- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.381
Amin insallah canim :) ocak subat fark etmez artik :) bu yil size guzel haberler verebilmeyi diliyorum. Ama ocaktanda umutluyum. Bu arada en sin test yapmistim negatifti. Hala hastalanmadim.
Amin bakalim yavrum insallahİnş gelicek güzel haber kısa zamanda
güzel haberler vereceksin inş en kısa zamandaAmin insallah canim :) ocak subat fark etmez artik :) bu yil size guzel haberler verebilmeyi diliyorum. Ama ocaktanda umutluyum. Bu arada en sin test yapmistim negatifti. Hala hastalanmadim.
kızlar günaydın nerelerdesiniz
bugun randevun var çok heyecanlıı yaaagünaydın.. kimseler yok evet ortalkta
hadi bakalım sen en son ne zmn gittin hastaneyegünaydın kızlar belki haftaya cinsiyeti söyleyebilirim :)
2 3 hafta oluyor buralar çok soğuk olunca sık sık gidemiyorumhadi bakalım sen en son ne zmn gittin hastaneye
sana daha önce hiç bişey söylemişmiydi doktor cinsiyetle alakalıgünaydın kızlar belki haftaya cinsiyeti söyleyebilirim :)
yani bi kere kız gibi dedi ama hiç belli olmaz dedi 2 3 hafta sonra net konuşabilirim dedi işte haftaya perşembe gideceğim bende :)sana daha önce hiç bişey söylemişmiydi doktor cinsiyetle alakalı
hadi bakalım hayırlısı kuzum :) sonraki hafta pazartesi de ben gidecem bakalım ne diyecek :) bebişler peş peşe gösterecek cinsiyetlerini inşyani bi kere kız gibi dedi ama hiç belli olmaz dedi 2 3 hafta sonra net konuşabilirim dedi işte haftaya perşembe gideceğim bende :)
inşallah ben artık kafayı takmıyorum :) erkek kız farketmez sağlı olsun yeter :) zaten büyük konuşmuyum ama doğumdan sonra tüpleri bağlatacam 2 de kapanışı yapacağım ama dini açıdan biraz sıkıntılıymış o biraz düşündürüyor beni :/hadi bakalım hayırlısı kuzum :) sonraki hafta pazartesi de ben gidecem bakalım ne diyecek :) bebişler peş peşe gösterecek cinsiyetlerini inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?