Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

hiç birşeycik olmaz canım daha iyi olur garanti olur gün aşırı olursa :) ilişkiden 15-20 gün snra kanda belli oluyor sanıyorum,idrarda daha gec belli olur,hayırlısı olsun bakalım

Hamile kalmam için vermem gereken 10 kilo varr nasıl yapıcammm inanılmaz gözümde büyüyor (((

Hamile kalmam için vermem gereken 10 kilo varr nasıl yapıcammm inanılmaz gözümde büyüyor (((
hiç büyümesin gözünde canım ekmeği kes sekeri kes akşam 8 den sonra birşey yeme günlük 3 litre suyunu iç günlük 1 saat tempolu yürüyüş yap nasılda veriyorsun kiloları

Aynen canım bende bi türlü yakalayamadım hatta bazı aylarda 1 ay boyunca 2 günde bir çalışma yaptık ama nasip işte nasibimizin zamanı henüz gelmedi demekki.... bide benim son birkaç ay içinde adetlerim de düzensizleşti eskiden 31-32 günde oluyordum geçen ay mesela 40.günde oldum ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdikten sonra adetlerim sapıttı
Bu aradasen ne kadar süredir evliydin canım? Ben 2 senelik ama ilk sene çocuk düşünmedik nasip işte napalım zamanımızı beklicez bu arada bana bi gelişmen olursa haber ver emi istersen özeldende yazışırız

hiç büyümesin gözünde canım ekmeği kes sekeri kes akşam 8 den sonra birşey yeme günlük 3 litre suyunu iç günlük 1 saat tempolu yürüyüş yap nasılda veriyorsun kiloları

Ayyy canım ekmeği şekeri kestim 7den sınra ağzıma birşey sürmüyorum günde 2-3,5 lt suyuda tüketiyorum ama yürüyüşü hiç yapamıyorum çalıştığım için vakit kalmıyor

canım merak etme kısmet yani dediğim gibi tanıdığım 2 korunma yöntemi uygulamasına rağmen hamile kaldı . yani nasip işi :)

canım merak etme kısmet yani dediğim gibi tanıdığım 2 korunma yöntemi uygulamasına rağmen hamile kaldı . yani nasip işi :)

Dimi ya öyle tabi.... bende çevremden neler duyuyorum mesela benim ablam da hiç ama hiç ummadığı bi anda hamile kaldı adeti 2 hafta gecikti test bile alıp yapmadı düşün yani o kadarki ummuyodu sonra 16-17 gün sonra idrar testinde 2.çizgi silik çıktı 2 gün sonra bidaha yaptı o zaman belirginleşti ama ona rağmen inanmadı yine:) anca kan testinden sonra inandı bide adeti geciktiği zaman soğan suyu bile içti bi rahatsızlıkmı var diye meğerse hamileymiş iyi soğan suyu zarar vermedi...

kızlar aranızda antı-tg si yuksek olup tshı 0.4 lerde olan var mı, bu gebelık ıcın engel mıdır

ahhaah ablan çok güvenmiş kendine

Kız bizde mi korunsak felan olursa sasiririz

slm kızlar bende varımmmm................. 3 ay sonra 3 yılım dolacak evliyim bunun9 ayını çıkar tam 2 yıldır korunmasız ilişki oluyor hiç hamile kalmadım,,,eşim ameliyat olmal 29 kasıma gün aldık...nasip deyip bekliyoruz eşimin tek sorunu sperm hızı %8 ne tür kürler denemeliyim bilmiyorum en fazla bi ay kür deneyebiliyoruz sonra sıkılıyoruz..rabbim hepimize sabır versin amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…