Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kızlar ben bu mide bulantısı ve mide ağrısına ne yapabilirim özellikle son 3 gündür dayanılmaz derecede arttı. Gece boyunca hiç uyuyamadım tuzlu meyve falan dışında bi öneriniz var mı

mecbur bekliyceksin geçmesini. lanet şeye hiç bi çözüm yok maalesef varsa da ben kendme bulamadım

kızlar ben bu mide bulantısı ve mide ağrısına ne yapabilirim özellikle son 3 gündür dayanılmaz derecede arttı. Gece boyunca hiç uyuyamadım tuzlu meyve falan dışında bi öneriniz var mı

mecbur bekliyceksin geçmesini. lanet şeye hiç bi çözüm yok maalesef varsa da ben kendme bulamadım

bilmiyorum daha ne kadar böyle sürecek kimileri 9 ay boyunca mide sorunu yaşamış en çok da bundan korkuyorum

inşallah öyle olmaz. ama bana da sanki benm de tiksinmelerim hiç geçmiycekmiş gibi geliyo. artık 4. aya girdik bebek bizden beslenmeye başladı ama biz beslenemiyoruz. ceviz falan hiçbi şey yiyemiyrm. çok suçlu hissediyrm kendmi

dondurma yemeyi deneyin bir de tabi çok hassas bir bünyeniz yok ise hasta falan olursunuz Allah kourusun:) dondurmada iyi gelirmiş mide bulantısına bende işe yaradı gecici ama en azından bir çözüm

benm canım dondrma çekmişti. limonlu çikolatalı bi de frambuazlı. dedim ekşi ekşi iyi gelir. 1ay olmştr heralde, 1aydır duruyo dolapta canım çekmesine rağmen yiyemedim bikaç haftaya geçer inş

bende öyleyim. ne ceviz ne de süt ürünleri haftada bir balık yemem gerekirken ağzıma su dahi vuramıyorum. korkuyorum bebek vitaminsiz kalacak diye. bir tek yiyebildiğim elma oda bir süre işe yarıyor sonrası aynı

dondurma yemeyi deneyin bir de tabi çok hassas bir bünyeniz yok ise hasta falan olursunuz Allah kourusun:) dondurmada iyi gelirmiş mide bulantısına bende işe yaradı gecici ama en azından bir çözüm
ne yazık ki bünyem hamilelikte çok zayıfladı birde dondurma yersem korkarım hastalıktan yataktan çıkamam

benm canım dondrma çekmişti. limonlu çikolatalı bi de frambuazlı. dedim ekşi ekşi iyi gelir. 1ay olmştr heralde, 1aydır duruyo dolapta canım çekmesine rağmen yiyemedim bikaç haftaya geçer inş
ya aslında birşeyler yemessen daha kötü oluyosun.canın istemediği için yemek gelmiyor içinden anlıyorum ama zorlaman lazım böle hafif şeyler yagsız salcasız,inan benimde ilk zamanlar özelikle canım hiç bir şey istemiyordu ama zorluyodum kendimi,su içtikçe midem bulanıyordu sıvı tüketmek çok önemli oldugu için midem bulanmasına ragmen zorluyodum kendimi,Allahtan bizim kusma gibi sorunumuz yok cok şükür,kusmadıgımız için bi tık şanslıyız bence,az kaldı sabretmek lazım gecer inş

ben de normalde her gün olsa balık yerdim o kadar severim balığı ama şuan yemn ederm adını söylerken bile tiksiniyorum. hep de faydalı şeylerden tiksindim. nasıl olucak acaba

ben de normalde her gün olsa balık yerdim o kadar severim balığı ama şuan yemn ederm adını söylerken bile tiksiniyorum. hep de faydalı şeylerden tiksindim. nasıl olucak acaba

inşallah yaa. susuz kaldı vücudum zaten ellerim falan öyle bi kuruyo ki. şimdi yeni yeni içmeye başladım su. dedğin gibi ondan bile midem bulanıyodu. günde 1bardak bile içmiyodum. inş zamanla düzene gireriz

ben çok kusuyorum işte bu yüzden çok korkuyorum bebek etkilenecek diye. su içiyorum ve anında çıkarıyorum abartısız söylüyorum 3 gündür su bile içmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…