- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.741
ben zaten fantezi yapmaktan çocuk yapmaya vakit bulamıyorum hep ondan bu hallerim benimanammmm ne fenaymışssınız sizzz fantazilere muhabbetlere bi bakın heleeee
yok be sen içiyosun diye demedim herşeyi keçiboynuzuna bağlıyosun diye dedimahahah çok güzelyok kız ben içmeyecem kociş içecek ne yaptın sen zaten hormonlar tavan
Tehlikeli olduğu durumlar da var maalesef. Diğer kızların yasakları kalkar büyük ihtimalle ama benim kasılma riski dikişleri zorlayabileceğinden doğurana kadar yasak olma ihtimali çok yüksek. Doktorun dediği yatak istirahatinden daha önemli olduğu. Şimdi gel de yap yaniya aslında o faydalıymış diye duymuştum bide anne mutlu olunca çocuk da mutlu oluyormuş
hiç de güzel değil aslında yakından sevmek varkenseni uzaktan sevmek aşkların en güzeliiiiiiiiiii lalalalalalalaaaaaa
fantezi iyidir candır keyif odaklıı çocuk odaklı diil işte :))ben zaten fantezi yapmaktan çocuk yapmaya vakit bulamıyorum hep ondan bu hallerim benim
kız sonucunu olumlu aldığım için öneriyorumyok be sen içiyosun diye demedim herşeyi keçiboynuzuna bağlıyosun diye dedim
seni üzmek istemem ama senin ki diğer kızlardan da kötüymüş bacımTehlikeli olduğu durumlar da var maalesef. Diğer kızların yasakları kalkar büyük ihtimalle ama benim kasılma riski dikişleri zorlayabileceğinden doğurana kadar yasak olma ihtimali çok yüksek. Doktorun dediği yatak istirahatinden daha önemli olduğu. Şimdi gel de yap yani
aman hiç riske atma o zamanTehlikeli olduğu durumlar da var maalesef. Diğer kızların yasakları kalkar büyük ihtimalle ama benim kasılma riski dikişleri zorlayabileceğinden doğurana kadar yasak olma ihtimali çok yüksek. Doktorun dediği yatak istirahatinden daha önemli olduğu. Şimdi gel de yap yani
Bir aaahhhhh ah daha çekiyorumseni üzmek istemem ama senin ki diğer kızlardan da kötüymüş bacım
benimde avuntum ofantezi iyidir candır keyif odaklıı çocuk odaklı diil işte :))
yoksa böyle şarkılar şakıycam kocama uzaktan uzaktanhiç de güzel değil aslında yakından sevmek varken
üzmek istemiyosun ama üzüyosun kızı :)) kavgada söylenmez buseni üzmek istemem ama senin ki diğer kızlardan da kötüymüş bacım
Kız o kadar eziyet çektim riske atarmıyım hiç. Zamanı gelince acısını çıkarırız nasıl olsa :)) bir lokma zaman var geçmesi gereken altı üstüaman hiç riske atma o zaman
vuhuuuuuuuukız sonucunu olumlu aldığım için öneriyorumsende biliyorsundur bak hamile kalırsan nickimi değiştirecem
aynen öyle canım bebiş gelsin sonra kim tutar seniKız o kadar eziyet çektim riske atarmıyım hiç. Zamanı gelince acısını çıkarırız nasıl olsa :)) bir lokma zaman var geçmesi gereken altı üstü
burcu normal doğurda bari sahalara çabuk dönersinKız o kadar eziyet çektim riske atarmıyım hiç. Zamanı gelince acısını çıkarırız nasıl olsa :)) bir lokma zaman var geçmesi gereken altı üstü
Kimse tutamazaynen öyle canım bebiş gelsin sonra kim tutar seni
sende keçiboynuzu pekmezi yersinKimse tutamaz
Amannnn o zaman da hormonlar tam tersi etki yapar canım istemezmiş. Vardır öyle dengesizliklerim benim
Kimse tutamaz
Amannnn o zaman da hormonlar tam tersi etki yapar canım istemezmiş. Vardır öyle dengesizliklerim benim
tam ben diyecektim
Kendimi kestirmektense normal yapıcam inşallah bi aksilik çıkmazsaburcu normal doğurda bari sahalara çabuk dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?