- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.441
inşallah canım ama doktor kız gibi dedi bilmedim :) fark etmez ya dediğim gibiyessserkek olur da inşallah senin
inşallah canım ama doktor kız gibi dedi bilmedim :) fark etmez ya dediğim gibi
senin kızının ismi neinşallah canım ama doktor kız gibi dedi bilmedim :) fark etmez ya dediğim gibi
iki kız olsun ne olucak ya ne güzel 2 kız annesi olursun :) bence cok güzel bişiinşallah canım ama doktor kız gibi dedi bilmedim :) fark etmez ya dediğim gibi
valla canım mayıs temmuz falan farketmez hele bi olsa hayırlısı ile :))
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) bi kaç sorum olcaktı banada yardımcı olabilirmisiniz lütfen.. ben 8 aylık evliyim son dört aydır korunmadan eşimle ilişkiye giriyoruz bebek istiyoruz. benim normalde adetlerim hep düzenlidir fakat bu ay normal adet günümden tam sekiz gün erken adet gördüm ve sadece 3 gün sürdü karnımdada bi şişlik söz konusu bu hamilelik başlangıcı olabilirmi dersiniz??Bende varım canlar tedavıye baslıycam
baharsenin kızının ismi ne
ilkinilkin sen kendi bebişine düşündün mü isim
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) bi kaç sorum olcaktı banada yardımcı olabilirmisiniz lütfen.. ben 8 aylık evliyim son dört aydır korunmadan eşimle ilişkiye giriyoruz bebek istiyoruz. benim normalde adetlerim hep düzenlidir fakat bu ay normal adet günümden tam sekiz gün erken adet gördüm ve sadece 3 gün sürdü karnımdada bi şişlik söz konusu bu hamilelik başlangıcı olabilirmi dersiniz??
aynen canım :) benim koca inş bir şey demeziki kız olsun ne olucak ya ne güzel 2 kız annesi olursun :) bence cok güzel bişi
oyy yerim onu ben maşallah ismide çok güzel
merhaba canım..gebr oldugunu düşünmüyorum bence bi hormon bozuklugu fln olabilir bence bir doktora git danış ve şuan daha cok yeni 4 aydır drniyorsun:))merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) bi kaç sorum olcaktı banada yardımcı olabilirmisiniz lütfen.. ben 8 aylık evliyim son dört aydır korunmadan eşimle ilişkiye giriyoruz bebek istiyoruz. benim normalde adetlerim hep düzenlidir fakat bu ay normal adet günümden tam sekiz gün erken adet gördüm ve sadece 3 gün sürdü karnımdada bi şişlik söz konusu bu hamilelik başlangıcı olabilirmi dersiniz??
iki kız olsun ne olucak ya ne güzel 2 kız annesi olursun :) bence cok güzel bişi
ben kız isminde asya yı çok severimişte aklmda var hoşuma giden isimler ama hiç bilmyrm ben zaten bi ikizler burcu olarak saniyelik fikir değiştirdğim içinkız leyla,birce,gülce,nil,lal,asya bunlar çok hoşuma gidiyo ama bilemem kız olursa koyar mym
erkek de pek yok aslnda ama mirza, mir ali falan o tarz isimler hoşuma gidiyo. rüzgar,poyraz cart curt sevmyrm öyle isimleri
off ya o kadar çok istiyorum ki bi bebişim olsun her belirtiyi hamileliğie yorar oldum artıkkmerhaba canım..gebr oldugunu düşünmüyorum bence bi hormon bozuklugu fln olabilir bence bir doktora git danış ve şuan daha cok yeni 4 aydır drniyorsun:))
ben kız isminde asya yı çok severim
selvi de çok hoşuma gidiyo benm aslnda ama bebekken hoş durmayabilir. bi de boyu kısa mısa olursa dalga geçerlergerçi boyunun kısa olma ihtimali pek yok ama yine de belli olmaz
inşallah öyledir yaa bi an önce olsun istiyorum artıkk :))hamilelik başlangıcı mıdır bilmiyorm ama düzenli adet olanların adet günleri dğeişmeye başladıysa vücudun kendini hamileliğe hazırladığının göstergesiymiş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?