- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.461
:)kusura bakma canım ama sesli güldüm valla sakın ol.3 yıldır ikinci cocuk için ıgrasıyorum.kızımdada 4,5 sene uğrastım 4 ay cok cok kısaoff ya o kadar çok istiyorum ki bi bebişim olsun her belirtiyi hamileliğie yorar oldum artıkk
inşallah öyledir yaa bi an önce olsun istiyorum artıkk :))
hayırlısı olsun diyelim o zaman canım ne diyelimm inşallah en yakın zamanda senin ikinci benimde birinci bebiş tutar :):)kusura bakma canım ama sesli güldüm valla sakın ol.3 yıldır ikinci cocuk için ıgrasıyorum.kızımdada 4,5 sene uğrastım 4 ay cok cok kısa
az kaldı öğrenmeneayyy acaba ne ki yaaaa
bizim burda joker yok ne yazık kijoker'de anne bebek ihtiyaç listesi diye küçük bi kitapçık hazırlamışlar, hep söyliycem size unutuyorum. doğumdan önce ve sonra ay ay anne ve bebek için alınacak şeyleri yazmşlar. joker'e giderseniz alın o kitapçıktan
bizim burda joker yok ne yazık ki
aynen artık birbirimize kılavuz olacazçok lazım bi şey de değil ya interntte de var ama çok sevimli yapmşlar pastel renklerde bi de her yazılanın yanına küçük kutucuk koymşlar tik atmak için. neyse aldkça burda hepimiz yazarz zaten, birbirimizin eksklerni tespit ederiz
aynen artık birbirimize kılavuz olacazcinsiyetler kesinleşsin de alışveriş vakti gelsin
Kızlarrr ne kaynatmışsınız ya :))
Ben 30.haftaya kadar bişey almamaya kararlıyım. Tutuyorum kendimi. İnternetten bakıp favorilere ekliyorum sadece ama almicam.
sen depolamştın zaten hainnya biz napalımmm, yazık değil mi bişzee. canımız alışveriş çekiyo belki
Kız onlar nerde onu bile bilmiyorum. Ablam ben hastaneden çıkmadan yok etmişti dolaptan.
Ama şuan tutuyorum kendimi. Tabii ne kadar dayanabilirim bilmem. 10 haftacık daha tutsam yeter
Ben oda yapmicam ya :)tabi sen şimdi kötü bi tecrüben oldğndan daha temkinlisin. biz cahilizinşallah sağlıkla doğsun hepimizin çocğu yaa ben de şuan kıyafetten ziyade odasıydı bilmemnesiydi onlara bakmak daha hoşuma gidiyo
Ben oda yapmicam ya :)
3 kiloluk şeye bi de o da mı yapacam
Ev değiştirme durumu olabilir. Zaten 1 yaşına kadar yanımızda yatacak. O yüzden oda yapmayacağım şimdilik.
Ama 30.haftaya girdiğim an favorilere eklediklerimi eve yığacağım
aynen bende oda yapmayı düşünmüyorum 1 yaşına kadar falan :)Ben oda yapmicam ya :)
3 kiloluk şeye bi de o da mı yapacam
Ev değiştirme durumu olabilir. Zaten 1 yaşına kadar yanımızda yatacak. O yüzden oda yapmayacağım şimdilik.
Ama 30.haftaya girdiğim an favorilere eklediklerimi eve yığacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?