Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

benm de azaldı göğüs ağrılaırm ama bulantılarm hala ara ara da olsa geliyo. bi ara geçer gibi olmştu, şmdi yine başladı. korkma yaa normal artk geçmesi zaten. bizimkiler biraz uyuz sanırım hala zorluk çıkarıyolar

benm de azaldı göğüs ağrılaırm ama bulantılarm hala ara ara da olsa geliyo. bi ara geçer gibi olmştu, şmdi yine başladı. korkma yaa normal artk geçmesi zaten. bizimkiler biraz uyuz sanırım hala zorluk çıkarıyolar

dogru söylüyorsun canım ama inan elimde degil çok taktım kafama , rahatlattın beni saol :) rahatlatılmaya ihtiyacım var sanırım :) dokunsalar hüngür hüngür aglarım o derecedeyim şuan
sakin ol bunlar hep hamilelik psikolojisinden annesi miniğin içerde gayet sağlıklı bir şekilde büyüyo emin ol. Yaramazlar bizi nasıl korkutuyolar şimdiden

aynen ya uyuzluk yapıyolar oysa yeriniz sıcak ye iç yat ohh keyif yapın arada annenize tekmeler atın heyecanladırın falan böyle korkut korkut nereye kadar

biliyorum aslında yaşadıgım şeyler normal ama kendime bir söz gecirebilsem Allaha emanet diip sakin olmaya calışıcam

sakin ol bunlar hep hamilelik psikolojisinden annesi miniğin içerde gayet sağlıklı bir şekilde büyüyo emin ol. Yaramazlar bizi nasıl korkutuyolar şimdiden
inş canım hamilelik psikolojisidir :) bir dogsun bak ben ona neler yapacagım

Selam kızlarr :))
Frzee lütfen sakin olur musun canım hiçbirşeycik olmaz. Hem bulantılar da geçmiş ne güzel işte

Ben de bugün tetanoz aşısı olcam eğer hemen yaparlarsa. Sağlık ocağı kaydı falan yaptırıcam öğleden sonra

sen hala kaydı yaptırmadın mı

Evet sorumsuzum kabul ediyorum
Ama geçen hafta annemdeydim sonra kar yağdı çok falan yoksa yaptırcaktım yanii

Neyse Allahtan çok geç kalmadın bugün git hemen yaparlar aşıyı. ama bence aile hekimine kayıt önemli kuzum benim doktor sürekli arıyor bir sorun varsa sorabiliyosun daha da önemlisi sağlık ocağında bebişin kalp atışlarını dinletiyolar hem senin hemde bebeişin için faydalı olacaktır daha fazla erteleme özelliklede aşı için

şuan sakinledim biraz :) yarına randevumu aldım :) bu haftalarda yapıyorlar sanırım aşıyı,yaparlar büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…