Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kizlar selam 2 haftadır evde hasta yatiyodum pek bakamadim. Simdi iyiyim cok sukur kanamam yok ilaca devam 12. Haftamizi doldurduk sizler nasilsiniz mesajlar baya birikmisti bakamadim hepsine. Umarim hic bir sorun yoktur

Kizlar selam 2 haftadır evde hasta yatiyodum pek bakamadim. Simdi iyiyim cok sukur kanamam yok ilaca devam 12. Haftamizi doldurduk sizler nasilsiniz mesajlar baya birikmisti bakamadim hepsine. Umarim hic bir sorun yoktur

Geçmiş olsun bizler bildğin gibi. burcu1888 cinsiyeti yine kıza döndü ben 2li test yaptrdm ptesi çkıcak sonucu. @Frdzkn yeni bi cinsiyet belirleme yöntemi keşfetmiş. 2lideki beta hcg 50üstysr kız, altndaysa erkek oluyomş bugünkü habermz buydu cinsiyrtleri merak ediyorz. Sende başka ne var ne yok

yok tutuyorum kendimi ama her an uyuyabilirim direniyorum

Valla sana hayranım yaaa nasıl böyle uyuyabiliyosun helal olsun

Çok güzel rüyalar gördm bu gece yaaaaa. Denizdeydimmm allhmm çok özledm denize girmyi. Nasıl.güzeldiii doğmdan ne kadar süre sonra denize girilebilir teccrübelisin sen

kız bizim burda deniz yok

Ayyy deniiizzzz
Normalde kış severim ama niyeyse yazı çok özledim ya.
İnşallah mayıs sonu haziran başı doğum olduktan sonra ben eylülün ilk haftası tatile gidicem. Hem bebiş ele avuca gelir. Hem hava daha yumuşar. Hem de tabiiki o 3 aylık süreçte kilo veririm. Planım hazır :)) Şimdiden tatil yeri bakmaya başladım. Bakmak bile insana keyif veriyo.

Bilmem okdar guzel muhabbet ediyonuzki bolmek istemiyorum biz bu topigi bi aralar yikiyoduk herkez kayboldu biz 5hariç pilli bebek vardi oda yok.

Pilli bebek diye.birini.hiç hatrlamyrm valla. Başlarda yazanlar hamile kalamadılar diye kafa dinlemek amaçlı komple çkanşar oldu ama diğerlerni bilmyrm
Sen yaz canm neden araha giresin. Bizdensin

Yaaaaaa valla var ya ben kıştan nefret ederim. Yaz gelsin de denize gireym diye canım gidiyo he. Ama bebeği sokamayz daha çok lüçük olur demi
Gerçi okudğm bazı yerlerde diyo ki denizin temzlğne güveniyosanz eğer 6aydan önce de sokabşrsnz bebeği diye. Kız olursa daha sakat ama. Kız bebek erken giremezmş denize

Nerelerw bakıyosun bu arada tatil için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…