- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.721
Geldim geldi adetime henüz iki gün varken test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Daha ne netleşecek. Benim ilk hcg değeri 70di. Hamilesin işte. Seninkinin cinsiyetini turturacam söz :))Geldim geldi adetime henüz iki gün varken test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
dünde kan testi yaptırdı beta 113 çıktı
yarın tekrar kan vereceğim doktor gebelik var ama henüz çok yeni yarın ki kan testinden sonra netleşir dedi
70 miydii bende diyorum ki milletin ki binlerde benim ki 100Daha ne netleşecek. Benim ilk hcg değeri 70di. Hamilesin işte. Seninkinin cinsiyetini turturacam söz :))
Hayırlı olsun canım çok sevindim.70 miydii bende diyorum ki milletin ki binlerde benim ki 100:
ay inşallah hadi bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..
amin canım inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim.
Bir deesmeralda9 dan haber alalım tamamlancaz inşallah :)
Sağsalim kucağına almak nasip olsun :)
Hangi aya geliyo doğumu? Eylül sanırım di mi
Evet canım testimi de yaptım kan da verdim.Aaaa çokk sevindimmmmm test yaptn mıı ayy hadi gözün aydınn
Ya lazerin bir etkisi yok diyorlar ama boşver yaptırma. Sonra devam edersin.amin canım inşallahesmeralda9 dan da en yakın zamanda güzel bir haber alırız.
Sanırım Eylüle denk geliyor
bi de ben artık lazer epilasyona devam etmemeliyim değil mi
yarın tekrar kan vereceğim doktor gebelik var ama henüz çok yeni yarın ki kan testinden sonra netleşir dedi
hayırlı olsun annesi iki prenses annesi olmak harika bir duygu
evettt
aynen bakalı ya hepimiz hayırlıysa kucağımıza alırızkızın da çok şanslıymş. kız kardeş bambaşka bi şey
artık bende öğrenmek istiyorumm
bencede %100 erkek diyecek olsun artık kesinleşsinde alışveriş yapalımsenin de erkektir kesinmeraklanma boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?