Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

valla ben duydum :) ama inanasım gelmiyor nasıl olabilir diye sorgulamaktayım

valla bi şey diyim mi o program bence fake geçen indirdm tekrar öne kendi kalbinizi dinleyin diyo ya, duyulrsa karnınıza tutun diyo. ben inanmadm o programa yaa ne bileyim kendi kalbinin sesi falan geliyo bence

valla bi şey diyim mi o program bence fake geçen indirdm tekrar öne kendi kalbinizi dinleyin diyo ya, duyulrsa karnınıza tutun diyo. ben inanmadm o programa yaa ne bileyim kendi kalbinin sesi falan geliyo bence
yani bilemiyorum :) ben ilk kendi kalp sesimi dinledm cok gucluk cektim bulmakta halbu ki yeri belli,karnımda da cok net duydum :) baska yerlerime koydum herhangi bir ses çıkmadı,hamile olmayan birinde denemek en mantıklısı mesela kocalarda

hee biz kocamda denedik kalbinden onun da ses gelmedi ben o yüzden güvenmedm bu programa hiç. bağrsak hareketlerini duyup da bize kalp atışı gibi kandiriiiiler

işte hiç bi yerinden algılamadı. kalbini bile duymadı kaldı ki tasaaa nerde ki çocğumuzu duyucak. sil sen o programı, zarar da vermesin hem bebişe
sırtından deneseydin birde :)) gögüs kısmından cok zor cunku :) sırttan cok rahat duyuluyor :) silmiştim sabah tekrar yükledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…