Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kızlar
Hiç su gibi akıntınız oluyor mu?
Bazen iç çamaşırımı baya ıslatıyor bazen bir nokta kadar oluyor ama bir iki gündür var. Renksiz kokusuz sudan farksız. Yarın doktora gidiyorum gerçi ama önce sizde var mı diye bir sorayım dedim.

Bende hiç olmadı ama daha bugün bi kon6da okudum burda biri yazmştı hamile de değilmş ama aynen dedğin gibi oluyomş. Altına kaçrmş gibi oluyomş hatta. Altına yorum yazanlar olmştu hamilelerde de olanlar varmş doktorları çok çok aşırı gelmedkçe korkacak bi şey yok semiş. Neyse ki yarın gidiyomşsun doktora. Detaylı öğrenirsin ama yarına kadar strss yapma

Yok stres yapmıyorum da şu iki gündür çok dinliyorum kendimi ve garip bi mutsuzluk var üstümde. Delirdim galiba :)
Herşeyden birşey çıkarmaya çalışıyorum. Gene kabız oldum gaz sancısı çok oluyo
Dün bahsetmiştim bacak ağrılarımdam
Bugün de bu akıntı olunca ben bu işi beceremicem moduna girdim sanırım pöööffffffff

Ben 2 haftadır istem dışı idrar kaçırıyorum bir iki damla sürekli artık saat başı iç çamaşırı değiştirmekten yoruldum vallahi. Canım seninkide belki idrar kaçırması dir?

benimde olmadı hiç önemli bir şey oldugunu sanmam,doktordan dönünce haber ver bizede

aa olur mu öyle şey canım sen dee karartma hemen içini. hormonlardandır bu hisler, duygular. tabii ki becericez hepimiz ne varmış yani
moral bozmak yok

ah bu hormonlar yokmu hep onların yüzünden zaman zaman mutsuzluğumuz
o endişe beceremeyecğim korkusu herkeste oluyor malesef ama bi dogsun hayırlısı ile bebişlerimiz kucagımıza bi alalım tamamen farklı duygular iç güdüler yaşanıyormuş :) bence bizden olur yani takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…