- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.741
bencede %100 erkek diyecek olsun artık kesinleşsinde alışveriş yapalım
evet tatlım 16 sı saat 10.1516snda mıydı randevun senin
evet tatlım 16 sı saat 10.15size günaydın mesajını bebişimle birlikte verecez
son 3 günbi şey de kalmadı
son 3 güncinsiyeti için değil de bebeğimi özledim biran önce görmek için sabırsızlanıyorum 4 hafta oluyo görmeyeli
Hayırlı olsun canım
Ben sana ne tahminde bulunduysam tersi çıkarartık bende öğrenmek istiyorumm
aynen öyle ya kim bilir son gidişimden bu yana ne kadar büyümüştürevet ben de sürekli görmek istiyorum. gerçekten özleniyomuş
sanırım bi tek benimki tutacakBen sana ne tahminde bulunduysam tersi çıkar
3 te 3 ters çıktı
Hatta kendimi de sayarsam 4 te 4
canım ya gözün aydın ne güzel 2 kız annesi olacaksın
aynen öyle ya kim bilir son gidişimden bu yana ne kadar büyümüştürsenin 3 hafta sonra kontrolun demi
ama ben veremem kızımı yaacanım ya gözün aydın ne güzel 2 kız annesi olacaksınhahaha verdimmm gittii kızz
sahi senin tahminler tutmadı ya hiç burcu ,benim teroiler gibiBen sana ne tahminde bulunduysam tersi çıkar
3 te 3 ters çıktı
Hatta kendimi de sayarsam 4 te 4
iyi ya 3 haftanın 1 haftası gitti kaldı 2 haftaevet 3haftada bir oluyo benim. 27sinde gideriz heralde cuma yine
hıhama ben veremem kızımı yaa
çin takvimi rus takvimi falan da tutmadı demi hiç birinizdesahi senin tahminler tutmadı ya hiç burcu ,benim teroiler gibi
iyi ya 3 haftanın 1 haftası gitti kaldı 2 hafta
ama ben veremem kızımı yaa
erkek annesi çok birimiz alacak başka yolu yokhıhbende oglumu vermem kiiii bulamazsn benm gibi kayınvalidee arasanda
yok bacımmm bende tutmadı ama burcuda tuttu :) ilkin de henüz %35 ihtimalimiz var ,nisankraliçesinde de tutmadı :)çin takvimi rus takvimi falan da tutmadı demi hiç birinizde
yok kız genel olarak yani neyse uzun bir süre var dahahıhbende oglumu vermem kiiii bulamazsn benm gibi kayınvalidee arasanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?