Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

haftaya gidicez işte. cuma günü gideriz büyük ihtimalle. yani o zmn da 14+4 ya da 14+5 falan olucak. göstersin lütfen
ay hadi inş çok heyecanlı :) bide bişi dicem ben bugun sol tarafımda pıt pıt bişiler hissettim bagırsak hareketi falan degildi :) ama bebişmiydi onuda bilemem :)

şimdiden de geçeblrsin alşveriş kısmına. toprak rengi falan bi şeyler al canın çok istiyosa hevesini al biraz bari
bir iki bişey aldım ama nedense elim hep erkek kıyafetlerine gidiyo ya doktor erkek olabilir dedi diye yada içgüdüsel bilmiyorum o yüzden bırakıyorum kızım olursa bosuna almış olurum diye

ay hadi inş çok heyecanlı :) bide bişi dicem ben bugun sol tarafımda pıt pıt bişiler hissettim bagırsak hareketi falan degildi :) ama bebişmiydi onuda bilemem :)
onu bir kez bende hissettim cok farklıydı bence bebişler yavaştan hissettiriyo kendilerini

Ben çrş günü yine gidicem doktora kızlar
Kasık bacak ve kalça ağrım var sabahtan beri
Çok rahatsız etti. Magnezyum ve kalsiyum eksikliği olduğunu sanıyorum inşallah öyledir.

Çok rahatsız etti. Magnezyum ve kalsiyum eksikliği olduğunu sanıyorum inşallah öyledir.
ya benim kasık bacak kalça agrısı çoktandır var 5.haftadan beri özellikle kendimi yordugumda ve ayakta kaldıgımda ,hatta 9 .haftaya kadar sürekli devam etti bu sıralar arada oluyor böle bıcak saplanır gibi sızı giriyor sol bacagımda agrı sagda birşey yok,bi git bakalım ne diyecek

yatıyosan sürekli belki yattğn yer rahatsz etmiş de olabilir. vücut ekstra hassaslaşıyo ya olabilir yani ondan dolayı. kötü düşünme sakın dedğin gibi bi şey eksiklğnden de olablr git bi an önce

yoruldğmda bende de aynısı oluyo. sürekli yatar pozisyonda oldğm için tabi 2adım da atsam hemen ağrıyo

Benim de özellikle sol tarafta :) sağda daha az oluyor

yoruldğmda bende de aynısı oluyo. sürekli yatar pozisyonda oldğm için tabi 2adım da atsam hemen ağrıyo
sordugum haftalar normal , ilerleyen haftalarda magnezyum verebilirim demişti doktor,gecen gittiğimde de unuttum söylemeyi cok konuşuyo bu kadın ya söyleyeceğim soracagım şeyleri unutturuyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…