyorum. Kavga etmekle meşgulüm
Ne salak insanlar var yaaa. Kızın teki yok evimz yok kaynmla yaşyrz bi elwktrik sobası var da önmden alıyo kaynm da bilmemne de yazmş. Ben de e madem öyle böyle bi durumda neden öocuk yaptnz dedim. Aaaaa çirkefler sürüsü beyinsizliğim mi kalmadı, ağtal yprum yapmadğm mı kalmadı
Konu basligi ne bende bakayim.Şuan ben de sizi başka yerde aldatıyorum. Kavga etmekle meşgulüm
Ne salak insanlar var yaaa. Kızın teki yok evimz yok kaynmla yaşyrz bi elwktrik sobası var da önmden alıyo kaynm da bilmemne de yazmş. Ben de e madem öyle böyle bi durumda neden öocuk yaptnz dedim. Aaaaa çirkefler sürüsü beyinsizliğim mi kalmadı, ağtal yprum yapmadğm mı kalmadı
aahahahaŞuan ben de sizi başka yerde aldatıyorum. Kavga etmekle meşgulüm
Kiz nasil uyuyorsun okadar pes yani.ben battaniyem içindeyim birazdan uyurum
Kiz birak bosver bamlanirsin.
ben battaniyem içindeyim birazdan uyurum
Ya da etiketlwmiyim semi. Bizim kızlar da birbirini etiketledi diye hwpsi banlanmştıKonu basligi ne bende bakayim.
Bende 20kere uyaniyorum esime sabah kavalti hazirliyorum 2saatte oyle gidiyor oylene kadarda 5kere kalkiyorum vc ye ama sen kadar uyumuyorum :)))gece çok sık uyanıyorum ama
valla bilmiyorumBende 20kere uyaniyorum esime sabah kavalti hazirliyorum 2saatte oyle gidiyor oylene kadarda 5kere kalkiyorum vc ye ama sen kadar uyumuyorum :)))
Bende 20kere uyaniyorum esime sabah kavalti hazirliyorum 2saatte oyle gidiyor oylene kadarda 5kere kalkiyorum vc ye ama sen kadar uyumuyorum :)))
tirend konulardami bu vatandaş bulanadim ya laa :))O kronik vaka zaten bence incelenmesi lazımuyuya uyuya büyüttü çocğu içinde hee. 5kg falan doğar artk
cocuk icinde şisti yata yata ben artik nasil bisey cikcak simdiden meraktayim :)) dogura bilecenmi kizz dogum yaparkende uyumayasin :))valla bilmiyorum
yok kız o kadarda uyumuyorum azıcık dışarı soğuk olduğundan yataktan çıkası gelmiyor insanınCo
cocuk icinde şisti yata yata ben artik nasil bisey cikcak simdiden meraktayim :)) dogura bilecenmi kizz dogum yaparkende uyumayasin :))
Bilmyrm yaaa o konuyu nerden gördm onu da blöyrm.şu yukardaki arama kısmına deeğim şeyi yaz sen çıkartirend konulardami bu vatandaş bulanadim ya laa :))
Bilmiyom artik ne zamn soylesen uyuyorsun ben surekli uyuyorsun algiliyorum beynimde :))yok kız o kadarda uyumuyorum azıcık dışarı soğuk olduğundan yataktan çıkası gelmiyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?