- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.681
Ay yerim ben onu :))Veeeeee oglumuzz geliyor kızlarrburcu senin kızı ogluma alacağım
Veeeeee oglumuzz geliyor kızlarrburcu senin kızı ogluma alacağım
Haha aynen hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda ,doktora pipiyi görcem pipiyi göster bana dedim kadın pipiyi yakınlaştırıp resmini verdi bide banaBi erkek dahaahayırlısı olsun
Haha aynen hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda ,doktora pipiyi görcem pipiyi göster bana dedim kadın pipiyi yakınlaştırıp resmini verdi bide banabütün teoriler yalan oldu
Kanıtın var yaniiHaha aynen hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda ,doktora pipiyi görcem pipiyi göster bana dedim kadın pipiyi yakınlaştırıp resmini verdi bide banabütün teoriler yalan oldu
Aynen ihtimal sıfır pipii gibi kanıtım var hahahahaKanıtın var yanii
Canimmm hayirli olsun Rabbim sagsalim kucağına almayi nasip etsinVeeeeee oglumuzz geliyor kızlarrburcu senin kızı ogluma alacağım
E hayırlı olsun o zamanAynen ihtimal sıfır pipii gibi kanıtım var hahahaha
E hayırlı olsun o zaman
Teşekkür ederim saolunCanimmm hayirli olsun Rabbim sagsalim kucağına almayi nasip etsin
doğru söylüyosun hep ters çıktı bizim için neyse de sonuçta ilk bebek kızımız da yok oğlumuz da ama onun inş oğlu oluro erkek istiyo ya onun da kesin kız olur heegünaydın bu arada
günaydın isim düşünmeye başlaerkek annesinden de bir günaydın ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?