Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Amin insallah canim :) ocak subat fark etmez artik :) bu yil size guzel haberler verebilmeyi diliyorum. Ama ocaktanda umutluyum. Bu arada en sin test yapmistim negatifti. Hala hastalanmadim.
güzel haberler vereceksin inş en kısa zamanda

bende 14 olan randevumu 16 sına alacam tam doldurmuş oluyorum 16. haftayı kesin olsun diye 2 gün gecikmeli gidecem doktora :)

yani bi kere kız gibi dedi ama hiç belli olmaz dedi 2 3 hafta sonra net konuşabilirim dedi işte haftaya perşembe gideceğim bende :)
hadi bakalım hayırlısı kuzum :) sonraki hafta pazartesi de ben gidecem bakalım ne diyecek :) bebişler peş peşe gösterecek cinsiyetlerini inş

hadi bakalım hayırlısı kuzum :) sonraki hafta pazartesi de ben gidecem bakalım ne diyecek :) bebişler peş peşe gösterecek cinsiyetlerini inş
inşallah ben artık kafayı takmıyorum :) erkek kız farketmez sağlı olsun yeter :) zaten büyük konuşmuyum ama doğumdan sonra tüpleri bağlatacam 2 de kapanışı yapacağım ama dini açıdan biraz sıkıntılıymış o biraz düşündürüyor beni :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…