- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.401
ya aslında bende 16.haftada gidecektm ama gerçekten dayanamıyrm gösterir cinsiyetini diye tahmin ediyrm göstermezse eger ondan snraki haftada giderim inş :)bende 14 olan randevumu 16 sına alacam tam doldurmuş oluyorum 16. haftayı kesin olsun diye 2 gün gecikmeli gidecem doktora :)
16:30 daydı yanlış hatırlamıyorsam :)ilkinilkin senin randevun kaçtaydı bugün
tabi öncelik sağlık :) hem dini hemde ilerleyen yaşlarda sağlık açısından tavsiye edilmiyo bildiğim kadarıyla. hem belki aradan biraz zaman gecince fikrin değişebilir 3. cocuk konusunda en iyisi farklı yöntemler benceinşallah ben artık kafayı takmıyorum :) erkek kız farketmez sağlı olsun yeter :) zaten büyük konuşmuyum ama doğumdan sonra tüpleri bağlatacam 2 de kapanışı yapacağım ama dini açıdan biraz sıkıntılıymış o biraz düşündürüyor beni :/
büyük ihtimalle bu kez kesin öğrenirsin canımya aslında bende 16.haftada gidecektm ama gerçekten dayanamıyrm gösterir cinsiyetini diye tahmin ediyrm göstermezse eger ondan snraki haftada giderim inş :)
yani zannetmiyorum 3. yü isteyeceğimi . 2 tane yeter şimdi bite 3. süprizi kaldıramam . farklı yöntemlerde sıkıntı iştetabi öncelik sağlık :) hem dini hemde ilerleyen yaşlarda sağlık açısından tavsiye edilmiyo bildiğim kadarıyla. hem belki aradan biraz zaman gecince fikrin değişebilir 3. cocuk konusunda en iyisi farklı yöntemler bence
bugün akşama bir prens mi yoksa prenses mi geliyo öğrenecez o zaman16:30 daydı yanlış hatırlamıyorsam :)
hmm o zaman iyice araştır öyle karar ver. ben hep o yöntemlerin taraftarıyımyani zannetmiyorum 3. yü isteyeceğimi . 2 tane yeter şimdi bite 3. süprizi kaldıramam . farklı yöntemlerde sıkıntı işte
benim vücut ve koca diğer yöntemlere izin vermiyorhmm o zaman iyice araştır öyle karar ver. ben hep o yöntemlerin taraftarıyım
hmm ah o kocalar zaten hiç kabul edemiyolar nedensebenim vücut ve koca diğer yöntemlere izin vermiyor
aynen öyle çıldırıyor beni kaç kere kavga ettim :/ en temiz ve en sağlıklısı o aslındahmm ah o kocalar zaten hiç kabul edemiyolar nedensebaşka yol kalmıyosa mecbur son çare tüpleri bağlatmak o zaman. ama tekrarlıyorum iyice araştır sonrasında Allah korusun sağlık sorunuyla falan karşılaşma
günaydın kızlar belki haftaya cinsiyeti söyleyebilirim :)
bugun randevun var çok heyecanlıı yaaabende haftaya alıcam ya randevu 2 hafta daha bekleyemeyecğim
kız öylede sonu yok ki benim tanıdğımın ilk iki erkekti 3.ye hamile kaldı oda erkekbenim bir kızım bir oğlum olursa iki ideal ama iki kızım veya iki oğlum olursa sanırım 3. de düşünebilirim
aynen hem gayet sağlıklı hemde istenmeyen bi gebelik durumu olmuyo ama ne yazık ki benimkide aynıaynen öyle çıldırıyor beni kaç kere kavga ettim :/ en temiz ve en sağlıklısı o aslında. son çare o kalıyor :/
ne yapacaz bu kocaları :/aynen hem gayet sağlıklı hemde istenmeyen bi gebelik durumu olmuyo ama ne yazık ki benimkide aynı
hadi bakalım hayırlısı kuzum :) sonraki hafta pazartesi de ben gidecem bakalım ne diyecek :) bebişler peş peşe gösterecek cinsiyetlerini inş
benim ablamın öyle oldu ilk 2 erkek sonra eşinin ısrarı ve kendisinin kız sevgisiyle 3 yaptı oda erkek oldukız öylede sonu yok ki benim tanıdğımın ilk iki erkekti 3.ye hamile kaldı oda erkek
sıkıntıyı çeken biz nede olmasa onlar böyle sorun yaşayacak olsalar bize her yolu yaptırırlar ama biz kıyamıyoruz nedensene yapacaz bu kocaları :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?