Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kızlar hiç iyi değilim. Yeni bi konu açtım bi bakın duyduğunuz tanıdığınız varsa aynı durumda olan bi yardım edin :))

Kızlar hiç iyi değilim. Yeni bi konu açtım bi bakın duyduğunuz tanıdığınız varsa aynı durumda olan bi yardım edin :))
mrb canım konunu gördüm ama yani ara bende senin gibi agrı cekiyorum günde 3-4 kere oluyor bazen daha sık,gebeliğin ilerledigi için olabilir doktoruna sordunmu ne diyor bir de magnezyum kullanıyormusun?

mrb canım konunu gördüm ama yani ara bende senin gibi agrı cekiyorum günde 3-4 kere oluyor bazen daha sık,gebeliğin ilerledigi için olabilir doktoruna sordunmu ne diyor bir de magnezyum kullanıyormusun?
Magnezyum kullanmıyorum ama kullandığım folic asidin içinde mevcut. Pzt gitcem doktora bakalım ne dicek. Daha erken ya o yüzden tırstım biraz. Ama tek taraflı olması biraz içimi rahatlatıyor. Seninki de tek taraflı mı? Kalça bacak falan da ağrıyor. Garip bişey yahu :)

aynen tek taraflı sol taraf hep :) kalça ve bacakta bazen yürümekte güçlük çekiyorum sendede mi öyle,benim 5.hafta da başladı doktora sordugumda normal demişti,haftaya cumartesiye alıcam bende randevumu dayanamıyorum artık uzun zmn oldu çocugumu görmeyeli

Bi şey yoktur inşallah ya minik biyüyo diye kendine yer açmaya çalılıyodır orda. Ağrın o yüzdendir büyik ihtimalle. Benm de bazı geceler yatakta dönerken kasıklarma ağrı saplanıyo, hapşırırken, öksürürken faöan da olıyo. Bilmiyorm ağrımz aynı mı ama ara ara olup geçiyo. Normal bi şeydir jeralde. Ben de dün slrucaktm doktora ama yine unuttm tabi

Birebir aynısı. Benim 15.haftadan itibaren başladı. Ama dün öyle bi vurdu ki şok oldum. Şimdi hafifledi ama hareketlerimi yavaşlatıyor yine de
İçimi rahatlattım vallahi :))

Be
ben önce kabızlık gaz falan sandım. Çünkü tuvalete gidince azaldı gibi, ama sonra tekrar başladı. Garip bişey tam kasık değil. Kasığın daha aşağısı. Sanki vajinayla bacağın birleştipi yer gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…