- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.421
evet doğumlarda hep peşpeşe olacak inşevet ne güzel denk geldi hepimizin yakın zamanlarda gidiyo
aynen ya herşeyi biz yapalım sonra gene bize bıraksınlarsıkıntıyı çeken biz nede olmasa onlar böyle sorun yaşayacak olsalar bize her yolu yaptırırlar ama biz kıyamıyoruz nedense
ya aslında bende 16.haftada gidecektm ama gerçekten dayanamıyrm gösterir cinsiyetini diye tahmin ediyrm göstermezse eger ondan snraki haftada giderim inş :)
keşke o yöntemi sevdirmenin bi yolu olsaaynen ya herşeyi biz yapalım sonra gene bize bıraksınlar
gidicem gidicem benim değil mi gidicemm ıhıhıhıhı gidicemmmgösterir yaaa git sen de
kız aklıma bi fikir geldi ama aslında şöyle diyecen ne zaman bu yöntem o zaman o iş :/ mecbur kabul ederler o zamankeşke o yöntemi sevdirmenin bi yolu olsa
aynı şeyi bende düşündüm ama adam kabul etmez inat eder o zaman olmasın der falan bu kez de ben dayanamamkız aklıma bi fikir geldi ama aslında şöyle diyecen ne zaman bu yöntem o zaman o iş :/ mecbur kabul ederler o zaman
hadi bakalım inş :)ayy evet umalım da 2.si olsun
aynen kendime güvensem derim deaynı şeyi bende düşündüm ama adam kabul etmez inat eder o zaman olmasın der falan bu kez de ben dayanamam
Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan
yok bacım yok bende dayanacak potansiyel yokaynen kendime güvensem derim de
kızlar siz isim düşündünüz müşu düşündkleri isimler de gerçekten şahaneee
aynenşu düşündkleri isimler de gerçekten şahaneee
kızlar siz isim düşündünüz mü
valla bilmiyorum da bu gidişle ben tüpleri bağlatmasam 3. kesin gibi :/ kafam karışık bayayok bacım yok bende dayanacak potansiyel yokadamda biliyo karısını kabul etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?