- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.241
O zaman toptan erkek annesiyiz biz :)))Bi konu açmşlar gördünz mü. Kanama genelde erkek bebeklerde oluyomş diye
allah sabır versinO da doğru :)
Ben doğurana kadar yasaklıyım mesela bu da can
Forumun falcısı oldum kız adım çıkacakkız banada bi cinsiyet tahmininde bulun belki demişindir de ben balık hafızalıyım
inşallah öyle olurForumun falcısı oldum kız adım çıkacak
Erkek demiştim sana. Nası olsa yarı yarıya şansım var bol keseden sallıyorum :)))
Ah sen ne diyosunallah sabır versinseninde işin zor bacım.
evet gördüm ve çok sasırdım benimde kanamam var ve doktor erkeğe benziyo dedi.
Ayrıca kuzenimin iki çoçuğu var ikiside erkek ve hep kanamalı geçmiş hamileliği oda bana senin ki erkektir kesin ondan oluyodur demişti tesadüf mü bilemedim
O zaman toptan erkek annesiyiz biz :)))
zor durum valla çekenler bilir. bizde aynı ne yazık kiAh sen ne diyosun
Erkek
hadı bakalım hayırlısıErkek
İlk içimden geçen o oldu vallahi :)))
Ama benim doktoru biliyosun, çrş günü yine erkek diyebilir adamSenin kız, yırttın sengünaydın bu arada
Bana da 13. haftamda erkek dedi.hadı bakalım hayırlısıbende öyle hissediyorum doktorum da erkeğe benziyo dedi ama bakalım
aynen öyle canım sağlıklı olsunlar zamanında gelsinler yeter kız yada erkek farketmez sadece merak ediyoruz işte . benimde su kanamadan sonra cinsiyet en son aklıma gelen sey sadece iyimi bi sorun var mı diye şüpheleniyorumBana da 13. haftamda erkek dedi.
Geçen hafta ben nası erkek demişim ki kız bu dedi
Önümüzdeki hafta ne olacak bilemiyorum
Çok da takmıyorum artık zaten. Tek isteğim erken gelmeye kalmasın ve sağlıklı olsun. Gerisi teferruat gerçekten.
Bu korkuyla yaşamak da çok kötü çünkü.
Başarılarımın skorunu tutmadım yaaa
Ahahahaha
kız sanada reklam yapıcaktım heBaşarılarımın skorunu tutmadım yaaa
Tühhh reklam olurdu şimdi
ay aman iyi bari ben hamilelik tespiti için öncedenücretsiz almıştım tahminimiAhahahaha
Eft havale ve kapıda ödeme seçenekleri mevcuttur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?