Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Sevgili arkadaşlarim :)) etiket yaptınız diye banlanmassınız merak etmeyin :))) bizim banlanmamızın sebebi konu dışı muhabbett etmekti bi nevi geyik yapmıştık , konu sahibine saygısızlık oldu kanımca bahsettiğiniz topiği hatırlıyorum bi kaç kere banada denk geldi okudum fakat herhangi bi yorum yapmadm

Biz kpnuda baya giydirdik birbirimize görücez bakalım bi şey olucak mı yarın belli olur

Biz kpnuda baya giydirdik birbirimize görücez bakalım bi şey olucak mı yarın belli olur
Ama hakarete onlar başlamış yanlış görmediysem. Gerçi sen başlamış olsan bile hak etmişler kardeşim ya :))
Böyle kendini bile güvenceye almadan bulunduğu karmaşaya bi bebek getirmek, onu da buna mahkum etmek kimsenin hakkı değil. Maddi açıdan demiyorum bunu ama daha ailevi sorunlarını çözememiş gelmiş dert yanıyo. E o zaman insan ister istemez soruyor e kızım daha sen mutlu değilsin niye o günahsız yavruyu da buna mahkum ediyorsun?
Bunu diyince de kötü sen oluyorsun. E üre o zaman ne diyeyim. Gelip dert yanma o zmn.

Aynennn.. salağım teki de çkmş diyo ki durumun iyi heralde benm de iyi sanki parayla ilgili tek kelime eden oldu yarım akıllılara. Daha da dırmamş yine yazmş konu sahibi salak yaa. 3 kuruş beynyle evden kaçmş kız bize laf sokuyo salak

Elektrik sobası alamıyo ama çocuk doğurup bakacak, neyse sinirlenmiyorum daha da yazmayacağım bişey. Böyleleriyle uğraşılmaz boşver. Bizim bebişlerimizi de sinirlendirmeyelim.

Bu arada seni destekleyen biri pasif duruma düşmüş. Bu konuyla mı ilgili bilmiyorum tabii
Sıra bizde olabilir

Elektrik sobası alamıyo ama çocuk doğurup bakacak, neyse sinirlenmiyorum daha da yazmayacağım bişey. Böyleleriyle uğraşılmaz boşver. Bizim bebişlerimizi de sinirlendirmeyelim.

Evt evt yazma boşver. Salak mıdır nedir ya.. hala bizim hesaplarda ses yok. Bi şey olmaz inş

Evt evt yazma boşver. Salak mıdır nedir ya.. hala bizim hesaplarda ses yok. Bi şey olmaz inş
Uyuyamıyoruz sanırım :))
İlaç da etki etmiyo artık bana ya önceden ne güzel pire uçuşturarak uyurdum. Son 2 gündür uyuyamıyorum. Bünye doydu heralde uykuya artık o kadar çok uyudum ki :))

Uyuyamıyoruz sanırım :))
İlaç da etki etmiyo artık bana ya önceden ne güzel pire uçuşturarak uyurdum. Son 2 gündür uyuyamıyorum. Bünye doydu heralde uykuya artık o kadar çok uyudum ki :))

Ben de az önce film izlerken karşsnda uyudum da yatağa geçeym diye kaldrdı kocam, şimdi daha da uyuyamam ben de hep yatar durjmdaym ya doğru söylüyosun vücut doymuştur dinlenmeye ne yapsın yazık

Ben de az önce film izlerken karşsnda uyudum da yatağa geçeym diye kaldrdı kocam, şimdi daha da uyuyamam ben de hep yatar durjmdaym ya doğru söylüyosun vücut doymuştur dinlenmeye ne yapsın yazık
O bana da oluyor ya. Kaldırıyor beni, tuvalete git diş fırçala derken uyku açılıyo. Yatağa geçiyoruz o 5 saniye içinde uyumaya başlıyo ben sap gibi kalıyorum. Dön dön dön :)) en az 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…