- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.221
bunu diyen sen misinarada dinlenin kızbir de çalışıyorsun sen valla koaly gelsin ne diyim
kız olan var olmayan varçalışıyorum ama evde daha çok çalışıyorumvalla nerdeyse hiç es vermedim. bi cumartesi günü boştu geri hepsi dolu :) bilmiyorum ama özelliklede yaptık vs değil yani istediğimizden :)
günaydın valla cinsiyet konusunda hepimiz çok meraklıyız heyecanlıyızBu arada günaydın kızlar
kız olan var olmayan var
bunu diyen sen misinit is amazing yani
Ooo maşallah baya değişiklikler olmuş
Bende aynı bi sorun yok çok şükür cuma günü kontrole gittim hersey iyiydi. Ben ikili test yaptırmadım. Mide bulantıları dışında iyiyiz
Cinsiyet konusunda bende çok meraklıyım doktorum bana erkeğe benziyo ama daha çok küçük dedi bakalım 1 ay sonra kesinleşecekmiş
kız ben sen çalışıyon diye demiştimhamile kalınc bi haller oldu bunahamile kalıncaya kadar adamın tepesinden inmedi şimdide bana es ver diyo bu arada istemeden yapamıyorum ya bana göre değil valla gözümü kaparım işime bakarım olayı biz zaten eşim koç ben ikizler bizde libido tavan boş vakit geçmiyo yani
günaydın valla cinsiyet konusunda hepimiz çok meraklıyız heyecanlıyız
aynen napalım artık 1 aycık aha bekliycez yeni yılda güzel haberleri alacaz inş hepimizAman yaaa bizimki bi şey demedi1 aya artk hepimizn aç çok belli olur heralde
valla benim eltimde 2 kız bir erkek var ama hepsinde oldu kanamasıBi konu açmşlar gördünz mü. Kanama genelde erkek bebeklerde oluyomş diye
evet gördüm ve çok sasırdım benimde kanamam var ve doktor erkeğe benziyo dedi.Bi konu açmşlar gördünz mü. Kanama genelde erkek bebeklerde oluyomş diye
Senden bomba gibi bir dönüş bekliyoruzinanıyorum yakında olucak yanizaten burcu da ocak demişti
kız banada bi cinsiyet tahmininde bulun belki demişindir de ben balık hafızalıyımSenden bomba gibi bir dönüş bekliyoruz
Hem zaten ben ne dersem o biliyosun
aynen napalım artık 1 aycık aha bekliycez yeni yılda güzel haberleri alacaz inş hepimiz
progestana devam ediyomusun?
İstek önemli tabiçalışıyorum ama evde daha çok çalışıyorumvalla nerdeyse hiç es vermedim. bi cumartesi günü boştu geri hepsi dolu :) bilmiyorum ama özelliklede yaptık vs değil yani istediğimizden :)
sanırım erkek bebeğin kız bebeğe göre tutunması daha zor oluyomuş ondan da olabilir mi acaba aklım karıştı iyice
valla benim eltimde 2 kız bir erkek var ama hepsinde oldu kanamasısanırım kanıyı çürüttüm
O da doğru :)kız olan var olmayan var
napalım kuzum istiyoruz artık yumuk yumuk bir çift elİstek önemli tabi
Siz karı koca bu işe baş koydunuz olacak az kaldı bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?