- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.101
Kizlar selam2 haftadır evde hasta yatiyodum pek bakamadim. Simdi iyiyim cok sukur kanamam yok ilaca devam 12. Haftamizi doldurduk sizler nasilsiniz mesajlar baya birikmisti bakamadim hepsine. Umarim hic bir sorun yoktur
bugün sohbetinizi kaçırmak istemiyorum
yok tutuyorum kendimiUyumycak msn bugün
yok tutuyorum kendimiama her an uyuyabilirim direniyorum
Ayy kizlar sizi sessiz sessiz takipteyim :)
Bilmem okdar guzel muhabbet ediyonuzki bolmek istemiyorum biz bu topigi bi aralar yikiyoduk herkez kayboldu biz 5hariç pilli bebek vardi oda yok.Niye sessiz sessiz
kız bizim burda deniz yokValla sana hayranım yaaa nasıl böyle uyuyabiliyosun helal olsun
Çok güzel rüyalar gördm bu gece yaaaaa. Denizdeydimmm allhmm çok özledm denize girmyi. Nasıl.güzeldiiidoğmdan ne kadar süre sonra denize girilebilir teccrübelisin sen
Ayyy deniiizzzzValla sana hayranım yaaa nasıl böyle uyuyabiliyosun helal olsun
Çok güzel rüyalar gördm bu gece yaaaaa. Denizdeydimmm allhmm çok özledm denize girmyi. Nasıl.güzeldiiidoğmdan ne kadar süre sonra denize girilebilir teccrübelisin sen
Bilmem okdar guzel muhabbet ediyonuzki bolmek istemiyorum biz bu topigi bi aralar yikiyoduk herkez kayboldu biz 5hariç pilli bebek vardi oda yok.
1-2 ay sonra diyorlar
kız bizim burda deniz yok
Ayyy deniiizzzz
Normalde kış severim ama niyeyse yazı çok özledim ya.
İnşallah mayıs sonu haziran başı doğum olduktan sonra ben eylülün ilk haftası tatile gidicem. Hem bebiş ele avuca gelir. Hem hava daha yumuşar. Hem de tabiiki o 3 aylık süreçte kilo veririm. Planım hazır :)) Şimdiden tatil yeri bakmaya başladım. Bakmak bile insana keyif veriyo.
Ayyy deniiizzzz
Normalde kış severim ama niyeyse yazı çok özledim ya.
İnşallah mayıs sonu haziran başı doğum olduktan sonra ben eylülün ilk haftası tatile gidicem. Hem bebiş ele avuca gelir. Hem hava daha yumuşar. Hem de tabiiki o 3 aylık süreçte kilo veririm. Planım hazır :)) Şimdiden tatil yeri bakmaya başladım. Bakmak bile insana keyif veriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?