- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.781
yok yok sesi çıkmıyo almıyomuş senin kızını bana özelden dedi yüzüne söylemiyo küsme diye gel hadi ben talibim ver kızı bitsin bu işdur kız iki dünür yarışın bi bakalım
benim kıza bi sormam gerek :)yok yok sesi çıkmıyo almıyomuş senin kızını bana özelden dedi yüzüne söylemiyo küsme diye gel hadi ben talibim ver kızı bitsin bu iş
oğlumun ultrasonunu yollayayım bi baksın gayet yakışıklıdır kendisibenim kıza bi sormam gerek :)
ahahahoğlumun ultrasonunu yollayayım bi baksın gayet yakışıklıdır kendisi
hahahah
yok yok kalmaz kız olursada hemen bi tane daha doğarım sırf kızı başkasına verme diyekız şimdi seninki erkek felan çıkarsabenim kız ortada kalacak
bende bi erkekyok yok kalmaz kız olursada hemen bi tane daha doğarım sırf kızı başkasına verme diye
tamamdır her şekil dünür oluyoz başka çaresi yokbende bi erkeksenin kız olursa hemen kapalım
ahahah ilkinilkin hızlı ol bak kızıma talipler artıyor
zaten erkek olsa da artık geç kaldın ben aldım kızıbenmki de belki kızdır o yüzden sessiz kalıyorum%35 de olsa ihtimal yok dğeil
Kuzum 1 haftadır yoktum şehir dışına çıktım teyzeme ziyarete gittim biraz da kafami dinledim :) malum internetim de yoktu siz hepiniz nasılsınız nasıl gidiyorr bebislerin cinsiyetleri belli miiii:)))))
iyi ypmışsın ohh değişiklik :) bizde aynıKuzum 1 haftadır yoktum şehir dışına çıktım teyzeme ziyarete gittim biraz da kafami dinledim :) malum internetim de yoktu siz hepiniz nasılsınız nasıl gidiyorr bebislerin cinsiyetleri belli miiii:)))))
Maşallahhhiyi ypmışsın ohh değişiklik :) bizde aynıFrzee erkek annesi burcu1888 kız annesi nisankralicesi kız annesi ben ve ilkinilkin e de erkeğe benziyor diyildi benimki pazartesi kesinleşecek
aman ses etme bulanmasın da :) benim hala devam ediyor bulantılarMaşallahhh
Yaaa benim şükür hiç birkere bile midem bulanmadi hiç bi belirtim yok :)) 2hafta sonra randevum var bakalım bebişin durumu nasıl herkes bana kız tahmininde bulundu:)) benimde içime hep kız doğuyor sizin tahminleriniz nelerrr :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?