- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.701
limon ve balı karıştırıp ye canım iyi geliyo. ılık su falan iç karanfilde iyi geliyor boğaz ağrısınaGünaydın anneler :)
Ben bu hamilelikten çok sıkıldım ya. Son 1 senedir hamileyim
Artık zaman geçsin de mayıs gelsin
Bu arada akşamdan beri boğaz ağrım var çok kötü. Sabahtan beri limon portakal içiyorum
Limonla karabiberi karıştırıp içtim yandım piştim yaa :)))
Anlamıyorum ki nerden hasta oldum evden dışarı çıkmıyorum nerdeyse. Hele kar falan vardı kaç gün üzerine aşı olmaya gittim. Çok kalabalıktı orası orda mı kaptım virüs acabalimon ve balı karıştırıp ye canım iyi geliyo. ılık su falan iç karanfilde iyi geliyor boğaz ağrısına
hahah biz hiç erkek ismi düşünmemiştik içime sinen isimler de yok acıkcası şuandagünaydın isim düşünmeye başla
Ne dedi :))hahah biz hiç erkek ismi düşünmemiştik içime sinen isimler de yok acıkcası şuandayalnız annem bir isim tavsiyelerinde bulundu efsaneeeee canım annem yaaa
olabilir canım hamilelikte yanımızda biri hapşursa mikrobu hemen biz kapıyoruz dikkat etmek lazımAnlamıyorum ki nerden hasta oldum evden dışarı çıkmıyorum nerdeyse. Hele kar falan vardı kaç gün üzerine aşı olmaya gittim. Çok kalabalıktı orası orda mı kaptım virüs acaba
hahah biz hiç erkek ismi düşünmemiştik içime sinen isimler de yok acıkcası şuandayalnız annem bir isim tavsiyelerinde bulundu efsaneeeee canım annem yaaa
söyle bakalım neymiş belki biz de beğenirizNe dedi :))
kötü isimler degil tabi aksine anlamlı ama modern degiller sadecesöyle bakalım neymiş belki biz de beğeniriz
zaten büyükler anlamlı ama biraz daha eski isimler beğenirken biz modern isim arıyoruzkötü isimler degil tabi aksine anlamlı ama modern degiller sadece
ya aslında bende öle çok modern olsun istemiyorum anlamlı ve sevdigim başarılı bir insan ismi olsun istiyorumzaten büyükler anlamlı ama biraz daha eski isimler beğenirken biz modern isim arıyoruz
hadi bakalım hayırlısı o zamanya aslında bende öle çok modern olsun istemiyorum anlamlı ve sevdigim başarılı bir insan ismi olsun istiyorum
Günaydın anneler :)
Ben bu hamilelikten çok sıkıldım ya. Son 1 senedir hamileyim
Artık zaman geçsin de mayıs gelsin
Bu arada akşamdan beri boğaz ağrım var çok kötü. Sabahtan beri limon portakal içiyorum
Limonla karabiberi karıştırıp içtim yandım piştim yaa :)))
Bir yerlerde bir kavanoz bal olacaktı bi bulayım onu ben :)))ayyyyyy geçmiş olsunnn iyi mide varmış heeesüt ısıt bal koy içine iç. kaynar suya da limon sık iç
Bir yerlerde bir kavanoz bal olacaktı bi bulayım onu ben :)))
Buldummmmmyumuşatır o direk boğazını
tebrik ederim canım cok sevindimm gözün aydınn
Ne diyosuuunnnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?