- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
yoklarmış gibi davranıcaksın kapını kapatıcaksın. bu senin çok istediğin birşeyi elde edebileceğin nadir vakitlerden canım. o yüzden hiç stres yapma herşeyide kafana takma o günlerinizide değerlendirmeye bakın siz :) bayramdan sonra bir bayram şekeriyle geliver inşallahhayırlısı olsun inşallah canım bakarsın olmazsın hamilelikte de böyle ağrılar olabiliyormuş.canım ben 30-31 günde bir adet oluyorum ama son zamanlarda 3-4 gün gecikiyor strese bağlıyorum onuda çünkü doktora söyledim 40 günü geçmiyorsa sıkıntı olmaz dedi hatta 40 günde bir adet olunursa bu da normaldir dedi... geçen ay hsg çektirdim ilk 3 ay çok yüksek ihtimal bebek olabiliyormuş geçen ay tutmadı bu ayda yumurtlama günüm bayram haftasına denk geliyor kayınvalidemin evinde çalışmalar sekteye uğrayacak bu ay da çöpe gidecek sanırım
maşallah canım Allah yardımcın olsun :) valla benim tsh 1.82 çıkmıştı yaptırdığımda ama pkodan ötürü cidden kilo vermesi çok zor oluyor. inan neler yapıyorum neler ama olmuyor. pkolu hastalarda insülin direnci yüksek oluyoronu düşürücek bişeyler bulmam gerekiyor ama ne yaparım bilmiyorum. 60-58e düşmek benim için mucize nerdeyse. bir haftadır dikkat etmeme rağmen 78.9dan 77.4e düşebildim. her sabah tartılır evden çıkar oldumayrıca çok şükür ki birkez olsun hamileliği tatmış bir hanımsın :) yarımızdan çoğu ilkler için uğaşıyor. o yüzden sanırım bu takıntı va ısrar normal gibi bence haha
sogan suyunun aynı zamanda yag yakıcı özelliği var canım bu sayede kiloda vermiş oluyoruz sanırım :) birde sogan kürünü sürekli yapmamak lazımmış ,bu 15 gün bittikten sonra gebelik olmazsa 2.adetin başlamasına 10 gün kala bi 5 yada 7 gün daha yapılması gerekiyormuşbugün 3. günümsabah içtim. inşallah yararı olur ama 15 gün yapıp bırakmamak lazım hemen ilk ayda fayda görebilirmiyiz bilmiyorum ama bir sonraki ay yine yapmak lazım canım. valla gaza geldim yapıyorum kiloda vermeye çalışıyorum. kilo vermek zor oluyo tabi ama uğraşıyorum
hayırlısı olsun inşallah canım bakarsın olmazsın hamilelikte de böyle ağrılar olabiliyormuş.canım ben 30-31 günde bir adet oluyorum ama son zamanlarda 3-4 gün gecikiyor strese bağlıyorum onuda çünkü doktora söyledim 40 günü geçmiyorsa sıkıntı olmaz dedi hatta 40 günde bir adet olunursa bu da normaldir dedi... geçen ay hsg çektirdim ilk 3 ay çok yüksek ihtimal bebek olabiliyormuş geçen ay tutmadı bu ayda yumurtlama günüm bayram haftasına denk geliyor kayınvalidemin evinde çalışmalar sekteye uğrayacak bu ay da çöpe gidecek sanırım
ben o olayı bi anlamadım zaten. şimdi bunu yapıcam 15 gün, sonra hamile kalabilicem yada hastalanıcam, hastalanırsam adetim biticem sonraki adetimden 10 gün önce mi başlıycam? e zaten düzensiz oluyorum nerden bilcem 10gün öncesini. zaten onları bilsem hamile kalırım yanisogan suyunun aynı zamanda yag yakıcı özelliği var canım bu sayede kiloda vermiş oluyoruz sanırım :) birde sogan kürünü sürekli yapmamak lazımmış ,bu 15 gün bittikten sonra gebelik olmazsa 2.adetin başlamasına 10 gün kala bi 5 yada 7 gün daha yapılması gerekiyormuş
dogru diyosun düzensiz oldugu için kestirmek biraz zor ama ortalama kaç günde oluyosan tahmini başlayacaksın,şahsen ben öle yapmayı düşünüyorum,inş vesile olur sogan kürü böle avutacagız kendimizi napalım.ben o olayı bi anlamadım zaten. şimdi bunu yapıcam 15 gün, sonra hamile kalabilicem yada hastalanıcam, hastalanırsam adetim biticem sonraki adetimden 10 gün önce mi başlıycam? e zaten düzensiz oluyorum nerden bilcem 10gün öncesini. zaten onları bilsem hamile kalırım yani
benim bu ayımı biliyosun zaten canım. ben bu aydan içiyorumda bu ay benim içn bitti gibi bişey. inşallah yararı dokunurda bi sonraki ay görürüm çiftçizgiyi.dogru diyosun düzensiz oldugu için kestirmek biraz zor ama ortalama kaç günde oluyosan tahmini başlayacaksın,şahsen ben öle yapmayı düşünüyorum,inş vesile olur sogan kürü böle avutacagız kendimizi napalım.
aminnnnn inş canım benim inşbenim bu ayımı biliyosun zaten canım. ben bu aydan içiyorumda bu ay benim içn bitti gibi bişey. inşallah yararı dokunurda bi sonraki ay görürüm çiftçizgiyi.
İnan bende öyle zaten çok yemek seçen biriyim ama benim abur cubur merakım var biraz suan onuda tamamen kesmiş bulunuyorum bakalım artık :)pek kolay olmuyo canım ya. çevremdekilerde hep şaşıyor aslında çünkü çok yiyen ve yemeğe düşkün olan biride değilimdir
aminnnnn inş canım benim inş
İnan bende öyle zaten çok yemek seçen biriyim ama benim abur cubur merakım var biraz suan onuda tamamen kesmiş bulunuyorum bakalım artık :)
Demekki biz su içse yarayan tiplerdeniz :))))ooo tamam kafadan 3 kilo verirsinbenim abur cuburum da yok işte. ama vericem bir şekilde :)
Kızlar aranızda gebelik için önemli olan şu meşhur amh,e2,fsh hormon testlerini yaptıran varmı
o olabilir canım vallaDemekki biz su içse yarayan tiplerdeniz :))))
Amh yaptırdınmı canım en önemlisi oymuşnormal hormon testi yaptırmıştım ben.
tsh: 1.82
fsh: 4.72
lh: 9.43
estradiol: 32
prolaktin: 12.96 çıkmıştı.
onun ne olduğunu bilmiyorum canım. gerçi bunlarda da sorun hangisinde onuda bilmiyorumAmh yaptırdınmı canım en önemlisi oymuş
Amh yaptırdınmı canım en önemlisi oymuş
canım ben hayıtı günde bir fincan içiyorum bu saatlerde devam yani,aa hayıttan mı dökülüyor acaba?sağol hayatım ya. sen hayıtı ne yaptın? ben bıraktım onu 3 gün içtim ama felaket saçım dökülüyo o yüzden bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?