- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.621
ya kızımın biraz ateşi yükselir gibi de o yüzden pek giremiyorum . perşembe randevu :) inşallah o zaman öğreneceğiz ama kız gibi hissediyorum bende :)
ya geçmiş olsun canım dikkat et prensese :) bu hafta herkesin cinsiyetler belli olacak bende randevuyu öne mi alsam napsam ya en sona ben kaldımya kızımın biraz ateşi yükselir gibi de o yüzden pek giremiyorum . perşembe randevu :) inşallah o zaman öğreneceğiz ama kız gibi hissediyorum bende :)
hareketlerini hissedene kadar psikopatlıgımız gecmez ,hayırlısıyla bi hissetseydikya biz neden böyle psikopat hamileleriz acaba çok merak ediyorum
gecmiş olsun canım dikkat et annesi hayırlısı güzel haberlerle gelelim hepimizya kızımın biraz ateşi yükselir gibi de o yüzden pek giremiyorum . perşembe randevu :) inşallah o zaman öğreneceğiz ama kız gibi hissediyorum bende :)
16 - 20 haftalar arası hissetmeye başlayacakmışızhareketlerini hissedene kadar psikopatlıgımız gecmez ,hayırlısıyla bi hissetseydik
aman al gitsin bacımmya geçmiş olsun canım dikkat et prensese :) bu hafta herkesin cinsiyetler belli olacak bende randevuyu öne mi alsam napsam ya en sona ben kaldım
Allahım Yareppimmmmm inşşşşş16 - 20 haftalar arası hissetmeye başlayacakmışız
ya aslında bu hafta gidecektim ama doktorumun semineri varmış ya yarın gitmeliyim yada pazartesiyi bekleyecem. yarına da çoktan randevuları dolmuşaman al gitsin bacımmen kötü 2 hafta snra tekrar gideriz
sorma ya benimkide kızıyo valla sık sık ultrasona girmeye ne gerek var bebeğe zararlı sana söylediğim tarihten önce gelme diyoya ben normalde daha önce gidecektim de doktor sık sık gidince kızıyor
bayan mı doktorunsorma ya benimkide kızıyo valla sık sık ultrasona girmeye ne gerek var bebeğe zararlı sana söylediğim tarihten önce gelme diyodoktorum da baya psikopat çıktı meraklanıyoz napalım
evetbayan mı doktorun
benim ki orta yaşlı bi kadın 3 çocuk annesi oda aslında çok tatlı güler yüzlü ve ilgili sağolsun ama ben biraz acele herşeyi sorunca ve sık gidince kızıyo. ben bile hamileyken bu kadar çok ultrasonla bakmıyodum ne gerek var diyo.benimki erkek
benim doktorda ortadan biraz genç 30 larda diyimbenim ki orta yaşlı bi kadın 3 çocuk annesi oda aslında çok tatlı güler yüzlü ve ilgili sağolsun ama ben biraz acele herşeyi sorunca ve sık gidince kızıyo. ben bile hamileyken bu kadar çok ultrasonla bakmıyodum ne gerek var diyo.aslında haksız da değiller herşeyin fazlası zarar
ya geçmiş olsun canım dikkat et prensese :) bu hafta herkesin cinsiyetler belli olacak bende randevuyu öne mi alsam napsam ya en sona ben kaldım
hareketlerini hissedene kadar psikopatlıgımız gecmez ,hayırlısıyla bi hissetseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?