Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Aynen cnm benim de oyle olacak

tmm canım tşkler sıvı tüketmiyorum zaten sag kasıgımda inanılmaz bir agrı var, sogan kürü yapıyrm bide acaba dedim bugun mü yumurtluyorum
Canim gunlerdir oyle bi agri cekiyorumki adet bittiginden beri boyleyim bagara bagara bi hitap dusuyom

Kızlar meraktan soruyorum ovulasyon testi yapanlar ne zamandır hamile kalmaya çalılyorsunuz ?

Kızlar meraktan soruyorum ovulasyon testi yapanlar ne zamandır hamile kalmaya çalılyorsunuz ?
1 yıldır bebek istiyoruz olmadı. ilk kez gecen ay ovülasyon testi yapmıştım koyu çizgiyide yakaladım ve o günleri değerlendirdik ama olmadı. bu ayda bayram haftasına denk geliyor yapamam sanırım

Bebekler erkek olursa isimlerini Bayram koyarız artık

Iki gundur deli baş agri,akşamlari da kasik agrisi yumurtluyor muyum neyim yada bu yumoşlar kiste dönüşüyor
canım aynı şekil bende öyleyim valla sebebini anlamadım ama hayırlısı. yemin ederim başım yerden kalkmıyor. birde yorgunluk... kasık ağrısı falan offff.

ovu testi aldım bugün elime ulaşırsa akşam eve gittiğimde yapayım diyorum. sonuç ne olur bilmem ama sizinlede görseli paylaşırım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…