- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.761
tabi canım önce bir büyüsünler görsünler birbirlerini kendileri verirler kararlarınıyok kız genel olarak yani neyse uzun bir süre var daha
geçer geçer annesi bu sırada tekmelemeye de başlar inş2 hafta da hemen geçer diyip kendimi avutaym
gecmiyo gecmiyo haftalarrrr2 hafta da hemen geçer diyip kendimi avutaym
Ama sen de bi karar ver yahu hani bana vermiştin oğlunucanım ya gözün aydın ne güzel 2 kız annesi olacaksınhahaha verdimmm gittii kızz
aaa ama olmazAma sen de bi karar ver yahu hani bana vermiştin oğlunu
Bende tuttu hepsi. Demekki sallama hepsi inanmamak lazımçin takvimi rus takvimi falan da tutmadı demi hiç birinizde
hahahaAma sen de bi karar ver yahu hani bana vermiştin oğlunu
bana da biri kız biri erkek diyoduBende tuttu hepsi. Demekki sallama hepsi inanmamak lazım
ya ama zor olur verirken demek istedim ben talibimhahahaama nisankraliçesi kendi kendine kendi kızını kendi istediiii sonra vermem dedi ,ben senin kızını alacagım
Heh tamam o zaman :))hahahaama nisankraliçesi kendi kendine kendi kızını kendi istediiii sonra vermem dedi ,ben senin kızını alacagım
Şimdiki gençlik çok hızlı canııımmmmnisankralicesi dün ben burcunun kızını istedim Allahın emri peygamberin kavliyle benim oglanda burcunun kıza göz koymuş
öle öle dünürrr sormaaŞimdiki gençlik çok hızlı canııımmmm
hahaha kızım olursa tüm erkek annelerini görecem benim kızı isteyecekler
ahahah ilkinilkin hızlı ol bak kızıma talipler artıyorhahaha kızım olursa tüm erkek annelerini görecem benim kızı isteyeceklerama bu gidişle öyle gözüküyo ki biz senin kapıya dayanacaz
bak hazırahahah ilkinilkin hızlı ol bak kızıma talipler artıyor
dur kız iki dünür yarışın bi bakalımbak hazırilkinilkin ortalarda yokken gel ver şu kızı bana sonra ilkinilkin'in oğlu da başkasına gönül vermiş olur falan bana kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?