- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Bende aynı durumdayım ayın 1 inde başladık gün aşırı takvime bakalımKimse yok muu mayıs 2017 annesi olmak isteyen
İnşallahİnşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz
Yok canım daha değil ama çok yakınEki Görüntüle 1882377 Eki Görüntüle 1882376 Kızlar ovulasyon testim bugun biraz daha koyulaştı,bugunmu yumurtluyor muyum acaba
Ne kadar yakınYok canım daha değil ama çok yakın
Muhtemelen yarin yada öbürgun kopkoyu olmasi gerek genelde aksam yap yemekten once yap sivi alimi olmadan canimNe kadar yakınHeyecan yaptım bi an ilk defa ovulasyon testi yapıyorumda
tmm canım tşkler sıvı tüketmiyorum zatenMuhtemelen yarin yada öbürgun kopkoyu olmasi gerek genelde aksam yap yemekten once yap sivi alimi olmadan canim
Aynen cnm benim de oyle olacakayy canım hiç sorma benim de bayram haftasına denk geliyor.
ancak sana şunu söyleyim telefondaki uygulama yada hesaplama motorlarına fazla güvenme ben geçen ay ovülasyon testine başladım hiç tahmin etmediğim bir tarih çıktı bu ay tekrar yapayım diyorum ama malum bayram haftası o hengamede vakit bulabilirmiyim bilmiyorum. bu ay akışına bırakacak gibiyim
Erkekler utanmiyo ki zaten olan kadina oluyoCanim bizde kayinpederlerde olcaz esime dedim ayip olmazmi diye oda diyo onlar evli deyilmi onlar yapmiyomu :) ne utancakmisim diyo cumartesi dollenme gunum
Napalim canim artik banyomuzu gece yapcaz :) babasi cok derin uyuyomuş :) sadece kayin peder var evde allahtan isim kolay biraz dahaErkekler utanmiyo ki zaten olan kadina oluyo
Canim gunlerdir oyle bi agri cekiyorumki adet bittiginden beri boyleyim bagara bagara bi hitap dusuyomtmm canım tşkler sıvı tüketmiyorum zatensag kasıgımda inanılmaz bir agrı var, sogan kürü yapıyrm bide acaba dedim bugun mü yumurtluyorum
1 yıldır bebek istiyoruz olmadı. ilk kez gecen ay ovülasyon testi yapmıştım koyu çizgiyide yakaladım ve o günleri değerlendirdik ama olmadı. bu ayda bayram haftasına denk geliyor yapamam sanırımKızlar meraktan soruyorum ovulasyon testi yapanlar ne zamandır hamile kalmaya çalılyorsunuz ?
Bebekler erkek olursa isimlerini Bayram koyarız artıkAynen bende hiç inanmıyorum bu telfn uygulamalarına benimde bayrama denk gelicek diye tahmin ediyorum bayram falan dinlemicem yani :)) ovulasyonada başladım bakalım hayırlısı olur inş hepimizin hakkında
canım aynı şekil bende öyleyim valla sebebini anlamadım ama hayırlısı. yemin ederim başım yerden kalkmıyor. birde yorgunluk... kasık ağrısı falan offff.Iki gundur deli baş agri,akşamlari da kasik agrisi yumurtluyor muyum neyim yada bu yumoşlar kiste dönüşüyor
Bende aynı durumdayım ayın 1 inde başladık gün aşırı takvime bakalım
hahaha olsunda koyarız canım nolcakBebekler erkek olursa isimlerini Bayram koyarız artık
hadi bakalım hayırlı olsunovu testi aldım bugün elime ulaşırsa akşam eve gittiğimde yapayım diyorum. sonuç ne olur bilmem ama sizinlede görseli paylaşırım inşallah :)
2 yıllık evliyim canım daha yeni bıraktık korunmayı benim düzensiz adet döngüm 22 gün ile 27 gün arasında oluyor oyuzden kullanmak istedmKızlar meraktan soruyorum ovulasyon testi yapanlar ne zamandır hamile kalmaya çalılyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?