- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
evet canım gidiyo,işte en son ameliyat için gün verdiler bekle dediler
günaydın canım :)Eki Görüntüle 1883380 Günaydın kızlar sabahki ovulasyon testim
canım ben normalde devlet hastanesine muayene oluyordum doktorum hsg istedi devlette de yoktu özel hastaneye gidip görüştüm doktorum adetin 3. günü gel alttan muayene edeyim ondan sonra hsg isteyeceğim dedi hatta hormonda vermelisin dedi daha önce devlet hastanesinde 2 kez yaptırmıştım onları gösterdim tamam normal değerlerin yapmamıza gerek yok dedi. adetin bittikten 3 yada 4 gün sonra gel çekelim dedi.Keşke o dediğin yer istanbulda olsaydı oraya giderdimşimdi bayram girdi araya bide ben muayene olmadan direkt gidip hsg çektirmek istiyorum yaparlar mı o şekilde? arayıp randevu alıcam sadece ama istediğim tarihe verirlermi onu da bilmiyorum of ya bilmiyorum smear testi de yaptırmadım sağlık ocağında yapmazlar dimi? Sizede şifa olur inşallah bide fındık ceviz muz ve kabak çekirdeği bu da çok önemli tüketin
Eki Görüntüle 1883380 Günaydın kızlar sabahki ovulasyon testim
başım ağrıyoculardan olmayalımhayırlısıyla ve migrenim engel olmasa bende istiyorum nasip olur inşallah
canım yumurluyorsunEki Görüntüle 1883380 Günaydın kızlar sabahki ovulasyon testim
dün akşam bu kadar koyu degildi dünü degerlendirmiştik,sabahkini ilk idararla yaptım oyuzdenmi bu kadar koyu çıktı acaba kafamda deli sorulargünaydın canım :) gün geçtikçe daha da koyulaştı bugünü iyi değerlendirin. birde yarın yap bakalım :)
hayırlısı inş ya evet canım ilk idrarla yaptımcanım yumurluyorsunhadi hayırlara vesile olsun inşallah
bu arada sabah ilk idrarlamı yaptın???
başım ağrıyoculardan olmayalımbenimde migrenim var ama dikkat ediyorum kendime canım. İnşallah çok sürmezde muradına erersin hayırlısıyla :)
hoşgeldin canım :)Bende varımAllah ın izni ile
oo hadi bakalım .hergün aynı tempoyla gidersen gayet misss olurbu aksam ki tartilmama gore 76.6 oldu :) sabah degismezse artik cook guzel olur vallafena gitmiyorum sanirim. bugun 40 dk bisiklette tempo arttirarak calistimda zaten ohh misss D
Tmmdir cnm pozitif testin haydi bakalım değerlendir InsAllah cnm (abdest de al bence )Eki Görüntüle 1883380 Günaydın kızlar sabahki ovulasyon testim
inş canım hayırlısı ile isteyen herkesin olsunhayırlısıyla ve migrenim engel olmasa bende istiyorum nasip olur inşallah
saol canım inş Allahım bu güzel günün yüzü suyu hürmetiine isteyen herkese nasip etsinTmmdir cnm pozitif testin haydi bakalım değerlendir InsAllah cnm (abdest de al bence )
Slm kızlar 3 senelik evliyim. Şuan adetliyim, bitince kısmetse artık çalışmalara başlıycaz. Yaz annesi olmak istiyorum. Burda birlikte paylaşalım, herkese mrblar şimdiden
saol canım inş Allahım bu güzel günün yüzü suyu hürmetiine isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?