- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
hahaha olsunda koyarız canım nolcak
sogan kürü nasıl gidiyor canımaynen yaa olsunda koyarız bayramdır şukufedir
inşallah canım :)Bebekler erkek olursa isimlerini Bayram koyarız artık
sogan kürü nasıl gidiyor canım
Demek ki içini temizliyor canım,benim öle çok yogun akıntım yok şimdilikgüzel gidiyo ben sevdim ya bunu :) sabah içtim yine. afedersiniz ama akıntım arttı biraz sanki dünden beri.
yok yok benimde o kadar değil ama sanki biraz arttı gibi. belkide doktor 9 unda gel bakalım çatlıycak mı kendisi falan demişti belkide şuan ondan dolayıda olabilir. yumurtam gelişmiş olsaydı bu ay çok iyi olcaktı.Demek ki içini temizliyor canım,benim öle çok yogun akıntım yok şimdilik
İnş canım gelişmiştir moralini yüksek tutyok yok benimde o kadar değil ama sanki biraz arttı gibi. belkide doktor 9 unda gel bakalım çatlıycak mı kendisi falan demişti belkide şuan ondan dolayıda olabilir. yumurtam gelişmiş olsaydı bu ay çok iyi olcaktı.
amin canım inşallah :) gelişmediyse fazlada çabalamıycam :) sonraki yıkımdan tekrar ayaklanmak zor oluyo :) hem eşimde ya bu kadar hırpalama kendini. o çay bu çay yok şunu yemiyim bunu içmiyimlerle uğraşma bırak acelemiz yok falan demeye başladı. önceden var mı bişeyler falan yapıyodu da sanırım durumumu anlayınca artık vazgeçti bunları söylemekten.İnş canım gelişmiştir moralini yüksek tut
1 yıldır bebek istiyoruz olmadı. ilk kez gecen ay ovülasyon testi yapmıştım koyu çizgiyide yakaladım ve o günleri değerlendirdik ama olmadı. bu ayda bayram haftasına denk geliyor yapamam sanırım
aslında çok ugraşmamak gerekiyor akışına bırakmak lazım ama bazen elimizde olmadan yapıyoruz hayırlısı bakalımamin canım inşallah :) gelişmediyse fazlada çabalamıycam :) sonraki yıkımdan tekrar ayaklanmak zor oluyo :) hem eşimde ya bu kadar hırpalama kendini. o çay bu çay yok şunu yemiyim bunu içmiyimlerle uğraşma bırak acelemiz yok falan demeye başladı. önceden var mı bişeyler falan yapıyodu da sanırım durumumu anlayınca artık vazgeçti bunları söylemekten.
izlemiyorum oyuzden bilmiyorumay o değilde şu müge anlıdaki ayfer mi ne öyle bi kadın var ya sinirlerimi nasıl hoplatıyor ya. o pişkinlikler filan..
canım adetinden sonra 2 güne bir ilişki iyi diye biliyorum hemen sonra yapmak sıkıntı olmaz normal bir şey . bence devam edin böyle :)Arkadaşlar merhaba
1 yıllık evliyim artık bebeğimiz olsun istiyoruz. Geçen hafta eşimle adetliyken doktora gittik yumurtalıklarımın çok sağlıklı olduğunu ve gerekli tüm bilgileri verdi. Folio diye de folik asit yazdı. Reglim 6 gün sürdü ve bittikten sonraki gün yani iki gündür korumasız beraber olduk. Hemen sonra beraber olmak sağlıksız mı? Ovulasyonda değiliz ama biz birer gün arayla ovulasyona kadar beraber olalım diye düşündük. Ovulasyonum da 2 gün sonra başlıyor. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim lütfen bu aradaadetim 30 ağustosda başladı. Birde ilişkidenkaç gün sonra idrar ve kan testi sonuç verir? şimdiden teşekkürler. Ben de katılmak istiyorum sizlere
benim de 18 eylül ama inşallah gelmezbenimde 18 eylül
Teşekkürlercanım adetinden sonra 2 güne bir ilişki iyi diye biliyorum hemen sonra yapmak sıkıntı olmaz normal bir şey . bence devam edin böyle :)
Teşekkürler
ben canım bu ay başladık denemeye iki defa ilişkide korunmadık bakalım iki gün sonrada ovulasyon başlıyor. Senin?Henüz yeni deneyecekler burda mı kızlaar
canım bende senin gibi düşünüyorum.1 senede hiç mi denk gelmez ya huuAynıyız bacım... ben hiç o testlerden kullanmadım o koyu çizgiyi adetinin kaçıncı günü gördün peki? Ben artık şu 14 gün masalına inanmamaya başladım hiç mi denk gelmez yahu o günlere ağırlık vermeme rağmen... hayırlısı Allah'tan tabi gerisi vesile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?