- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.501
Be
ben önce kabızlık gaz falan sandım. Çünkü tuvalete gidince azaldı gibi, ama sonra tekrar başladı. Garip bişey tam kasık değil. Kasığın daha aşağısı. Sanki vajinayla bacağın birleştipi yer gibi
forumda cok karşılaştım bu tarz şikayetleri olanlarla bazılarının da sag tarafında oluyormuş ve genelde doktor magnezyum veriyormuş çok etkili olmasa da biraz azaltıyormuş agrıyı,doktoruna gidince sen yine de sor mutlaka :) kafana da cok takma önemli birşey degildirBe
ben önce kabızlık gaz falan sandım. Çünkü tuvalete gidince azaldı gibi, ama sonra tekrar başladı. Garip bişey tam kasık değil. Kasığın daha aşağısı. Sanki vajinayla bacağın birleştipi yer gibi
canım hayırlı olsun sağlıcakla alırız inş kucağımızaUleynnn hisleriniz fos çıktı%65 erkek dedi. Yaa tövbe yarabbim ya sevinemedim demek istemiyrm
canım hayırlı olsun sağlıcakla alırız inş kucağımıza
günaydın canım hafta sonu yoğunluktan bakamadım bugün gördüm oğluşun olacağını nasıl alıştın mı biraz daha yoksa hala kız olma ihtimali üzerine mi duruyosungünaaaydın herkese
günaydın canım hafta sonu yoğunluktan bakamadım bugün gördüm oğluşun olacağını nasıl alıştın mı biraz daha yoksa hala kız olma ihtimali üzerine mi duruyosun
öyle tabi önce kendi isteklerimiz ağır basıyo ama sonraan geçer . yeterki sağlıklı olsunlar kızımız da yok oğlumuzda ilk gebelikde çok farketmemeli. olmadı hemen bi tane daha yaparsın oda kız olur belkialıştım alıştım. ama bi yandan da hala %35 ihtimal var diyorumsağlkla doğsunlar da inşallah alştktan sonra istek köreliyomş biraz gerçekten
öyle tabi önce kendi isteklerimiz ağır basıyo ama sonraan geçer . yeterki sağlıklı olsunlar kızımız da yok oğlumuzda ilk gebelikde çok farketmemeli. olmadı hemen bi tane daha yaparsın oda kız olur belki
olmadı 3 ü yaparsın nolcakinşallah yaaa.. zaten diyorum inş ikinci kız oluır diye ama kesin o da erkek olur
bende de oluyo canım özellikle hapşırınca öksürünce falan çok feci bir agrı oluyo onun dışında da sol tarafımda kısa süreler sızılar olup geçiyokızlar benim kasıklarıma 2 gündür ara ara agrılar giriyor sızı gibi :) siz de var mı böyle birşey?
kızlar benim kasıklarıma 2 gündür ara ara agrılar giriyor sızı gibi :) siz de var mı böyle birşey?
olmadı 3 ü yaparsın nolcakvalla bende bu erkek olursa ikinciye kız olsun diye dualar etmeye başlayacam.
16 ocak saat 10.15 e randevumu aldım bakalım bizimki kız mı erkek mı (büyük ihtimalle erkek diyecek öyle hissediyorum)
kız olarak babasının değişmez isteği 'masal' olacak erkek için de ben doruk, eymen, yekta, arın, yağız isimlerinden birini diyorum ama kocam eymen dışındıkilere hep bi bahane buluyobana da seninki de erkek gibi geliyoisim falan düşünmeye başladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?