Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

valla canım mayıs temmuz falan farketmez hele bi olsa hayırlısı ile :))
Bende varım canlar tedavıye baslıycam
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) bi kaç sorum olcaktı banada yardımcı olabilirmisiniz lütfen.. ben 8 aylık evliyim son dört aydır korunmadan eşimle ilişkiye giriyoruz bebek istiyoruz. benim normalde adetlerim hep düzenlidir fakat bu ay normal adet günümden tam sekiz gün erken adet gördüm ve sadece 3 gün sürdü karnımdada bi şişlik söz konusu bu hamilelik başlangıcı olabilirmi dersiniz??

ilkinilkin sen kendi bebişine düşündün mü isim

işte aklmda var hoşuma giden isimler ama hiç bilmyrm ben zaten bi ikizler burcu olarak saniyelik fikir değiştirdğim için kız leyla,birce,gülce,nil,lal,asya bunlar çok hoşuma gidiyo ama bilemem kız olursa koyar mym
erkek de pek yok aslnda ama mirza, mir ali falan o tarz isimler hoşuma gidiyo. rüzgar,poyraz cart curt sevmyrm öyle isimleri

hamilelik başlangıcı mıdır bilmiyorm ama düzenli adet olanların adet günleri dğeişmeye başladıysa vücudun kendini hamileliğe hazırladığının göstergesiymiş bu

merhaba canım..gebr oldugunu düşünmüyorum bence bi hormon bozuklugu fln olabilir bence bir doktora git danış ve şuan daha cok yeni 4 aydır drniyorsun:))

ben kız isminde asya yı çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…