Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Demek ki içini temizliyor canım,benim öle çok yogun akıntım yok şimdilik
yok yok benimde o kadar değil ama sanki biraz arttı gibi. belkide doktor 9 unda gel bakalım çatlıycak mı kendisi falan demişti belkide şuan ondan dolayıda olabilir. yumurtam gelişmiş olsaydı bu ay çok iyi olcaktı.

İnş canım gelişmiştir moralini yüksek tut

İnş canım gelişmiştir moralini yüksek tut
amin canım inşallah :) gelişmediyse fazlada çabalamıycam :) sonraki yıkımdan tekrar ayaklanmak zor oluyo :) hem eşimde ya bu kadar hırpalama kendini. o çay bu çay yok şunu yemiyim bunu içmiyimlerle uğraşma bırak acelemiz yok falan demeye başladı. önceden var mı bişeyler falan yapıyodu da sanırım durumumu anlayınca artık vazgeçti bunları söylemekten.

ay o değilde şu müge anlıdaki ayfer mi ne öyle bi kadın var ya sinirlerimi nasıl hoplatıyor ya. o pişkinlikler filan..

1 yıldır bebek istiyoruz olmadı. ilk kez gecen ay ovülasyon testi yapmıştım koyu çizgiyide yakaladım ve o günleri değerlendirdik ama olmadı. bu ayda bayram haftasına denk geliyor yapamam sanırım

Aynıyız bacım... ben hiç o testlerden kullanmadım o koyu çizgiyi adetinin kaçıncı günü gördün peki? Ben artık şu 14 gün masalına inanmamaya başladım hiç mi denk gelmez yahu o günlere ağırlık vermeme rağmen... hayırlısı Allah'tan tabi gerisi vesile

aslında çok ugraşmamak gerekiyor akışına bırakmak lazım ama bazen elimizde olmadan yapıyoruz hayırlısı bakalım

Arkadaşlar merhaba
1 yıllık evliyim artık bebeğimiz olsun istiyoruz. Geçen hafta eşimle adetliyken doktora gittik yumurtalıklarımın çok sağlıklı olduğunu ve gerekli tüm bilgileri verdi. Folio diye de folik asit yazdı. Reglim 6 gün sürdü ve bittikten sonraki gün yani iki gündür korumasız beraber olduk. Hemen sonra beraber olmak sağlıksız mı? Ovulasyonda değiliz ama biz birer gün arayla ovulasyona kadar beraber olalım diye düşündük. Ovulasyonum da 2 gün sonra başlıyor. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim lütfen bu aradaadetim 30 ağustosda başladı. Birde ilişkidenkaç gün sonra idrar ve kan testi sonuç verir? şimdiden teşekkürler. Ben de katılmak istiyorum sizlere

Son düzenleme:
canım adetinden sonra 2 güne bir ilişki iyi diye biliyorum hemen sonra yapmak sıkıntı olmaz normal bir şey . bence devam edin böyle :)

canım bende senin gibi düşünüyorum.1 senede hiç mi denk gelmez ya huu
canım ben 24/07/2016 tarihinde adet oldum 12/08/2016 tarihinde koyu çizgiyi yakaladım koyu çizgiyi yakaladığımız gün ve ertesi gün ilişki oldu ama 27/08/2016 tarihinde gecikmeli olarak adet oldum. yani ovülasyon testine bakarak koyu çizgiyi gördükten yaklaşık 14-15 gün sonra adet oldum bu da demek oluyorki muhtemel adet tarihinden 14-15 gün önce yumurtluyoruz... yumurtluyoruz da bebiş niye olmuyor onu anlamadım... ayrıca ben iki ayrı doktorada gittim çok şükür hiç bir problem yok dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…