- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
62 kiloyum canım 52-55 kiloyla hamile kalmak istiyorumm
Allah hepimize kolaylık versin valla canımmm :)senin kilona göre 55 kilolar falan zor kilolar değil canım sıkma canını. ben ne yapıyım168 boyum var 77 kiloyum. 60 falan olmam lazım ve pko yüzünden kolayda kilo veremem ben. sporlar, açlık krizleri -yememezlikten değil diyet psikolojisi- sonuç 1 kilo almış oluyorum
pek kolay olmuyo canım ya. çevremdekilerde hep şaşıyor aslında çünkü çok yiyen ve yemeğe düşkün olan biride değilimdirAllah hepimize kolaylık versin valla canımmm :)
canım sat 29 agustos ,benim düzensiz adet döngüm 22 ila 27 gün arasında oluyorumbirde hangi gün adet görmüştün?
senin sat ne zamandı bide gec oluyordun sen sanırımkizlar ovu testim gelmis dayanamadim hemen yaptim :)) sizede atiyim dedim. sonuc negatif ama denemis oldumilki sekiz civarı yaptığım sonraki sabah evden çıkarken baktım onunda fotosunu çektim. Eki Görüntüle 1882957 Eki Görüntüle 1882958
Olur canım haberleşelim elbette. Biz 1 yıllık evliyiz ilk bir kaç ay eşim korundu sonra varsın olsun dedik ama olmadı işte.
hastaneye gittiniz mi siz hiç?
canım 24üydü benim sat. yani bu 15.günün ovulasyon testi. bende geç oluyorum canım ve düzensiz.. bu ay adet söktürücü kullanabilirim yumurta kendisi çatlamazsa.senin sat ne zamandı bide gec oluyordun sen sanırım
adetim yeni bitti ilk defa bu ay denemeye başlıyacagız:)) inş bu ay herkese ugurlu gelır:)
canım öylesi inan daha iyi. gün aşırı olsun diye yapmaya çalışınca sürekli aklında hamileik sürekli bir zorunluluk... psikolojisini bozuyor insanın ve bunu zevk için yaptığını değil hamilelik için bir görev haline getiriyor.inşallah. biz de ilk defa bu ay başladık ama düzenli değil. yani günaşırı yapalım durumu yok. öyle olunca ikimize de görev gibi geldi kötü hissettik kendimizi. oluruna bıraktık. kısmet, inşallah olur :)
eşi varikosel ameliyatı olup sonrasında normal yolla hamile kalan var mı????? birbirimize yardımcı olalım inşallah
evet yaa bi anormal ben miyim diyodum. etrafmdakiler hep bu yöntemle yaptılar ama ben yapmam öyle. acaba bizde mi tuhaflık var diyoduk :)canım öylesi inan daha iyi. gün aşırı olsun diye yapmaya çalışınca sürekli aklında hamileik sürekli bir zorunluluk... psikolojisini bozuyor insanın ve bunu zevk için yaptığını değil hamilelik için bir görev haline getiriyor.
inş kendiliğinden çatlar canım sogan kürünün yararını görürsün görürüzcanım 24üydü benim sat. yani bu 15.günün ovulasyon testi. bende geç oluyorum canım ve düzensiz.. bu ay adet söktürücü kullanabilirim yumurta kendisi çatlamazsa.
bugün 3. günüminş kendiliğinden çatlar canım sogan kürünün yararını görürsün görürüz
maşallah canım Allah yardımcın olsun :) valla benim tsh 1.82 çıkmıştı yaptırdığımda ama pkodan ötürü cidden kilo vermesi çok zor oluyor. inan neler yapıyorum neler ama olmuyor. pkolu hastalarda insülin direnci yüksek oluyoronu düşürücek bişeyler bulmam gerekiyor ama ne yaparım bilmiyorum. 60-58e düşmek benim için mucize nerdeyse. bir haftadır dikkat etmeme rağmen 78.9dan 77.4e düşebildim. her sabah tartılır evden çıkar oldumKızlar 60 lı kiloları takıyorlar bakıyorum daBen 93 kilo olan groid hastası insülin direnci hastası panik atak hastası 34 yaşında bir bayandım. Çocuğa karar vernce diyetisyene gittim 78 oldum insülin rahatsızlığımı ortadan kaldırdım ths yani troid dengelerimi oturttum. Bütün kan tahlillerimi içinde kan pıhtılaşmasıda dahil yaptırdım mirena ile korunuyordum çıkarttım ve artık bebek için bir haftadır çalışmalara başladım şimdi yaş var kilo var e biraz üstünüze adiyet hastalık var 78 kiloya şükür diyorum yapmayın yani isteyin yeter belki en yaşlınız bile olabilirim. Fakat tarih ayarlama kendini sıkma çok irdeleme hamileliği erteliyor arkadaşlar . Belkide akışa bırakmak lazım işin özü annem beni ablamı doğururken hiç yumurtlama mumurtlama yoktu çatır çatır kalmoş ama hep burada olucam inşallah hepberaber sağlıklı hamilelikler yaşarız 13 yaşında kızım var ona hamileyken olmayan şeyler burnuma kokardı şimdi bende o anları bekliyorum
hayırlısı olsun inşallah canım bakarsın olmazsın hamilelikte de böyle ağrılar olabiliyormuş.canım ben 30-31 günde bir adet oluyorum ama son zamanlarda 3-4 gün gecikiyor strese bağlıyorum onuda çünkü doktora söyledim 40 günü geçmiyorsa sıkıntı olmaz dedi hatta 40 günde bir adet olunursa bu da normaldir dedi... geçen ay hsg çektirdim ilk 3 ay çok yüksek ihtimal bebek olabiliyormuş geçen ay tutmadı bu ayda yumurtlama günüm bayram haftasına denk geliyor kayınvalidemin evinde çalışmalar sekteye uğrayacak bu ay da çöpe gidecek sanırımGittik canım çok şükür ciddi bişey çıkmadı bende 2 yıllık evliyim 14 ay çocuk düşünmedik şimdi 10 aydır bekliyoruz. Bu gece sahura kalktım oruca niyet ettim ne güzel bu mübarek geceleri değerlendirecektim ama şuan kasıklarıma çok sancı girdi kavuruyo beniiii adet olucam nasip değilmiş yine napalım
Sizin daha yeni sayılır olur inşallah
Adet döngün kaç gün?
Kızlar 60 lı kiloları takıyorlar bakıyorum daBen 93 kilo olan groid hastası insülin direnci hastası panik atak hastası 34 yaşında bir bayandım. Çocuğa karar vernce diyetisyene gittim 78 oldum insülin rahatsızlığımı ortadan kaldırdım ths yani troid dengelerimi oturttum. Bütün kan tahlillerimi içinde kan pıhtılaşmasıda dahil yaptırdım mirena ile korunuyordum çıkarttım ve artık bebek için bir haftadır çalışmalara başladım şimdi yaş var kilo var e biraz üstünüze adiyet hastalık var 78 kiloya şükür diyorum yapmayın yani isteyin yeter belki en yaşlınız bile olabilirim. Fakat tarih ayarlama kendini sıkma çok irdeleme hamileliği erteliyor arkadaşlar . Belkide akışa bırakmak lazım işin özü annem beni ablamı doğururken hiç yumurtlama mumurtlama yoktu çatır çatır kalmoş ama hep burada olucam inşallah hepberaber sağlıklı hamilelikler yaşarız 13 yaşında kızım var ona hamileyken olmayan şeyler burnuma kokardı şimdi bende o anları bekliyorum
yok canım yok yani varsada bende acayibim sanırımevet yaa bi anormal ben miyim diyodum. etrafmdakiler hep bu yöntemle yaptılar ama ben yapmam öyle. acaba bizde mi tuhaflık var diyoduk :)
hayırlısı olsun inşallah canım bakarsın olmazsın hamilelikte de böyle ağrılar olabiliyormuş.canım ben 30-31 günde bir adet oluyorum ama son zamanlarda 3-4 gün gecikiyor strese bağlıyorum onuda çünkü doktora söyledim 40 günü geçmiyorsa sıkıntı olmaz dedi hatta 40 günde bir adet olunursa bu da normaldir dedi... geçen ay hsg çektirdim ilk 3 ay çok yüksek ihtimal bebek olabiliyormuş geçen ay tutmadı bu ayda yumurtlama günüm bayram haftasına denk geliyor kayınvalidemin evinde çalışmalar sekteye uğrayacak bu ay da çöpe gidecek sanırım
yok canım yok yani varsada bende acayibim sanırım10da iş başı yapar gibi yapamıyorum. tamam çocuk istiyorum ama kocamı ve onunla yaşadıklarımıda seviyorum. bunu hadi yapmamız lazıma çevirirsem bir yerden sonra zevk ortadan kalkar diye korkuyorum :) o yüzden bıraktım kendi haline. ama dikkat etmem gereken tarihler varsa o tarihleride değerlendirmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?