- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.081
Sorularını aklına geldikçe yaz ben öyle yapıyorum gidince soru bombardımanı :))sordugum haftalar normal , ilerleyen haftalarda magnezyum verebilirim demişti doktor,gecen gittiğimde de unuttum söylemeyi cok konuşuyo bu kadın ya söyleyeceğim soracagım şeyleri unutturuyor bana :)
2 yaşında oda uykucu annesine çekmişsenin kız kaç yaşında? sen böyle uyurken o napıyo acabaa
2 yaşında oda uykucu annesine çekmiş
aynen ama hamile kalmadan önce çok da hareketliydi hamile kalınca bi durgunlaştı :)Ne güzel yaa sana sıkntısı da olmaz çocukcağızın
aynen ama hamile kalmadan önce çok da hareketliydi hamile kalınca bi durgunlaştı :)
pek farkında değil ama anlıyor :)Biliyo mu hamile olduğunu
nasılsın canımgünaydın
doktor kontrolun bugündü demi canımGünaydın kızlar ben çok heyecanliyimm
Evet canim 13.30da inşallah kalp atışlarını duyacağızdoktor kontrolun bugündü demi canım
hadi bakalım inş güzel haberlerle gelEvet canim 13.30da inşallah kalp atışlarını duyacağız
İnşallah canım benm saolasngünaydın kızlar :)) güzel haberlerini bekliyoruz yasmncim :)
Rennie duo şurup benim tavsiyem. Benim midemi hemen toparlıyordu. Ama doktoruna bir danış yine de. A grubu bi ilaç hiçbir etkisi yok ben kafama dikiyodum :))kızlar ben bu mide bulantısı ve mide ağrısına ne yapabilirim özellikle son 3 gündür dayanılmaz derecede arttı. Gece boyunca hiç uyuyamadım tuzlu meyve falan dışında bi öneriniz var mı
İnşallah kuzum tsklerhadi bakalım inş güzel haberlerle gel
günaydın :) rennie duo hap var bende ama çok etkili olmadı açıkcası. bide şurubunu deneyeyim dayanamıyorum artık ağrılara. teşekkürler canımRennie duo şurup benim tavsiyem. Benim midemi hemen toparlıyordu. Ama doktoruna bir danış yine de. A grubu bi ilaç hiçbir etkisi yok ben kafama dikiyodum :))
Ayrıca günaydın kızlar :)
hadi güzel haberler bekliyoruzEvet canim 13.30da inşallah kalp atışlarını duyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?