Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

canım ben normalde devlet hastanesine muayene oluyordum doktorum hsg istedi devlette de yoktu özel hastaneye gidip görüştüm doktorum adetin 3. günü gel alttan muayene edeyim ondan sonra hsg isteyeceğim dedi hatta hormonda vermelisin dedi daha önce devlet hastanesinde 2 kez yaptırmıştım onları gösterdim tamam normal değerlerin yapmamıza gerek yok dedi. adetin bittikten 3 yada 4 gün sonra gel çekelim dedi.
şunu söyleyim zaten hsg çektirmek için doktora muayene ücreti ödüyorsun en azından bir de orada muayene olursun. . bence sen hasteneyle bi görüş ama direk hsg için randevu vereceklerini sanmıyorum canım

günaydın canım :) gün geçtikçe daha da koyulaştı bugünü iyi değerlendirin. birde yarın yap bakalım :)
dün akşam bu kadar koyu degildi dünü degerlendirmiştik,sabahkini ilk idararla yaptım oyuzdenmi bu kadar koyu çıktı acaba kafamda deli sorular

başım ağrıyoculardan olmayalım benimde migrenim var ama dikkat ediyorum kendime canım. İnşallah çok sürmezde muradına erersin hayırlısıyla :)

ben küçüklüğümden beri çekiyorum. mide bulantısı zonklama ışığa bakamama ağır oluyor ataklarım. doğrudur ben istesemde dikkat edemiyorum işim ağır, stresli. bebeğim olur diye odikkat etmeye çalışıyorum uykuma, yememe ama çok kanamam oldu. bir buçuk aylık evliyim ve 4 iğne yaptırdım arveles. bitkisel kürler yapıyorum migren için hafifler umarım canım sağol iyi dileklerin için. 27 yaşındayım geç mi bilmiyorum.

bu aksam ki tartilmama gore 76.6 oldu :) sabah degismezse artik cook guzel olur valla fena gitmiyorum sanirim. bugun 40 dk bisiklette tempo arttirarak calistimda zaten ohh misss D
oo hadi bakalım .hergün aynı tempoyla gidersen gayet misss olur

saol canım inş Allahım bu güzel günün yüzü suyu hürmetiine isteyen herkese nasip etsin

inşallah canım sağolasın. dün ovülasyon günümdü. iki gündür kasık ağrısı var umutlanıyorum. bat 22 eylül hayırlısıyla olmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…