Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

joker'de anne bebek ihtiyaç listesi diye küçük bi kitapçık hazırlamışlar, hep söyliycem size unutuyorum. doğumdan önce ve sonra ay ay anne ve bebek için alınacak şeyleri yazmşlar. joker'e giderseniz alın o kitapçıktan

bizim burda joker yok ne yazık ki

bizim burda joker yok ne yazık ki

çok lazım bi şey de değil ya interntte de var ama çok sevimli yapmşlar pastel renklerde bi de her yazılanın yanına küçük kutucuk koymşlar tik atmak için. neyse aldkça burda hepimiz yazarz zaten, birbirimizin eksklerni tespit ederiz

aynen artık birbirimize kılavuz olacaz cinsiyetler kesinleşsin de alışveriş vakti gelsin

Kızlarrr ne kaynatmışsınız ya :))
Ben 30.haftaya kadar bişey almamaya kararlıyım. Tutuyorum kendimi. İnternetten bakıp favorilere ekliyorum sadece ama almicam.

sen depolamştın zaten hainn ya biz napalımmm, yazık değil mi bişzee. canımız alışveriş çekiyo belki

sen depolamştın zaten hainn ya biz napalımmm, yazık değil mi bişzee. canımız alışveriş çekiyo belki

Kız onlar nerde onu bile bilmiyorum. Ablam ben hastaneden çıkmadan yok etmişti dolaptan.
Ama şuan tutuyorum kendimi. Tabii ne kadar dayanabilirim bilmem. 10 haftacık daha tutsam yeter

Kız onlar nerde onu bile bilmiyorum. Ablam ben hastaneden çıkmadan yok etmişti dolaptan.
Ama şuan tutuyorum kendimi. Tabii ne kadar dayanabilirim bilmem. 10 haftacık daha tutsam yeter

tabi sen şimdi kötü bi tecrüben oldğndan daha temkinlisin. biz cahiliz inşallah sağlıkla doğsun hepimizin çocğu yaa ben de şuan kıyafetten ziyade odasıydı bilmemnesiydi onlara bakmak daha hoşuma gidiyo

Ben oda yapmicam ya :)
3 kiloluk şeye bi de o da mı yapacam
Ev değiştirme durumu olabilir. Zaten 1 yaşına kadar yanımızda yatacak. O yüzden oda yapmayacağım şimdilik.
Ama 30.haftaya girdiğim an favorilere eklediklerimi eve yığacağım

30. haftaya ne kaldı şunun şurasında

aynen bende oda yapmayı düşünmüyorum 1 yaşına kadar falan :)

offf heyecanını tahmin edebiliyorum :)) çıkar cıkmaz haber ver bizede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…