- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
hiç birşeycik olmaz canım daha iyi olur garanti olur gün aşırı olursa :) ilişkiden 15-20 gün snra kanda belli oluyor sanıyorum,idrarda daha gec belli olur,hayırlısı olsun bakalımArkadaşlar merhaba
1 yıllık evliyim artık bebeğimiz olsun istiyoruz. Geçen hafta eşimle adetliyken doktora gittik yumurtalıklarımın çok sağlıklı olduğunu ve gerekli tüm bilgileri verdi. Folio diye de folik asit yazdı. Reglim 6 gün sürdü ve bittikten sonraki gün yani iki gündür korumasız beraber olduk. Hemen sonra beraber olmak sağlıksız mı? Ovulasyonda değiliz ama biz birer gün arayla ovulasyona kadar beraber olalım diye düşündük. Ovulasyonum da 2 gün sonra başlıyor. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim lütfen bu aradaadetim 30 ağustosda başladı. Birde ilişkidenkaç gün sonra idrar ve kan testi sonuç verir? şimdiden teşekkürler. Ben de katılmak istiyorum sizlere
inş canım bat ne zaman?Bakalmm insallah adet olmamdaa hamisimdirr bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah..
2.3 gune kadar gelmesi lazim ama insallah gelmezinş canım bat ne zaman?
hayırlısı olsun gönlüne göre olsun inş hamişsindir2.3 gune kadar gelmesi lazim ama insallah gelmez
hiç büyümesin gözünde canım ekmeği kes sekeri kes akşam 8 den sonra birşey yeme günlük 3 litre suyunu iç günlük 1 saat tempolu yürüyüş yap nasılda veriyorsun kilolarıHamile kalmam için vermem gereken 10 kilo varr nasıl yapıcammm inanılmaz gözümde büyüyor(((
Insallah canım insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahhayırlısı olsun gönlüne göre olsun inş hamişsindir
inşallah canım bakalım hayırlısı :)adetim yeni bitti ilk defa bu ay denemeye başlıyacagız:)) inş bu ay herkese ugurlu gelır:)
canım bende senin gibi düşünüyorum.1 senede hiç mi denk gelmez ya huu
canım ben 24/07/2016 tarihinde adet oldum 12/08/2016 tarihinde koyu çizgiyi yakaladım koyu çizgiyi yakaladığımız gün ve ertesi gün ilişki oldu ama 27/08/2016 tarihinde gecikmeli olarak adet oldum. yani ovülasyon testine bakarak koyu çizgiyi gördükten yaklaşık 14-15 gün sonra adet oldum bu da demek oluyorki muhtemel adet tarihinden 14-15 gün önce yumurtluyoruz... yumurtluyoruz da bebiş niye olmuyor onu anlamadım... ayrıca ben iki ayrı doktorada gittim çok şükür hiç bir problem yok dediler.
hiç büyümesin gözünde canım ekmeği kes sekeri kes akşam 8 den sonra birşey yeme günlük 3 litre suyunu iç günlük 1 saat tempolu yürüyüş yap nasılda veriyorsun kiloları
canım merak etme kısmet yani dediğim gibi tanıdığım 2 korunma yöntemi uygulamasına rağmen hamile kaldı . yani nasip işi :)Aynen canım bende bi türlü yakalayamadım hatta bazı aylarda 1 ay boyunca 2 günde bir çalışma yaptık ama nasip işte nasibimizin zamanı henüz gelmedi demekki....bide benim son birkaç ay içinde adetlerim de düzensizleşti eskiden 31-32 günde oluyordum geçen ay mesela 40.günde oldum ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdikten sonra adetlerim sapıttı
Bu aradasen ne kadar süredir evliydin canım? Ben 2 senelik ama ilk sene çocuk düşünmedik nasip işte napalım zamanımızı beklicezbu arada bana bi gelişmen olursa haber ver emi istersen özeldende yazışırız
canım merak etme kısmet yani dediğim gibi tanıdığım 2 korunma yöntemi uygulamasına rağmen hamile kaldı . yani nasip işi :)
ahhaahDimi ya öyle tabi.... bende çevremden neler duyuyorum mesela benim ablam da hiç ama hiç ummadığı bi anda hamile kaldı adeti 2 hafta gecikti test bile alıp yapmadı düşün yani o kadarki ummuyodu sonra 16-17 gün sonra idrar testinde 2.çizgi silik çıktı 2 gün sonra bidaha yaptı o zaman belirginleşti ama ona rağmen inanmadı yine:) anca kan testinden sonra inandı bide adeti geciktiği zaman soğan suyu bile içti bi rahatsızlıkmı var diyemeğerse hamileymiş iyi soğan suyu zarar vermedi...
yürüyüşte yaparsan dahha kısa sürede daha cabuk kilo verirsin canım,Ayyy canım ekmeği şekeri kestim 7den sınra ağzıma birşey sürmüyorum günde 2-3,5 lt suyuda tüketiyorum ama yürüyüşü hiç yapamıyorum çalıştığım için vakit kalmıyor
Kız bizde mi korunsak felan olursa sasiririzDimi ya öyle tabi.... bende çevremden neler duyuyorum mesela benim ablam da hiç ama hiç ummadığı bi anda hamile kaldı adeti 2 hafta gecikti test bile alıp yapmadı düşün yani o kadarki ummuyodu sonra 16-17 gün sonra idrar testinde 2.çizgi silik çıktı 2 gün sonra bidaha yaptı o zaman belirginleşti ama ona rağmen inanmadı yine:) anca kan testinden sonra inandı bide adeti geciktiği zaman soğan suyu bile içti bi rahatsızlıkmı var diyemeğerse hamileymiş iyi soğan suyu zarar vermedi...
Hic gozunde buyutme cnm. Bana da doktor en az 5 kilo ver dedi ben 8.5 kilo verdim halen devam ediyorum ki benimde cok gözümde buyuyordu oluyor yani anlayacaginHamile kalmam için vermem gereken 10 kilo varr nasıl yapıcammm inanılmaz gözümde büyüyor(((
Hamile kalmam için vermem gereken 10 kilo varr nasıl yapıcammm inanılmaz gözümde büyüyor(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?