Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

bende 14 olan randevumu 16 sına alacam tam doldurmuş oluyorum 16. haftayı kesin olsun diye 2 gün gecikmeli gidecem doktora :)
ya aslında bende 16.haftada gidecektm ama gerçekten dayanamıyrm gösterir cinsiyetini diye tahmin ediyrm göstermezse eger ondan snraki haftada giderim inş :)

tabi öncelik sağlık :) hem dini hemde ilerleyen yaşlarda sağlık açısından tavsiye edilmiyo bildiğim kadarıyla. hem belki aradan biraz zaman gecince fikrin değişebilir 3. cocuk konusunda en iyisi farklı yöntemler bence

yani zannetmiyorum 3. yü isteyeceğimi . 2 tane yeter şimdi bite 3. süprizi kaldıramam . farklı yöntemlerde sıkıntı işte

aynen öyle çıldırıyor beni kaç kere kavga ettim :/ en temiz ve en sağlıklısı o aslında . son çare o kalıyor :/

kız öylede sonu yok ki benim tanıdğımın ilk iki erkekti 3.ye hamile kaldı oda erkek
benim ablamın öyle oldu ilk 2 erkek sonra eşinin ısrarı ve kendisinin kız sevgisiyle 3 yaptı oda erkek oldu o işde biraz skıntı ama aklımda kalmamış olur 3 de de tutmazsa napalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…