- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.601
günaydın herkese sabahı zor ettim vallahi bu bulantılarım gecince beni bir telaş sarıyor yaaa ,gögüslerimde artık eskisi gibi agrımıyor gece sürekli uyandım pimpiriklendim yineyarın kontrole gidicem cinsiyetten öte bebeğimi görmek istyrm ben sizin gögüs agrınız ne durumda ?
günaydın herkese sabahı zor ettim vallahi bu bulantılarım gecince beni bir telaş sarıyor yaaa ,gögüslerimde artık eskisi gibi agrımıyor gece sürekli uyandım pimpiriklendim yineyarın kontrole gidicem cinsiyetten öte bebeğimi görmek istyrm ben sizin gögüs agrınız ne durumda ?
hayırlısı olsun 3 hafta daha sabret bakalım bu kez öğrenirsin
sakin ol bunlar hep hamilelik psikolojisindendogru söylüyorsun canım ama inan elimde degil çok taktım kafama , rahatlattın beni saol :) rahatlatılmaya ihtiyacım var sanırım :) dokunsalar hüngür hüngür aglarım o derecedeyim şuan
aynen ya uyuzluk yapıyolarbenm de azaldı göğüs ağrılaırm ama bulantılarm hala ara ara da olsa geliyo. bi ara geçer gibi olmştu, şmdi yine başladı. korkma yaa normal artk geçmesi zaten. bizimkiler biraz uyuz sanırım hala zorluk çıkarıyolar
aynen ya uyuzluk yapıyolaroysa yeriniz sıcak ye iç yat ohh keyif yapın arada annenize tekmeler atın heyecanladırın falan böyle korkut korkut nereye kadar
biliyorum aslında yaşadıgım şeyler normal ama kendime bir söz gecirebilsembenm de azaldı göğüs ağrılaırm ama bulantılarm hala ara ara da olsa geliyo. bi ara geçer gibi olmştu, şmdi yine başladı. korkma yaa normal artk geçmesi zaten. bizimkiler biraz uyuz sanırım hala zorluk çıkarıyolar
inş canım hamilelik psikolojisidir :) bir dogsun bak ben ona neler yapacagımsakin ol bunlar hep hamilelik psikolojisindenannesi miniğin içerde gayet sağlıklı bir şekilde büyüyo emin ol. Yaramazlar bizi nasıl korkutuyolar şimdiden
aynen doğsunlar bi mıncıracam totosunu falaninş canım hamilelik psikolojisidir :) bir dogsun bak ben ona neler yapacagım
sen hala kaydı yaptırmadın mıSelam kızlarr :))
Frzee lütfen sakin olur musun canım hiçbirşeycik olmaz. Hem bulantılar da geçmiş ne güzel işte
Ben de bugün tetanoz aşısı olcam eğer hemen yaparlarsa. Sağlık ocağı kaydı falan yaptırıcam öğleden sonra
Evet sorumsuzum kabul ediyorumsen hala kaydı yaptırmadın mı
Evet sorumsuzum kabul ediyorum
Ama geçen hafta annemdeydim sonra kar yağdı çok falan yoksa yaptırcaktım yanii
şuan sakinledim biraz :) yarına randevumu aldım :) bu haftalarda yapıyorlar sanırım aşıyı,yaparlar büyük ihtimalSelam kızlarr :))
Frzee lütfen sakin olur musun canım hiçbirşeycik olmaz. Hem bulantılar da geçmiş ne güzel işte
Ben de bugün tetanoz aşısı olcam eğer hemen yaparlarsa. Sağlık ocağı kaydı falan yaptırıcam öğleden sonra
şuan sakinledim biraz :) yarına randevumu aldım :) bu haftalarda yapıyorlar sanırım aşıyı,yaparlar büyük ihtimal
saat kaça aldın randevuyu bebeişin cinsiyetini kesin öğrenirsin yarınşuan sakinledim biraz :) yarına randevumu aldım :) bu haftalarda yapıyorlar sanırım aşıyı,yaparlar büyük ihtimal
eveeet bi ci,nsiyet haberi daha alıcaz yarınahem de artık kesinleşir seninki
inş ögrenirimsaat kaça aldın randevuyu bebeişin cinsiyetini kesin öğrenirsin yarın
güzel haberlerle gel inşinş ögrenirimama önemli dgl ögrenmesemde olur göreyim yeter saat 17:00 de randevum
inş ögrenirimama önemli dgl ögrenmesemde olur göreyim yeter saat 17:00 de randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?