Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Olabilir canım bende pko yok çok şükür amh de istedi yumurta rezervimi görmek için. bende yaptırdım testleri sonuçlarım böyle:
LH:9,27
FSH: 6,09
E2: 37,25
PROLAKTİN: 18,47
AMH: 1.1

Olabilir canım bende pko yok çok şükür amh de istedi yumurta rezervimi görmek için. bende yaptırdım testleri sonuçlarım böyle:
LH:9,27
FSH: 6,09
E2: 37,25
PROLAKTİN: 18,47
AMH: 1.1

bunların normal değerleirni bir bilsem yorumluycam kendimce ama bilmiyorum ki iyi mi kötü mü? doktorda baktı klomenle başladı.. ne yapıyım ne ediyim bilemiyorum. sorunlu olan hangisi onu nasıl halledebilirim bilmiyorum.

Dykdyk değerlerimiz arasındada çok bi fark yok aslında ama senin fshın yüksek bana göre. lh ve fsh arasında 2 değerden fazla fark olursa pkodan süphelenebilirmiş. prolaktin en üst düzeyi 26 olmalıymış daha yükseği hamile kalmayı zorlaştırıyormuş. e2 dediğin estradiol oluyo sanırım. oda adetin 3. günü bakılıp 80den yüksek olmamalıymış (yumurtalıkların salgıladığı bir hormonmuş)

Fsh 10 ve üzeri olursa hamilelik zorlaşıyormuş 4-6 civarı çok iyimiş. zaten doktora gittim muayenemi oldum pko görünmedi bende

Merhaba
Bu ay güzel haber alan yok mu? Moreli bozuk olanların moreli düzelsin.

bu lh nasıl düşer o zaman en azından 7 falan olsa.. hey yarabbim birimiz okuyupta doktor olamadık.. şurda yorumlardık işte.
Ben senin sonuçlarından anladığım kadarıyla tuhaf bişey görmedim değerlerimiz zaten hemen hemen aynı ama bende pko falan yok

canım ben 400 TLye çektirdim anesteziliydi zaten doktor sadece anestezili yapıyornuş istanbul değil benimki.. benim anneminde çocuğu geç olmuş tedavi görmüş yaklaşık 1 yıl ondan dolayı ben acele ettim tüm tetkikleri yaptırdım.. çok şükür hsg den de bir şey çıkmadı doktor hiç bir sorunun yok dedi ancak benim eşimin ileri sperm sayısı biraz az çıktı 18milyondan %12 ileri.. doktor bu çok büyük bir problem değil çocuğunuz olur ama biraz zaman alabilir dedi.. bizde yaklaşık üç aydır kürlere başladık keçi boynuzu kürü yapıyorum. ayrıca iki gündür de çakşır çayı yapıyorum...

kızlar merhaba ben de eylül ekim işte vs böyle gider bu aylarda bir an önce hamile kalmak isteyenlerdenim. 15 günlük soğan kürüm dün bitti. incir kürüne başlasam mı başlamasam mı çok kararsızım. pkoluyum zaten pkoda yumurta çok olup gelişemiyor. incir de çok şekerli bi meyve. hormonlarımı alt üst eder mi acaba? çok yumurta yapıp kistleştirmesinden korkuyorum. var olan düzenimi de bozmak istemiyorum. var mı incir küründen şikayeti olan? of bıktım artık ya

Keşke o dediğin yer istanbulda olsaydı oraya giderdim şimdi bayram girdi araya bide ben muayene olmadan direkt gidip hsg çektirmek istiyorum yaparlar mı o şekilde? arayıp randevu alıcam sadece ama istediğim tarihe verirlermi onu da bilmiyorum of ya bilmiyorum smear testi de yaptırmadım sağlık ocağında yapmazlar dimi? Sizede şifa olur inşallah bide fındık ceviz muz ve kabak çekirdeği bu da çok önemli tüketin

canım incir kürü yapmadım bilemiyorum fakat sogan kürün yeni bitmiş ikinci bir küre başlama şimdilik,kırmızılar gelirse ki inşallah gelmez adetin bittikten sonra başlarsın

ben çerez hiç sevmem ama eşim acaip yiyo ya korkuyom kolestrol falan olur allah korusun uğraşıyoruz canım yani her ay bi icat çıkarıyon diyo koccişim bebiş için diyorum garibim yiyo ne versem

ben çerez hiç sevmem ama eşim acaip yiyo ya korkuyom kolestrol falan olur allah korusun uğraşıyoruz canım yani her ay bi icat çıkarıyon diyo koccişim bebiş için diyorum garibim yiyo ne versem
aynen yapacak bir şey yok bebiş istiyorlarsa katlanıcaklar bu tatlı ugraşlara

ayyy gerçekten miiii???çook teşekkürler ya olumlu şeyler duyunca nasıl iyi oluyorum bilemezsin :)rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah...eee şimdi korunmayı yeni mi bıraktınız ??inşallah ilk ay tutar canım haber beklicem senden tamam mı?bu konu benim için çoooook önemli

canım incir kürü yapmadım bilemiyorum fakat sogan kürün yeni bitmiş ikinci bir küre başlama şimdilik,kırmızılar gelirse ki inşallah gelmez adetin bittikten sonra başlarsın
canım ya seni yanlış yönlendirmeyeyim,Sogan Kürü uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.

canım ya seni yanlış yönlendirmeyeyim,Sogan Kürü uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.

evet biz daha yeni bıraktık korunmayı 7 8 gün falan oldu bırakalı. şuan da yumurtlama dönemim inş güzel haberler veririm. eşin gidiyo mu doktora hiç kontrole falan

evet biz daha yeni bıraktık korunmayı 7 8 gün falan oldu bırakalı. şuan da yumurtlama dönemim inş güzel haberler veririm. eşin gidiyo mu doktora hiç kontrole falan
evet canım gidiyo,işte en son ameliyat için gün verdiler bekle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…