Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

yoklarmış gibi davranıcaksın kapını kapatıcaksın. bu senin çok istediğin birşeyi elde edebileceğin nadir vakitlerden canım. o yüzden hiç stres yapma herşeyide kafana takma o günlerinizide değerlendirmeye bakın siz :) bayramdan sonra bir bayram şekeriyle geliver inşallah

Bende çok çok zorlandım yıllarca gitmediği doltor diyet kalmadı bu doktoruma gittiğimde diyetleri saydığımda kadın meslek diplomasını bırakacaktı ama öyle iyi
Bir diyet yaptım ki vucutumdan sadece yağ verdim. Benden sana tavsiye sabah kahvaltısında bir çay bardağı ev yapımı yoğurt yoksa tam yağlı yoğurt asla diyet ürün olmıcak içine bir çay kaşı tarcın koy kahvaltından sonra ye öğlen sade bir çay bardağı yoğurt ye. Akşam yatmadan zencefil zerdeçal yine bir çay bardağı yoğurtda koy ye arkasından bir litre suyu iç yat. Direnip bir ay yaparsan en az 8 ile 10 kilo arasında verirsin hatta ben başladım o kadar hastalığım var on günde 5 kilo verdim tabiki yediklerini dikkat edeceksin ama ben bir gram spor yürüyüş yapmadım Çok tembelimde hahahah

sogan suyunun aynı zamanda yag yakıcı özelliği var canım bu sayede kiloda vermiş oluyoruz sanırım :) birde sogan kürünü sürekli yapmamak lazımmış ,bu 15 gün bittikten sonra gebelik olmazsa 2.adetin başlamasına 10 gün kala bi 5 yada 7 gün daha yapılması gerekiyormuş

aslında tembel olan biri değilim ama gün boyu oturarak çalışınca hareket sınırlanıyor tabi. bişeyler yapmam lazım artık yani :) dediklerinide uyguluycam canım deniycem bakalım :)

Canım benim seni iyi anlıyorum bizde geçen ay memlekete gittiğimizden çalışmalar aksadı rahim filmini nerde ne kadara çektirdin biraz anlatırmısın nasıl oldu bende geçen aydan beri düşünüyorum yorumlar üzerine şişli echomar iyiymiş diye duydum ama şuan 500 liram yok sanırım bu ay da çektiremicem senin sonucun nasıl çıktı? Adet döngümüz aynı benimde gecikmeler oluyo bugün 31.günüm sancılarım bitsede kurtulsam diyorum 1 saattir yatakta kıvranıyorum

ben o olayı bi anlamadım zaten. şimdi bunu yapıcam 15 gün, sonra hamile kalabilicem yada hastalanıcam, hastalanırsam adetim biticem sonraki adetimden 10 gün önce mi başlıycam? e zaten düzensiz oluyorum nerden bilcem 10gün öncesini. zaten onları bilsem hamile kalırım yani

dogru diyosun düzensiz oldugu için kestirmek biraz zor ama ortalama kaç günde oluyosan tahmini başlayacaksın,şahsen ben öle yapmayı düşünüyorum,inş vesile olur sogan kürü böle avutacagız kendimizi napalım.

benim bu ayımı biliyosun zaten canım. ben bu aydan içiyorumda bu ay benim içn bitti gibi bişey. inşallah yararı dokunurda bi sonraki ay görürüm çiftçizgiyi.

pek kolay olmuyo canım ya. çevremdekilerde hep şaşıyor aslında çünkü çok yiyen ve yemeğe düşkün olan biride değilimdir
İnan bende öyle zaten çok yemek seçen biriyim ama benim abur cubur merakım var biraz suan onuda tamamen kesmiş bulunuyorum bakalım artık :)

Kızlar aranızda gebelik için önemli olan şu meşhur amh,e2,fsh hormon testlerini yaptıran varmı

Amh yaptırdınmı canım en önemlisi oymuş

aa şimdi baktımda benden istememesinin bi sebebi var sanırım. ''Polikistik yumurtalığı olan bayanlarda artan yumurta hücreleri (granülosa) ile AMH arasında ilişki vardır Polikistik over li bayanlarda AMH değerleri 6.8 ng/ml bulunmuştur , bu değer polikistik yumurtalık tanısı konmasında ve tedavi sırasında gelişebilecek aşırı uyarılma (OHSS) önlemede yardımcı olacaktır.'' yani yanıltıcı olabilir demiş. ben pkoluyum ya. benden amh istese bile zaten doğru değerleri vermeyecektir diye istememiş olabilir.

sağol hayatım ya. sen hayıtı ne yaptın? ben bıraktım onu 3 gün içtim ama felaket saçım dökülüyo o yüzden bıraktım.
canım ben hayıtı günde bir fincan içiyorum bu saatlerde devam yani,aa hayıttan mı dökülüyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…