- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.261
Ünlü olmadan önce çılgın tahminlerimden yararlanan az sayıda şanslı kişiden birisinay aman iyi bari ben hamilelik tespiti için öncedenücretsiz almıştım tahminimikar ettim görüyo musun
OMG! çok şanslıyımmmmÜnlü olmadan önce çılgın tahminlerimden yararlanan az sayıda şanslı kişiden birisin
gördüm ama inanasım gelmedi :))) kız çocuklarında da oluyormuş çünkü :)Bi konu açmşlar gördünz mü. Kanama genelde erkek bebeklerde oluyomş diye
yuh ya canım eğer maddi durumunuz iyiyse özele felan git :/Sabah 8:30dan beri hastanedeyim bittim öldüm ya lanet olsun böyle hastaneye.. daha muayene olacagim sız dusunun..... :'(
Sen ve
Yok tanıdıklara beleş25tl+KDV
Tek seçenek olması çok zor yaa, çıkınca haberdar et bizi deSabah 8:30dan beri hastanedeyim bittim öldüm ya lanet olsun böyle hastaneye.. daha muayene olacagim sız dusunun..... :'(
hahahaa ya tutarsaaaSen veilkinilkin kız
nisankralicesi hhmasal Zehna67 erkek
Benimki ise karışık
Yok tanıdıklara beleş
ahh kuzum kıyamam kolay gelsin stres yapma sakin ol bebeğini düşün annesiSabah 8:30dan beri hastanedeyim bittim öldüm ya lanet olsun böyle hastaneye.. daha muayene olacagim sız dusunun..... :'(
Deger de artmamış zaten bakalim doktor birazdan gelcek heralde keyfi isterse...ahh kuzum kıyamam kolay gelsin stres yapma sakin ol bebeğini düşün annesi
Eğer bunların hepsi tutarsa artık beni tutamazsınızhahahaa ya tutarsaaa
kaç olmuş ki degerin ,dur hemen ümitsizliğe kapılma doktor ne diyecek bakalım,hayırlısı olsun hakkında görürsünüz inş keseyiDeger de artmamış zaten bakalim doktor birazdan gelcek heralde keyfi isterse...keseye bakacak insallah gorunur canim dua et bana
Ama benim doktoru biliyosun, çrş günü yine erkek diyebilir adam
Son mu bu tahmin diye ısrarla sorucam artık.
Yok kız değiştirmem doktorumu. Seviyorum kendisini :))Zateb yine değişrse gerçekten değiştir sen doktoru
Sen veilkinilkin kız
nisankralicesi hhmasal Zehna67 erkek
Benimki ise karışık
Yok tanıdıklara beleş
Yok kız değiştirmem doktorumu. Seviyorum kendisini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?