Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Anladmmm ondan da oldu bana. Sqnki vajinanın içinde birş var da aşağı doğru bastırıyo gibi aprı saplantı bi kaç kez ama geçti. Senin haftan daha ileride diye biraz daha şiddetli hissediyo olabilirsin.

forumda cok karşılaştım bu tarz şikayetleri olanlarla bazılarının da sag tarafında oluyormuş ve genelde doktor magnezyum veriyormuş çok etkili olmasa da biraz azaltıyormuş agrıyı,doktoruna gidince sen yine de sor mutlaka :) kafana da cok takma önemli birşey degildir

günaydın canım hafta sonu yoğunluktan bakamadım bugün gördüm oğluşun olacağını nasıl alıştın mı biraz daha yoksa hala kız olma ihtimali üzerine mi duruyosun

alıştım alıştım. ama bi yandan da hala %35 ihtimal var diyorum sağlkla doğsunlar da inşallah alştktan sonra istek köreliyomş biraz gerçekten

alıştım alıştım. ama bi yandan da hala %35 ihtimal var diyorum sağlkla doğsunlar da inşallah alştktan sonra istek köreliyomş biraz gerçekten
öyle tabi önce kendi isteklerimiz ağır basıyo ama sonraan geçer . yeterki sağlıklı olsunlar kızımız da yok oğlumuzda ilk gebelikde çok farketmemeli. olmadı hemen bi tane daha yaparsın oda kız olur belki

inşallah yaaa.. zaten diyorum inş ikinci kız oluır diye ama kesin o da erkek olur

kızlar benim kasıklarıma 2 gündür ara ara agrılar giriyor sızı gibi :) siz de var mı böyle birşey?

inşallah yaaa.. zaten diyorum inş ikinci kız oluır diye ama kesin o da erkek olur
olmadı 3 ü yaparsın nolcak valla bende bu erkek olursa ikinciye kız olsun diye dualar etmeye başlayacam.
16 ocak saat 10.15 e randevumu aldım bakalım bizimki kız mı erkek mı (büyük ihtimalle erkek diyecek öyle hissediyorum)

kızlar benim kasıklarıma 2 gündür ara ara agrılar giriyor sızı gibi :) siz de var mı böyle birşey?
bende de oluyo canım özellikle hapşırınca öksürünce falan çok feci bir agrı oluyo onun dışında da sol tarafımda kısa süreler sızılar olup geçiyo

benm sağ tarafa bayadır giriyo ara ara ama nasl bi sızı tarif edemem şuan sanki böyle nasl desem aşırı çişe sıkşmşm da bastırıyorm karnıma gibi. ama dönerken veya eğilirken ara ara oluyo sadece. o da rahmin büyüdüğünü gösteriyomş sağ kasığa ağrı normalmiş bu zamanlarda. öyle yazıyodu

bana da seninki de erkek gibi geliyo isim falan düşünmeye başladın mı

bana da seninki de erkek gibi geliyo isim falan düşünmeye başladın mı
kız olarak babasının değişmez isteği 'masal' olacak erkek için de ben doruk, eymen, yekta, arın, yağız isimlerinden birini diyorum ama kocam eymen dışındıkilere hep bi bahane buluyo bu ay cinsiyeti kesinleşsinde bakalım isme de karar veririz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…