- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.201
naptın başladınmı inofoliğe ?günaydın kızlar :) maşallah pazar iyi kaynatmışsınız :)
başladım bu ikinci gün işte sabah içtim. ama 2+2 başladım. nettende baktım pkolu olanlara 2+2 başlatıyomuş klomende olmadıysa.naptın başladınmı inofoliğe ?
başladım bu ikinci gün işte sabah içtim. ama 2+2 başladım. nettende baktım pkolu olanlara 2+2 başlatıyomuş klomende olmadıysa.
kendime dehşet gaz veriyorum valla
hadi inşallah canımkendime dehşet gaz veriyorum vallasormayın bence bişeyler olucak az kaldı hissediyorum :) inşallah yanıltmaz Allah'ım
kız tadı güzeldi durmadan devam edin olacak inşallahhe bide keçiboynuzu pekmezi sabah akşam aç karnına bir kaşık eşim devam :) bende elimden geldiğince eşlik ediyorumbende acayip gıcık yapıyo hapşur tıksır ölüyorum ama bir kaşık için zorluyorum
ediyoruz zaten :) dün gece uyuyakalmışız unuttuk ama sektirmeden devam yani aldığı günden beri :)kız tadı güzeldi durmadan devam edin olacak inşallah
Geçmiş olsunbizler bildğin gibi. @burcu1888 cinsiyeti yine kıza döndü ben 2li test yaptrdm ptesi çkıcak sonucu. Frzee yeni bi cinsiyet belirleme yöntemi keşfetmiş. 2lideki beta hcg 50üstysr kız, altndaysa erkek oluyomş bugünkü habermz buydu cinsiyrtleri merak ediyorz. Sende başka ne var ne yok
Oh süper böle inanarak içmen :) hayırlısı bakalımkendime dehşet gaz veriyorum vallasormayın bence bişeyler olucak az kaldı hissediyorum :) inşallah yanıltmaz Allah'ım
inanıyorum yakında olucak yaniOh süper böle inanarak içmen :) hayırlısı bakalım
ben onu yaptım ama pko için iyi değilmiş. yumurta tembelliğinde işe yarıyomuş. olan yumurtayı dahada çoğaltmak iyi değilmiş. hemde kendi bahçemizden toplayıp kendi kuruttuğum incirlerle denedim ama sonuç belli
arada dinlenin kızediyoruz zaten :) dün gece uyuyakalmışız unuttuk ama sektirmeden devam yani aldığı günden beri :)
çalışıyorum ama evde daha çok çalışıyorumarada dinlenin kızbir de çalışıyorsun sen valla koaly gelsin ne diyim
inşallah güzel sonuçlar gelir canım :)çalışıyorum ama evde daha çok çalışıyorumvalla nerdeyse hiç es vermedim. bi cumartesi günü boştu geri hepsi dolu :) bilmiyorum ama özelliklede yaptık vs değil yani istediğimizden :)
inşallah bakalım görücez artık :)inşallah güzel sonuçlar gelir canım :)
maşallah maşşallahçalışıyorum ama evde daha çok çalışıyorumvalla nerdeyse hiç es vermedim. bi cumartesi günü boştu geri hepsi dolu :) bilmiyorum ama özelliklede yaptık vs değil yani istediğimizden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?