- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.121
gözünn çok aydın olsun canım :)) çok sevindikkKIZLAR YENİ HASTANEDEN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARI VAR BEBEĞİMİN 6+3 HAFTALIK.
Yarında kan tahlileri istediler.
Cok tesekkur ederim canimmm bende cok mutlu oldummgözünn çok aydın olsun canım :)) çok sevindikk
gözün aydın canımKIZLAR YENİ HASTANEDEN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARI VAR BEBEĞİMİN 6+3 HAFTALIK.
Tesekkur ederim ALLAH razi olsun canimmmgözün aydın canım
Gözün aydın canımKIZLAR YENİ HASTANEDEN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARI VAR BEBEĞİMİN 6+3 HAFTALIK.
gözün aydın canımKIZLAR YENİ HASTANEDEN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARI VAR BEBEĞİMİN 6+3 HAFTALIK.
Teşekkür ederim kuzum amin inşallahgözün aydın canıminşallah sağlıklıca kucağımıza da alırız
Kızlar
Hiç su gibi akıntınız oluyor mu?
Bazen iç çamaşırımı baya ıslatıyor bazen bir nokta kadar oluyor ama bir iki gündür var. Renksiz kokusuz sudan farksız. Yarın doktora gidiyorum gerçi ama önce sizde var mı diye bir sorayım dedim.
Yok stres yapmıyorum da şu iki gündür çok dinliyorum kendimi ve garip bi mutsuzluk var üstümde. Delirdim galiba :)Bende hiç olmadı ama daha bugün bi kon6da okudum burda biri yazmştı hamile de değilmş ama aynen dedğin gibi oluyomş. Altına kaçrmş gibi oluyomş hatta. Altına yorum yazanlar olmştu hamilelerde de olanlar varmş doktorları çok çok aşırı gelmedkçe korkacak bi şey yok semiş. Neyse ki yarın gidiyomşsun doktora. Detaylı öğrenirsin ama yarına kadar strss yapma
Ben 2 haftadır istem dışı idrar kaçırıyorum bir iki damla sürekli artık saat başı iç çamaşırı değiştirmekten yoruldum vallahi. Canım seninkide belki idrar kaçırması dir?Kızlar
Bazen iç çamaşırımı baya ıslatıyor bazen bir nokta kadar oluyor ama bir iki gündür var. Renksiz kokusuz sudan farksız. Yarın doktora gidiyorum gerçi ama önce sizde var mı diye bir sorayım dedim.
günaydıngünaydın kızlar
Günaydın kizlaarrrgünaydın
benimde olmadı hiç önemli bir şey oldugunu sanmam,doktordan dönünce haber ver bizedeKızlar
Yok stres yapmıyorum da şu iki gündür çok dinliyorum kendimi ve garip bi mutsuzluk var üstümde. Delirdim galiba :)
Herşeyden birşey çıkarmaya çalışıyorum. Gene kabız oldumgaz sancısı çok oluyo
Dün bahsetmiştim bacak ağrılarımdam
Bugün de bu akıntı olunca ben bu işi beceremicem moduna girdim sanırım pöööffffffff
günaydın kızlar
ah bu hormonlar yokmuYok stres yapmıyorum da şu iki gündür çok dinliyorum kendimi ve garip bi mutsuzluk var üstümde. Delirdim galiba :)
Herşeyden birşey çıkarmaya çalışıyorum. Gene kabız oldumgaz sancısı çok oluyo
Dün bahsetmiştim bacak ağrılarımdam
Bugün de bu akıntı olunca ben bu işi beceremicem moduna girdim sanırım pöööffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?