- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.101
Biliyo mu hamile olduğunu
Biliyo mu hamile olduğunu
kızlar ben bu mide bulantısı ve mide ağrısına ne yapabilirim özellikle son 3 gündür dayanılmaz derecede arttı. Gece boyunca hiç uyuyamadım tuzlu meyve falan dışında bi öneriniz var mı
kızlar ben bu mide bulantısı ve mide ağrısına ne yapabilirim özellikle son 3 gündür dayanılmaz derecede arttı. Gece boyunca hiç uyuyamadım tuzlu meyve falan dışında bi öneriniz var mı
bilmiyorum daha ne kadar böyle sürecekmecbur bekliyceksin geçmesini. lanet şeye hiç bi çözüm yok maalesefvarsa da ben kendme bulamadım
bilmiyorum daha ne kadar böyle sürecekkimileri 9 ay boyunca mide sorunu yaşamış en çok da bundan korkuyorum
dondurma yemeyi deneyin bir de tabi çok hassas bir bünyeniz yok ise hasta falan olursunuz Allah kourusun:) dondurmada iyi gelirmiş mide bulantısına bende işe yaradı gecici ama en azından bir çözüm
bende öyleyim. ne ceviz ne de süt ürünleri haftada bir balık yemem gerekirken ağzıma su dahi vuramıyorum.inşallah öyle olmaz. ama bana da sanki benm de tiksinmelerim hiç geçmiycekmiş gibi geliyo. artık 4. aya girdik bebek bizden beslenmeye başladı ama biz beslenemiyoruz. ceviz falan hiçbi şey yiyemiyrm. çok suçlu hissediyrm kendmi
ne yazık ki bünyem hamilelikte çok zayıfladı birde dondurma yersem korkarım hastalıktan yataktan çıkamamdondurma yemeyi deneyin bir de tabi çok hassas bir bünyeniz yok ise hasta falan olursunuz Allah kourusun:) dondurmada iyi gelirmiş mide bulantısına bende işe yaradı gecici ama en azından bir çözüm
ya aslında birşeyler yemessen daha kötü oluyosun.canın istemediği için yemek gelmiyor içinden anlıyorum ama zorlaman lazım böle hafif şeyler yagsız salcasız,inan benimde ilk zamanlar özelikle canım hiç bir şey istemiyordu ama zorluyodum kendimi,su içtikçe midem bulanıyordu sıvı tüketmek çok önemli oldugu için midem bulanmasına ragmen zorluyodum kendimi,Allahtan bizim kusma gibi sorunumuz yok cok şükür,kusmadıgımız için bi tık şanslıyız bence,az kaldı sabretmek lazım gecer inşbenm canım dondrma çekmişti. limonlu çikolatalı bi de frambuazlı. dedim ekşi ekşi iyi gelir. 1ay olmştr heralde, 1aydır duruyo dolapta canım çekmesine rağmen yiyemedimbikaç haftaya geçer inş
bende öyleyim. ne ceviz ne de süt ürünleri haftada bir balık yemem gerekirken ağzıma su dahi vuramıyorum.korkuyorum bebek vitaminsiz kalacak diye. bir tek yiyebildiğim elma oda bir süre işe yarıyor sonrası aynı
bende öyleyim. ne ceviz ne de süt ürünleri haftada bir balık yemem gerekirken ağzıma su dahi vuramıyorum.korkuyorum bebek vitaminsiz kalacak diye. bir tek yiyebildiğim elma oda bir süre işe yarıyor sonrası aynı
ya aslında birşeyler yemessen daha kötü oluyosun.canın istemediği için yemek gelmiyor içinden anlıyorum ama zorlaman lazım böle hafif şeyler yagsız salcasız,inan benimde ilk zamanlar özelikle canım hiç bir şey istemiyordu ama zorluyodum kendimi,su içtikçe midem bulanıyordu sıvı tüketmek çok önemli oldugu için midem bulanmasına ragmen zorluyodum kendimi,Allahtan bizim kusma gibi sorunumuz yok cok şükür,kusmadıgımız için bi tık şanslıyız bence,az kaldı sabretmek lazım gecer inş
ben çok kusuyorum işte bu yüzden çok korkuyorum bebek etkilenecek diye. su içiyorum ve anında çıkarıyorum abartısız söylüyorum 3 gündür su bile içmedim.ya aslında birşeyler yemessen daha kötü oluyosun.canın istemediği için yemek gelmiyor içinden anlıyorum ama zorlaman lazım böle hafif şeyler yagsız salcasız,inan benimde ilk zamanlar özelikle canım hiç bir şey istemiyordu ama zorluyodum kendimi,su içtikçe midem bulanıyordu sıvı tüketmek çok önemli oldugu için midem bulanmasına ragmen zorluyodum kendimi,Allahtan bizim kusma gibi sorunumuz yok cok şükür,kusmadıgımız için bi tık şanslıyız bence,az kaldı sabretmek lazım gecer inş
senin durum biraz daha sıkıntılı doktorunla konuş canım bu konuyu belki serum falan verir kendine gelirsinben çok kusuyorum işte bu yüzden çok korkuyorum bebek etkilenecek diye. su içiyorum ve anında çıkarıyorum abartısız söylüyorum 3 gündür su bile içmedim.
iş çıkışı gidecem canım bir gün daha böyle aç gezersem sokağa çıkacak halim kalmayacaksenin durum biraz daha sıkıntılı doktorunla konuş canım bu konuyu belki serum falan verir kendine gelirsin
KIZLAR YENİ HASTANEDEN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARI VAR BEBEĞİMİN 6+3 HAFTALIK.
Yarında kan tahlileri istediler.
Tesekkur ederimmmmm canimmmmmhadi bakalım hayırlı olsun kalp atışları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?