- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.661
hmm doğru pek de güvenilir olmaz herhaldevalla ben duydum :) ama inanasım gelmiyor nasıl olabilir diye sorgulamaktayım
bu gidişle cihaz alcam benhmm doğru pek de güvenilir olmaz herhaldeen iyisi kontrollere kadar sabırlı olmak galiba
Ya sağlık ocağında hemşire el kadar bi aletle kalp atışını dinledi. Onlardan bulabilir miyiz acaba
valla ben duydum :) ama inanasım gelmiyor nasıl olabilir diye sorgulamaktayım
yani bilemiyorum :) ben ilk kendi kalp sesimi dinledm cok gucluk cektim bulmakta halbu ki yeri belli,karnımda da cok net duydum :) baska yerlerime koydum herhangi bir ses çıkmadı,hamile olmayan birinde denemek en mantıklısı mesela kocalardavalla bi şey diyim mi o program bence fakegeçen indirdm tekrar öne kendi kalbinizi dinleyin diyo ya, duyulrsa karnınıza tutun diyo. ben inanmadm o programa yaa ne bileyim kendi kalbinin sesi falan geliyo bence
yani bilemiyorum :) ben ilk kendi kalp sesimi dinledm cok gucluk cektim bulmakta halbu ki yeri belli,karnımda da cok net duydum :) baska yerlerime koydum herhangi bir ses çıkmadı,hamile olmayan birinde denemek en mantıklısı mesela kocalarda
20 hafta itibariyle dinliyolar canımhadi yaa benmkini hiç dinlemediler. boşver hiç aklıma sokma benim de yaaa
kızlar masraf çıkarmayın bak doğunca acayip paracıklar gidiyor
bunlar değil de ben biran önce alışveriş kısmına geçmek istiyorum gördüğüm herşeyden alasım varkızlar masraf çıkarmayın bak doğunca acayip paracıklar gidiyor
kalbinden degil yahu karnından dinlicez ses geliyormu o zmn bakalımhee biz kocamda denedik kalbinden onun da ses gelmedi ben o yüzden güvenmedm bu programa hiç. bağrsak hareketlerini duyup da bize kalp atışı gibi kandiriiiiler
bunlar değil de ben biran önce alışveriş kısmına geçmek istiyorum gördüğüm herşeyden alasım var
kalbinden degil yahu karnından dinlicez ses geliyormu o zmn bakalım
sırtından deneseydin birde :)) gögüs kısmından cok zor cunku :) sırttan cok rahat duyuluyor :) silmiştim sabah tekrar yükledimişte hiç bi yerinden algılamadı. kalbini bile duymadı kaldı ki tasaaa nerde ki çocğumuzu duyucak. sil sen o programı, zarar da vermesin hem bebişe
aynen ya cinsiyet kesinleşsin ben başlayacam almayayaa geçen emzirme yastığı falan baktım, onu bile şimdiden alasım geldi yaaçok tatlı her şey. zor tuttm kendmi
sırtından deneseydin birde :)) gögüs kısmından cok zor cunku :) sırttan cok rahat duyuluyor :) silmiştim sabah tekrar yükledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?