- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Olabilir canım bende pko yok çok şükür amh de istedi yumurta rezervimi görmek için. bende yaptırdım testleri sonuçlarım böyle:aa şimdi baktımda benden istememesinin bi sebebi var sanırım. ''Polikistik yumurtalığı olan bayanlarda artan yumurta hücreleri (granülosa) ile AMH arasında ilişki vardır Polikistik over li bayanlarda AMH değerleri 6.8 ng/ml bulunmuştur , bu değer polikistik yumurtalık tanısı konmasında ve tedavi sırasında gelişebilecek aşırı uyarılma (OHSS) önlemede yardımcı olacaktır.'' yani yanıltıcı olabilir demiş. ben pkoluyum ya. benden amh istese bile zaten doğru değerleri vermeyecektir diye istememiş olabilir.
canım ben hayıtı günde bir fincan içiyorum bu saatlerde devam yani,aa hayıttan mı dökülüyor acaba?
Olabilir canım bende pko yok çok şükür amh de istedi yumurta rezervimi görmek için. bende yaptırdım testleri sonuçlarım böyle:
LH:9,27
FSH: 6,09
E2: 37,25
PROLAKTİN: 18,47
AMH: 1.1
Fsh 10 ve üzeri olursa hamilelik zorlaşıyormuş 4-6 civarı çok iyimiş. zaten doktora gittim muayenemi oldum pko görünmedi bendeDykdyk değerlerimiz arasındada çok bi fark yok aslında ama senin fshın yüksek bana göre. lh ve fsh arasında 2 değerden fazla fark olursa pkodan süphelenebilirmiş. prolaktin en üst düzeyi 26 olmalıymış daha yükseği hamile kalmayı zorlaştırıyormuş. e2 dediğin estradiol oluyo sanırım. oda adetin 3. günü bakılıp 80den yüksek olmamalıymış (yumurtalıkların salgıladığı bir hormonmuş)
ee o zaman benim lhım mı yüksek oluyo. fsh 4.küsürFsh 10 ve üzeri olursa hamilelik zorlaşıyormuş 4-6 civarı çok iyimiş. zaten doktora gittim muayenemi oldum pko görünmedi bende
bu lh nasıl düşer o zaman en azından 7 falan olsa.. hey yarabbim birimiz okuyupta doktor olamadık.. şurda yorumlardık işte.ee o zaman benim lhım mı yüksek oluyo. fsh 4.küsür
Ben senin sonuçlarından anladığım kadarıyla tuhaf bişey görmedim değerlerimiz zaten hemen hemen aynı ama bende pko falan yokbu lh nasıl düşer o zaman en azından 7 falan olsa.. hey yarabbim birimiz okuyupta doktor olamadık.. şurda yorumlardık işte.
canım ben 400 TLye çektirdim anesteziliydi zaten doktor sadece anestezili yapıyornuş istanbul değil benimki.. benim anneminde çocuğu geç olmuş tedavi görmüş yaklaşık 1 yıl ondan dolayı ben acele ettim tüm tetkikleri yaptırdım.. çok şükür hsg den de bir şey çıkmadı doktor hiç bir sorunun yok dedi ancak benim eşimin ileri sperm sayısı biraz az çıktı 18milyondan %12 ileri.. doktor bu çok büyük bir problem değil çocuğunuz olur ama biraz zaman alabilir dedi.. bizde yaklaşık üç aydır kürlere başladık keçi boynuzu kürü yapıyorum. ayrıca iki gündür de çakşır çayı yapıyorum...Canım benim seni iyi anlıyorum bizde geçen ay memlekete gittiğimizden çalışmalar aksadı rahim filmini nerde ne kadara çektirdin biraz anlatırmısın nasıl oldu bende geçen aydan beri düşünüyorum yorumlar üzerine şişli echomar iyiymiş diye duydum ama şuan 500 liram yoksanırım bu ay da çektiremicem senin sonucun nasıl çıktı? Adet döngümüz aynı benimde gecikmeler oluyo bugün 31.günüm sancılarım bitsede kurtulsam diyorum 1 saattir yatakta kıvranıyorum
canım ben 400 TLye çektirdim anesteziliydi zaten doktor sadece anestezili yapıyornuş istanbul değil benimki.. benim anneminde çocuğu geç olmuş tedavi görmüş yaklaşık 1 yıl ondan dolayı ben acele ettim tüm tetkikleri yaptırdım.. çok şükür hsg den de bir şey çıkmadı doktor hiç bir sorunun yok dedi ancak benim eşimin ileri sperm sayısı biraz az çıktı 18milyondan %12 ileri.. doktor bu çok büyük bir problem değil çocuğunuz olur ama biraz zaman alabilir dedi.. bizde yaklaşık üç aydır kürlere başladık keçi boynuzu kürü yapıyorum. ayrıca iki gündür de çakşır çayı yapıyorum...
canım incir kürü yapmadım bilemiyorum fakat sogan kürün yeni bitmiş ikinci bir küre başlama şimdilik,kırmızılar gelirse ki inşallah gelmezkızlar merhaba ben de eylül ekim işte vs böyle gider bu aylarda bir an önce hamile kalmak isteyenlerdenim. 15 günlük soğan kürüm dün bitti. incir kürüne başlasam mı başlamasam mı çok kararsızım. pkoluyum zaten pkoda yumurta çok olup gelişemiyor. incir de çok şekerli bi meyve. hormonlarımı alt üst eder mi acaba? çok yumurta yapıp kistleştirmesinden korkuyorum. var olan düzenimi de bozmak istemiyorum. var mı incir küründen şikayeti olan? of bıktım artık ya
ben çerez hiç sevmem ama eşim acaip yiyo ya korkuyom kolestrol falan olur allah korusunRabbim en kısa sürede nasip etsin anne olmayı canım,eşine sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedir,bitter çikolata ceviz fındık bade yesin bol bol,birde çakşır suyu varmış biz kullanmadık ama kullanıp sonuç alanlar varmış
aynen yapacak bir şey yok bebiş istiyorlarsa katlanıcaklar bu tatlı ugraşlaraben çerez hiç sevmem ama eşim acaip yiyo ya korkuyom kolestrol falan olur allah korusunuğraşıyoruz canım yani her ay bi icat çıkarıyon diyo koccişim bebiş için diyorum garibim yiyo ne versem
ayyy gerçekten miiii???çook teşekkürler ya olumlu şeyler duyunca nasıl iyi oluyorum bilemezsin :)rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah...eee şimdi korunmayı yeni mi bıraktınız ??inşallah ilk ay tutar canım haber beklicem senden tamam mı?bu konu benim için çoooook önemlibenim eşim varikosel ameliyast olmştu biz evli dğeilken bi aralar da çok strsli durumları vardı ve o sıralar spermlerinin çok yavaş oldğnu ve öldüğünü söylemişti doktorlar. biz evleneli de 3sene oldu. ilk evlendiğimzde sadece 1sefer korunmasz ilişkimz olmştu ve hamile kalmştm ben. o zaman hiç hazır polmadğm için aldrmştk o bebeği. bi sorun yokmş yani eşimden kaynaklı. sen de tasalanma. stres etkiliyo bence
canım ya seni yanlış yönlendirmeyeyim,Sogan Kürü uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.canım incir kürü yapmadım bilemiyorum fakat sogan kürün yeni bitmiş ikinci bir küre başlama şimdilik,kırmızılar gelirse ki inşallah gelmezadetin bittikten sonra başlarsın
canım ya seni yanlış yönlendirmeyeyim,Sogan Kürü uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.kızlar merhaba ben de eylül ekim işte vs böyle gider bu aylarda bir an önce hamile kalmak isteyenlerdenim. 15 günlük soğan kürüm dün bitti. incir kürüne başlasam mı başlamasam mı çok kararsızım. pkoluyum zaten pkoda yumurta çok olup gelişemiyor. incir de çok şekerli bi meyve. hormonlarımı alt üst eder mi acaba? çok yumurta yapıp kistleştirmesinden korkuyorum. var olan düzenimi de bozmak istemiyorum. var mı incir küründen şikayeti olan? of bıktım artık ya
ayyy gerçekten miiii???çook teşekkürler ya olumlu şeyler duyunca nasıl iyi oluyorum bilemezsin :)rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah...eee şimdi korunmayı yeni mi bıraktınız ??inşallah ilk ay tutar canım haber beklicem senden tamam mı?bu konu benim için çoooook önemli
evet canım gidiyo,işte en son ameliyat için gün verdiler bekle dedilerevet biz daha yeni bıraktık korunmayı 7 8 gün falan oldu bırakalı. şuan da yumurtlama dönemiminş güzel haberler veririm. eşin gidiyo mu doktora hiç kontrole falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?