- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
inş iyi olur canım :) amin canımslm kızlar bende varımmmm................. 3 ay sonra 3 yılım dolacak evliyim bunun9 ayını çıkar tam 2 yıldır korunmasız ilişki oluyor hiç hamile kalmadım,,,eşim ameliyat olmal 29 kasıma gün aldık...nasip deyip bekliyoruz eşimin tek sorunu sperm hızı %8 ne tür kürler denemeliyim bilmiyorum en fazla bi ay kür deneyebiliyoruz sonra sıkılıyoruz..rabbim hepimize sabır versin amiiiin
eşi varikosel ameliyatı olup sonrasında normal yolla hamile kalan var mı????? birbirimize yardımcı olalım inşallahinş iyi olur canım :) amin canım
eşim olmadı canım :/ bilmiyorum yanieşi varikosel ameliyatı olup sonrasında normal yolla hamile kalan var mı????? birbirimize yardımcı olalım inşallah
canım inşallah probleminizi bir an önce çözersiniz de bir bebiş haberide senden alırız :)slm kızlar bende varımmmm................. 3 ay sonra 3 yılım dolacak evliyim bunun9 ayını çıkar tam 2 yıldır korunmasız ilişki oluyor hiç hamile kalmadım,,,eşim ameliyat olmal 29 kasıma gün aldık...nasip deyip bekliyoruz eşimin tek sorunu sperm hızı %8 ne tür kürler denemeliyim bilmiyorum en fazla bi ay kür deneyebiliyoruz sonra sıkılıyoruz..rabbim hepimize sabır versin amiiiin
Anladım canım hayırlsı olsun. Teşekkür ederim cevapladığın için :)1 yıldır bebek istiyoruz olmadı. ilk kez gecen ay ovülasyon testi yapmıştım koyu çizgiyide yakaladım ve o günleri değerlendirdik ama olmadı. bu ayda bayram haftasına denk geliyor yapamam sanırım
Çok teşekkür ederim canım hayırlısı olsun :)2 yıllık evliyim canım daha yeni bıraktık korunmayı benim düzensiz adet döngüm 22 gün ile 27 gün arasında oluyor oyuzden kullanmak istedm
Rabbim en kısa sürede nasip etsin anne olmayı canım,eşine sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedir,bitter çikolata ceviz fındık bade yesin bol bol,birde çakşır suyu varmış biz kullanmadık ama kullanıp sonuç alanlar varmışslm kızlar bende varımmmm................. 3 ay sonra 3 yılım dolacak evliyim bunun9 ayını çıkar tam 2 yıldır korunmasız ilişki oluyor hiç hamile kalmadım,,,eşim ameliyat olmal 29 kasıma gün aldık...nasip deyip bekliyoruz eşimin tek sorunu sperm hızı %8 ne tür kürler denemeliyim bilmiyorum en fazla bi ay kür deneyebiliyoruz sonra sıkılıyoruz..rabbim hepimize sabır versin amiiiin
önceden ben yiyordum eşim yemezdi şimdi eşimle beraber yiyoz herhalde türkiyede çerezlerin %10 nu biz yiyozRabbim en kısa sürede nasip etsin anne olmayı canım,eşine sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedir,bitter çikolata ceviz fındık bade yesin bol bol,birde çakşır suyu varmış biz kullanmadık ama kullanıp sonuç alanlar varmış
tabi bizde yemeliyiz aslında ,sadece erkekler diil ben mesela arada keçi boynuzu pekmezi de içiyorum kan yapsın die :)önceden ben yiyordum eşim yemezdi şimdi eşimle beraber yiyoz herhalde türkiyede çerezlerin %10 nu biz yiyoz
yok onu sadece eşim içiyortabi bizde yemeliyiz aslında ,sadece erkekler diil ben mesela arada keçi boynuzu pekmezi de içiyorum kan yapsın die :)
62 kiloyum canım 52-55 kiloyla hamile kalmak istiyorummyürüyüşte yaparsan dahha kısa sürede daha cabuk kilo verirsin canım,
kaç kilosun ki ?
Cokta yokmuş kilon stres yapma bence yavaş yavaş verirsin canım62 kiloyum canım 52-55 kiloyla hamile kalmak istiyorumm
Olur canım haberleşelim elbette. Biz 1 yıllık evliyiz ilk bir kaç ay eşim korundu sonra varsın olsun dedik ama olmadı işte.Aynen canım bende bi türlü yakalayamadım hatta bazı aylarda 1 ay boyunca 2 günde bir çalışma yaptık ama nasip işte nasibimizin zamanı henüz gelmedi demekki....bide benim son birkaç ay içinde adetlerim de düzensizleşti eskiden 31-32 günde oluyordum geçen ay mesela 40.günde oldum ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdikten sonra adetlerim sapıttı
Bu aradasen ne kadar süredir evliydin canım? Ben 2 senelik ama ilk sene çocuk düşünmedik nasip işte napalım zamanımızı beklicezbu arada bana bi gelişmen olursa haber ver emi istersen özeldende yazışırız
Arkadaşlar bakabilirmisiniz lütfen anlamadım ben bu testlerden birşey dün biraz koyulaştı ama bugun yok denecek kdr silikleşti Eki Görüntüle 1882807
birde hangi gün adet görmüştün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?