Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

inş iyi olur canım :) amin canım

slm kızlar bende varımmmm................. 3 ay sonra 3 yılım dolacak evliyim bunun9 ayını çıkar tam 2 yıldır korunmasız ilişki oluyor hiç hamile kalmadım,,,eşim ameliyat olmal 29 kasıma gün aldık...nasip deyip bekliyoruz eşimin tek sorunu sperm hızı %8 ne tür kürler denemeliyim bilmiyorum en fazla bi ay kür deneyebiliyoruz sonra sıkılıyoruz..rabbim hepimize sabır versin amiiiin

canım inşallah probleminizi bir an önce çözersiniz de bir bebiş haberide senden alırız :)

Rabbim en kısa sürede nasip etsin anne olmayı canım,eşine sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedir,bitter çikolata ceviz fındık bade yesin bol bol,birde çakşır suyu varmış biz kullanmadık ama kullanıp sonuç alanlar varmış

önceden ben yiyordum eşim yemezdi şimdi eşimle beraber yiyoz herhalde türkiyede çerezlerin %10 nu biz yiyoz

Olur canım haberleşelim elbette. Biz 1 yıllık evliyiz ilk bir kaç ay eşim korundu sonra varsın olsun dedik ama olmadı işte.
hastaneye gittiniz mi siz hiç?

kizlar ovu testim gelmis dayanamadim hemen yaptim :)) sizede atiyim dedim. sonuc negatif ama denemis oldum ilki sekiz civarı yaptığım sonraki sabah evden çıkarken baktım onunda fotosunu çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…