- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.061
inş gösterir :) senin ne zmndı bence sende ögrenirsin bir daha ki randevunda
ay hadi inş çok heyecanlı :) bide bişi dicem ben bugun sol tarafımda pıt pıt bişiler hissettimhaftaya gidicez işte. cuma günü gideriz büyük ihtimalle. yani o zmn da 14+4 ya da 14+5 falan olucak. göstersin lütfen
bir iki bişey aldım ama nedense elim hep erkek kıyafetlerine gidiyo ya doktor erkek olabilir dedi diye yada içgüdüsel bilmiyorumşimdiden de geçeblrsin alşveriş kısmına. toprak rengi falan bi şeyler al canın çok istiyosa hevesini al biraz bari
onu bir kez bende hissettim cok farklıydı bence bebişler yavaştan hissettiriyo kendileriniay hadi inş çok heyecanlı :) bide bişi dicem ben bugun sol tarafımda pıt pıt bişiler hissettimbagırsak hareketi falan degildi :) ama bebişmiydi onuda bilemem :)
burda okumuştum bu haftalarda hissedenler olmuş ,kimi demiş bagırsak hareketidir o falan :)) bilemedm inş onlardır yanionu bir kez bende hissettim cok farklıydı bence bebişler yavaştan hissettiriyo kendilerini
Benimki 2 hafta sonra kendi yapacakayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu yapacak kızlar?
Daha çok erken ama yaa :))burda okumuştum bu haftalarda hissedenler olmuş ,kimi demiş bagırsak hareketidir o falan :)) bilemedm inş onlardır yani
evet cok erken biliyorum ama gazım yoktu valla o an bi an pıttpıtıpıtı yaptı gecti hemenDaha çok erken ama yaa :))
Gazdır o gaz :))
İlk bebekte hissetmek 20.haftyı buluyor nerdeyse.
ya benim kasık bacak kalça agrısı çoktandır var 5.haftadan beri özellikle kendimi yordugumda ve ayakta kaldıgımda ,hatta 9 .haftaya kadar sürekli devam etti bu sıralar arada oluyor böle bıcak saplanır gibi sızı giriyor sol bacagımda agrı sagda birşey yok,bi git bakalım ne diyecekBen çrş günü yine gidicem doktora kızlar
Kasık bacak ve kalça ağrım var sabahtan beri
Çok rahatsız etti. Magnezyum ve kalsiyum eksikliği olduğunu sanıyorum inşallah öyledir.
ay hadi inş çok heyecanlı :) bide bişi dicem ben bugun sol tarafımda pıt pıt bişiler hissettimbagırsak hareketi falan degildi :) ama bebişmiydi onuda bilemem :)
bir iki bişey aldım ama nedense elim hep erkek kıyafetlerine gidiyo ya doktor erkek olabilir dedi diye yada içgüdüsel bilmiyorumo yüzden bırakıyorum kızım olursa bosuna almış olurum diye
Ben çrş günü yine gidicem doktora kızlar
Kasık bacak ve kalça ağrım var sabahtan beri
Çok rahatsız etti. Magnezyum ve kalsiyum eksikliği olduğunu sanıyorum inşallah öyledir.
ya benim kasık bacak kalça agrısı çoktandır var 5.haftadan beri özellikle kendimi yordugumda ve ayakta kaldıgımda ,hatta 9 .haftaya kadar sürekli devam etti bu sıralar arada oluyor böle bıcak saplanır gibi sızı giriyor sol bacagımda agrı sagda birşey yok,bi git bakalım ne diyecek
Benim de özellikle sol tarafta :) sağda daha az oluyorya benim kasık bacak kalça agrısı çoktandır var 5.haftadan beri özellikle kendimi yordugumda ve ayakta kaldıgımda ,hatta 9 .haftaya kadar sürekli devam etti bu sıralar arada oluyor böle bıcak saplanır gibi sızı giriyor sol bacagımda agrı sagda birşey yok,bi git bakalım ne diyecek
sordugum haftalar normal , ilerleyen haftalarda magnezyum verebilirim demişti doktor,gecen gittiğimde de unuttum söylemeyi cok konuşuyo bu kadın ya söyleyeceğim soracagım şeyleri unutturuyor bana :)yoruldğmda bende de aynısı oluyo. sürekli yatar pozisyonda oldğm için tabi 2adım da atsam hemen ağrıyo
ahanda bizimki de mi kız acepp :))) cinsiyetle bozdum kafayıBenim de özellikle sol tarafta :) sağda daha az oluyor
ahanda bizimki de mi kız acepp :))) cinsiyetle bozdum kafayı
daha da atmam ortaya teori falan bitti tükendi teorilerSen ortaya böyle teoriler artğnsa bizim de kafamızı bozuyosun heben bi sağda bi solda hissediyorm. Bu sıralar sağda. Erkek mi benm şimdi
daha da atmam ortaya teori falan bitti tükendi teorilerseninki de kız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?