- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.641
hiç yani merak ediyoruzBen bu doktorları anlamıyorum yaa iki dakka göster yani nolcak
Evet aşı işlemi tamamdır
Sol kol hissedilmemektedir :)
Kalp atışlarını da dinledik.
Kol ağrısı 2 3 gün sürer dedi hemşire
pazartesiye kadar zor dayanıyorumbenm de tam belli oldu sayılmaz. 3hafta daha bekleyeblrsin
aynen ya o zaman da çocugu uykudan uyandırırızben o zmn da geçeceğini sanmıyorum. bu sefer de çocuk uyusa etse neden hareket etmiyo diye delleniriz
napalım yani merak ediyoruzbenim doktorda ortadan biraz genç 30 larda diyimyani çok soru sorduğum için bazen sinirlendirebiliyorum ama cevap veriyor sağolsun :)
Ya sağlık ocağında hemşire el kadar bi aletle kalp atışını dinledi. Onlardan bulabilir miyiz acababen o zmn da geçeceğini sanmıyorum. bu sefer de çocuk uyusa etse neden hareket etmiyo diye delleniriz
AhahahahahYa sağlık ocağında hemşire el kadar bi aletle kalp atışını dinledi. Onlardan bulabilir miyiz acaba
Ben bazen göbeğimi dürtüyoruma
aynen ya o zaman da çocugu uykudan uyandırırız
tam da bizde beklenecek bir hareketYa sağlık ocağında hemşire el kadar bi aletle kalp atışını dinledi. Onlardan bulabilir miyiz acaba
Belki medicallerde falan vardırtam da bizde beklenecek bir hareketbulursan bize de haber et sabah akşam dinleyelim
Belki medicallerde falan vardırbi araştırayım
cihazların varlıgından haberim var benim :) ama ne kdr saglıklı olur sürekli dinlemek oyuzden almak istemedm ,bir tane programda var aslında dinliyorum bazen uçak modunda ve internet kapalı korkuyrm yinede dinlerkenYa sağlık ocağında hemşire el kadar bi aletle kalp atışını dinledi. Onlardan bulabilir miyiz acaba
Yok 2 doz. İkincisi 7 martta vurulacakcanım aşıyı tek doz mu vuruyolar?
Ya o programı ben de gördüm ama telefonu göbeğime yapıştırmak pek çekici gelmedi bana. İşin şakası tabiki bunlar cihazı alacak falan değilimcihazların varlıgından haberim var benim :) ama ne kdr saglıklı olur sürekli dinlemek oyuzden almak istemedm ,bir tane programda var aslında dinliyorum bazen uçak modunda ve internet kapalı korkuyrm yinede dinlerkencihazı internetten bulabilirsin
programın adı ne aslında bende merak ediyorum ama sonra bebeğime zarar verir dye korkuyorumcihazların varlıgından haberim var benim :) ama ne kdr saglıklı olur sürekli dinlemek oyuzden almak istemedm ,bir tane programda var aslında dinliyorum bazen uçak modunda ve internet kapalı korkuyrm yinede dinlerkencihazı internetten bulabilirsin
ben bektım bile internetten aslında gayet de uygun fiyatlarıYa o programı ben de gördüm ama telefonu göbeğime yapıştırmak pek çekici gelmedi bana. İşin şakası tabiki bunlar cihazı alacak falan değilim
yani aslında bana da cekici gelmiyor ama dinledm bir kaç kere yapacak birşey yokYa o programı ben de gördüm ama telefonu göbeğime yapıştırmak pek çekici gelmedi bana. İşin şakası tabiki bunlar cihazı alacak falan değilim
shell by bellabeat diye bir program canım uçak moduna alıyorsun ve interneti kapatıyosunprogramın adı ne aslında bende merak ediyorum ama sonra bebeğime zarar verir dye korkuyorum
net bi şekilde duyuluyo mu sesishell by bellabeat diye bir program canım uçak moduna alıyorsun ve interneti kapatıyosun
valla ben duydum :) ama inanasım gelmiyor nasıl olabilir diye sorgulamaktayımnet bi şekilde duyuluyo mu sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?