- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.181
Ben bulaştım ya. Oldu bi kere :)))ben hiç bulaşmıyorum
Şimdi sıra bizde sanırım
ahaha ben 1 gün misafir olarak bakmıştıım yorumlarınızaÇok cvp vermek.isteyeceğimz şeyler yazmayın bari yaaa kçtü olur öyle
Sevgili arkadaşlarim :)) etiket yaptınız diye banlanmassınız merak etmeyin :))) bizim banlanmamızın sebebi konu dışı muhabbett etmekti bi nevi geyik yapmıştık , konu sahibine saygısızlık oldu kanımcabahsettiğiniz topiği hatırlıyorum bi kaç kere banada denk geldi okudum fakat herhangi bi yorum yapmadm
Ama hakarete onlar başlamış yanlış görmediysem. Gerçi sen başlamış olsan bile hak etmişler kardeşim ya :))Biz kpnuda baya giydirdik birbirimizegörücez bakalım bi şey olucak mı yarın belli olur
Ama hakarete onlar başlamış yanlış görmediysem. Gerçi sen başlamış olsan bile hak etmişler kardeşim ya :))
Böyle kendini bile güvenceye almadan bulunduğu karmaşaya bi bebek getirmek, onu da buna mahkum etmek kimsenin hakkı değil. Maddi açıdan demiyorum bunu ama daha ailevi sorunlarını çözememiş gelmiş dert yanıyo. E o zaman insan ister istemez soruyor e kızım daha sen mutlu değilsin niye o günahsız yavruyu da buna mahkum ediyorsun?
Bunu diyince de kötü sen oluyorsun. E üre o zaman ne diyeyim. Gelip dert yanma o zmn.
Elektrik sobası alamıyo ama çocuk doğurup bakacak, neyse sinirlenmiyorum daha da yazmayacağım bişey. Böyleleriyle uğraşılmaz boşver. Bizim bebişlerimizi de sinirlendirmeyelim.Aynennn.. salağım teki de çkmş diyo ki durumun iyi heralde benm de iyisanki parayla ilgili tek kelime eden oldu yarım akıllılara. Daha da dırmamş yine yazmş konu sahibi salak yaa. 3 kuruş beynyle evden kaçmş kız bize laf sokuyo salak
Bu arada seni destekleyen biri pasif duruma düşmüş. Bu konuyla mı ilgili bilmiyorum tabiiAynennn.. salağım teki de çkmş diyo ki durumun iyi heralde benm de iyisanki parayla ilgili tek kelime eden oldu yarım akıllılara. Daha da dırmamş yine yazmş konu sahibi salak yaa. 3 kuruş beynyle evden kaçmş kız bize laf sokuyo salak
Elektrik sobası alamıyo ama çocuk doğurup bakacak, neyse sinirlenmiyorum daha da yazmayacağım bişey. Böyleleriyle uğraşılmaz boşver. Bizim bebişlerimizi de sinirlendirmeyelim.
Bu arada seni destekleyen biri pasif duruma düşmüş. Bu konuyla mı ilgili bilmiyorum tabii
Sıra bizde olabilir
Uyuyamıyoruz sanırım :))Evt evt yazma boşver. Salak mıdır nedir ya.. hala bizim hesaplarda ses yok. Bi şey olmaz inş
Uyuyamıyoruz sanırım :))
İlaç da etki etmiyo artık bana ya önceden ne güzel pire uçuşturarak uyurdum. Son 2 gündür uyuyamıyorum. Bünye doydu heralde uykuya artık o kadar çok uyudum ki :))
O bana da oluyor ya. Kaldırıyor beni, tuvalete git diş fırçala derken uyku açılıyo. Yatağa geçiyoruz o 5 saniye içinde uyumaya başlıyo ben sap gibi kalıyorum. Dön dön dön :)) en az 1 saatBen de az önce film izlerken karşsnda uyudum da yatağa geçeym diye kaldrdı kocam, şimdi daha da uyuyamamben de hep yatar durjmdaym ya doğru söylüyosun vücut doymuştur dinlenmeye ne yapsın yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?