Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

limon ve balı karıştırıp ye canım iyi geliyo. ılık su falan iç karanfilde iyi geliyor boğaz ağrısına

limon ve balı karıştırıp ye canım iyi geliyo. ılık su falan iç karanfilde iyi geliyor boğaz ağrısına
Anlamıyorum ki nerden hasta oldum evden dışarı çıkmıyorum nerdeyse. Hele kar falan vardı kaç gün üzerine aşı olmaya gittim. Çok kalabalıktı orası orda mı kaptım virüs acaba

Anlamıyorum ki nerden hasta oldum evden dışarı çıkmıyorum nerdeyse. Hele kar falan vardı kaç gün üzerine aşı olmaya gittim. Çok kalabalıktı orası orda mı kaptım virüs acaba
olabilir canım hamilelikte yanımızda biri hapşursa mikrobu hemen biz kapıyoruz dikkat etmek lazım

ayyyyyy geçmiş olsunnn iyi mide varmış heee süt ısıt bal koy içine iç. kaynar suya da limon sık iç

geçmiş olsun burcu1888 bazı iğnelerin yan etkisi oluyor ya ondan hasta olmuş olabilirsin pekmez ye balı karabiberle karıştr ve ye zor ama denemekte fyda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…