- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.481
offf heyecanını tahmin edebiliyorum :)) çıkar cıkmaz haber ver bizede :)
dın dın dın dın dın heyecanlı bekleyişlerrrrrhemen vericem, vermez miyim hiç
Haber et :)))kızlarr saat yaklaşıyo heyecanm artıyoo, sabırsızlanmaya başladım
%65 demiş ama %100 dememiş kız olma ihtimali düşükte olsa hala var hayırlıısı olsun saglıkla gelsinUleynnn hisleriniz fos çıktı%65 erkek dedi. Yaa tövbe yarabbim ya sevinemedim demek istemiyrm
Uleynnn hisleriniz fos çıktı%65 erkek dedi. Yaa tövbe yarabbim ya sevinemedim demek istemiyrm
hayırlı olsun canım :) sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza%65 demiş ama %100 dememiş kız olma ihtimali düşükte olsa hala var hayırlıısı olsun saglıkla gelsin
%65 demiş ama %100 dememiş kız olma ihtimali düşükte olsa hala var hayırlıısı olsun saglıkla gelsin
hayırlı olsun canım :) sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza
inşallah canım benimhayırlısı olsun diyelim o zaman canım ne diyelimm inşallah en yakın zamanda senin ikinci benimde birinci bebiş tutar :)
Neden sevinemiyorsun yaa annesi. Tombik bişey işte ya amaannnn :)))Uleynnn hisleriniz fos çıktı%65 erkek dedi. Yaa tövbe yarabbim ya sevinemedim demek istemiyrm
Neden sevinemiyorsun yaa annesi. Tombik bişey işte ya amaannnn :)))
günaydınnnn herkesee
mrb canım konunu gördüm ama yani ara bende senin gibi agrı cekiyorum günde 3-4 kere oluyor bazen daha sık,gebeliğin ilerledigi için olabilir doktoruna sordunmu ne diyor bir de magnezyum kullanıyormusun?Kızlar hiç iyi değilim. Yeni bi konu açtım bi bakın duyduğunuz tanıdığınız varsa aynı durumda olan bi yardım edin :))
Magnezyum kullanmıyorum ama kullandığım folic asidin içinde mevcut. Pzt gitcem doktora bakalım ne dicek. Daha erken ya o yüzden tırstım biraz. Ama tek taraflı olması biraz içimi rahatlatıyor. Seninki de tek taraflı mı? Kalça bacak falan da ağrıyor. Garip bişey yahu :)mrb canım konunu gördüm ama yani ara bende senin gibi agrı cekiyorum günde 3-4 kere oluyor bazen daha sık,gebeliğin ilerledigi için olabilir doktoruna sordunmu ne diyor bir de magnezyum kullanıyormusun?
aynen tek taraflı sol taraf hep :) kalça ve bacakta bazen yürümekte güçlük çekiyorum sendede mi öyle,benim 5.hafta da başladı doktora sordugumda normal demişti,haftaya cumartesiye alıcam bende randevumu dayanamıyorum artık uzun zmn oldu çocugumu görmeyeliMagnezyum kullanmıyorum ama kullandığım folic asidin içinde mevcut. Pzt gitcem doktora bakalım ne dicek. Daha erken ya o yüzden tırstım biraz. Ama tek taraflı olması biraz içimi rahatlatıyor. Seninki de tek taraflı mı? Kalça bacak falan da ağrıyor. Garip bişey yahu :)
Kızlar hiç iyi değilim. Yeni bi konu açtım bi bakın duyduğunuz tanıdığınız varsa aynı durumda olan bi yardım edin :))
Birebir aynısı. Benim 15.haftadan itibaren başladı. Ama dün öyle bi vurdu ki şok oldum. Şimdi hafifledi ama hareketlerimi yavaşlatıyor yine deaynen tek taraflı sol taraf hep :) kalça ve bacakta bazen yürümekte güçlük çekiyorum sendede mi öyle,benim 5.hafta da başladı doktora sordugumda normal demişti,haftaya cumartesiye alıcam bende randevumu dayanamıyorum artık uzun zmn oldu çocugumu görmeyeli
ben önce kabızlık gaz falan sandım. Çünkü tuvalete gidince azaldı gibi, ama sonra tekrar başladı. Garip bişey tam kasık değil. Kasığın daha aşağısı. Sanki vajinayla bacağın birleştipi yer gibiBi şey yoktur inşallah ya minik biyüyo diye kendine yer açmaya çalılıyodır orda. Ağrın o yüzdendir büyik ihtimalle. Benm de bazı geceler yatakta dönerken kasıklarma ağrı saplanıyo, hapşırırken, öksürürken faöan da olıyo. Bilmiyorm ağrımz aynı mı ama ara ara olup geçiyo. Normal bi şeydir jeralde. Ben de dün slrucaktm doktora ama yine unuttm tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?